2012. május 17., csütörtök

Essence Nude Glam és Colour & Go – nyereményjáték

Nem tudom, más bloggerinák hogy vannak ezzel, de én egyre többször azt veszem észre, hogy drogériákban nézelődve az olvasóimra is gondolva vásárolgatok. Most éppen két alapdarab lakk került a kosaramba, hogy most mini nyereményjátékra bocsássam őket. A Nude Glam 05-ös árnyalat, Toffee to Go, a természetes színek jegyében, a Colour & Go pedig 01-es, Absolute Pure, hiszen átlátszó lakkra mindig szükség van.


Essence Nude Glam és Colour & Go természetes fényben

Essence Nude Glam és Colour & Go vakuval

Ha pedig mini nyereményjáték, akkor mini határidő: szombat (május 19.) éjfélig lehet jelentkezni a djkatybeauty@gmail.com címre küldött e-maillel, a tárgy legyen „Májusi mini nyereményjáték”, és írjátok meg, milyen okokból féltem attól, hogy az első OPI-om esetleg hamis. További feltétel, hogy a jelentkezők a blogom rendszeres olvasói és a Facebook-oldalam követői legyenek. A sorsolásra vasárnap kerül sor, egy nyertest sorsolok, övé lesz mindkét lakk.


Sok szerencsét mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a lakkok, egy átlátszó nekem is jól jönne a közeljövőben :)))
    Az blogom: http://www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átlátszó mindig kell, tényleg alapdarab, és milyen sokat tud számítani. :-) A blogodat néztem, csak így tovább!

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.