2012. május 20., vasárnap

OPI Gouda Gouda Two Shoes – képek és vélemény

Megint a holland kollekcióból mutatok meg egyet Nektek, ez pedig a Gouda Gouda Two Shoes. Üvegről készült kép alapján választottam, de választhattam volna a neten található képek alapján is, akkor is arra a következtetésre jutottam volna, hogy kell nekem, hiszen gyönyörű sötét barackszín (=próbababa-köröm), aranycsillámokkal, utóbbival pedig tudjátok, hogy vagyok: MINDENBE kellene. :-) Példa egy netes képre:




Nos, ehhez képest a lakk az alábbi színt mutatja a körmeimen:


OPI Gouda Gouda Two Shoes természetes fényben


OPI Gouda Gouda Two Shoes vakuval

Szép, tényleg, de nem arról volt szó, hogy nagyítóval kell majd keresni a csillámokat! A rejtély azonban még mélyül, ha megmutatom, az üvegben hogyan néz ki:


OPI Gouda Gouda Two Shoes csillámok természetes fényben


Tehát bizony itt nem arról van szó, hogy nem vagyok tehetséges fotós, mert élőben is csak rémlik valami kis arany fény, bizonyos szögben, de leginkább teljesen egyszerű krémszínnek hat felfestve. Ettől függetlenül szeretni fogom, csak éppen nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azt hiszem, az Essence pelyhes lakkja lesz a megoldás...


Nektek megvan ez a szín? Ha igen, bevált?

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Igen, de ez is egy olyan, csak körmös témáról író oldal, ahol ezek szerint nem megbízhatóak a képek, sőt. Az I Have a Herring Problem is teljesen más volt, mint élőben, de ettől függetlenül nagyon szeretem. :-)

      Törlés
  2. Nekem nincs meg ez a szín, de a fenti netes kép alapján én is megvettem volna, elsőre beleszerettem én is.
    Kár, hogy a valóságban nem olyan :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, de a fura a dologban az, hogy az üvegben igenis ott vannak a csillámok, jól láthatóan, még lefényképezni is sikerült. Majd kipróbálom átlátszó fedőlakkal, hátha változtat a fénytörésen, és sikerül láthatóvá tenni az aranyfényt...

      Törlés
  3. .a netes fotok neha nagyon csalokak tudnak lenni, mert annyira meg vannak babralva...erdemes tobb oldalon rakeresni egy lakkra, mielott megvesszuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most már tudom, de az üvegben láthatóságot továbbra sem értem... Mindenesetre amúgy szerencsém volt, hiszen bár nem erre számítottam, egy régi vágyamat teljesítette. :-)

      Törlés
    2. Az üvegben én is látom, de tényleg. A sajátomban, úgy értem. :)

      Törlés
  4. Professzionális fotó szuper minőségben - ez kell a reklámnak. Egy picit túloz is, ahogy szokott az lenni. Én a kékes hollandomban is keresem a csillámokat nagyítóval, ettől függetlenül szépek nagyon, szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban ehhez képest jobban láthatóak, de az sem egészen azt adja, amit ígért. Viszont az mindenképpen benne van a top 10-emben. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.