2012. június 15., péntek

Díjjal kapcsolatos ígéretem

Még május elején azt ígértem, hogy teljesítem a Tell Me About Yourself-díj harmadik feltételét, miszerint 15 másik bloggernek továbbadom a díjat. Nos, nem egyszerű, sőt, szinte lehetetlen ennyi bloggert összegyűjteni, akik még nem kaptak díjat. Ahányszor felírtam valakit a listámra, aznap vagy másnap kikerült a bejegyzés, miszerint már megkapta. Mostanra viszont sok nemrég indult blogot olvasok, ezért végre összegyűjtöttem a kívánt számot!


Remélem, Nektek is tetszeni fognak az ajánlott blogok. Ha pedig valaki közülük már megkapta a díjat, annak elnézését kérem, és természetesen úgy gondolom, nem gond, ha nem teljesíti ismét a 3. feltételt, hiszen 15 újabb blogot valószínűleg ők is nehezen tudnának ismét összeszedni. Szeretném kiemelni, hogy az alább látható sorrend nem fontossági sorrend, mindegyik blogot ugyanannyira szeretem a saját kis hangulatáért!


1. http://addsomeglitter.blogspot.hu/ – Christine blogja, mosolygós, kedves lány, szuper tesztekkel, a körmös bejegyzései a kedvenceim, és Twitteren is jelen van. :-)


2. http://egyszerukormok.blogspot.hu/ –  M. blogja, gyönyörű körmös képekkel, a megjegyzésekre is mindig reagál, közvetlen, jó hangulatú blog, érdemes benézni!


3. http://zsani-thefashionoflife.blogspot.hu/ – Zsani, egy igazán friss hang, hihetetlen hangulatos képekkel az életébe is betekinthetünk, szívesen fogad tanácsokat is, és örömmel vár minden visszajelzést


4. http://petra-lifeisarollercoaster.blogspot.hu/ – Petra blogját is a hangulatáért szeretem, Vele tarthattok az élete történéseiben, és szuper képeket tesz közzé, érdemes benézni


5. http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/ – PAncsi blogjából csak úgy süt a vidámság, annyira mosolygós mindig ez a lány. A tesztjei őszinték és részletesek, az outfit-képei pedig szuperek


6. http://luxury-vanity.blogspot.hu/ – Luxury Vanity blog, nagyon friss még, de máris szinte csak olyan bejegyzésekkel jelentkezik, amelyek vagy a hangulatok vagy a témájuk miatt pont hozzám szólnak. Remélem, Nektek is tetszeni fog!


7. http://bubbiful.blogspot.hu/ – ZenZen blogját is nagyon ajánlom, közvetlen, az olvasóira igazán odafigyelő lány, sokféle témával, hasznos tanácsokkal, és az előző bejegyzésekre való reflektálással, az utólagos tapasztalatok megírásával


8. http://velvetfizz.blogspot.hu/ – remek tesztek, tippek, motiváló bejegyzések mozgáshoz, változatos, hasznos kis blog.


9. http://termeszetihlette.blogspot.hu/2012/05/ihatok-e-forras-vizbol.html – rendkívül hasznos blog, van benne természetes szépségápolás és egyéb, a természettel kapcsolatos írás, mindig örömmel olvasom a bejegyzéseket Evelintől.


10. http://sminkterapia.blogspot.hu/ – Ritu blogját a közvetlen hangvételért és a termékekről alkotott őszinte véleményekért szeretem, na meg a mosolygós képeiért. :-)


11. http://muccuus.blogspot.hu/ – muccuus életvidám, az olvasóira is maximálisan odafigyelő, és a kevésbé kedves megjegyzéseket is mosollyal fogadó csajszi, a jó kedve mindig átragad rám is. :-)


12. http://flowerpartyaddict.blogspot.hu/ – samelike blogja a közvetlenségéért és a letisztultságáért a kedvencem. Na és az olvasóknak is mindig válaszol, igazán kedves hangvételben.


13. http://fckyeahprettynails.blogspot.hu/ – Ingrid csodás körmös képeket készít, a legutóbbi bejegyzésében az a rózsás köröm egyszerűen álomszép!


14. http://clavelsworld.blogspot.hu/ – L blogját olvasva olyan érzésem támad, mintha a barátnőm osztaná meg velem a legújabb élményeit, még a szobájában is körülnézhettem. Csinos outfitek, életképek, barátnős hangulatú csevegés vár itt.


15. http://b-look.blogspot.hu/ – ismét egy divatblog, rengeteg hangulatos inspirációs képpel, hírekkel a divat és a szépségápolás világából. 


Emlékeztetőül a teendők:1. Köszönd meg neki és linkeld be azt, akitől kaptad.
2. Írj magadról 7 különböző dolgot, bármi lehet az.
3. Add tovább ezt a díjat 15 másik bloggernek, és jelezd nekik, hogy a blogodon díjat vehetnek át.

És a díj maga:
20 megjegyzés:

 1. az én első díjam :):) Jaj de örülök, szebbé tetted a napom, köszönöm :):)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, akkor majd egyre több mosolygós képet láthatunk Rólad :-)

   Törlés
 2. hüphüp bekönnyeztem, hát köszönöm a szép szavakat igazán jól esett!!! :)
  Igazán kedves vagy, volt olyan blog is amit nem ismertem úgyhogy jó, hogy összegyűjtötted őket. Szép napot!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen, valamint a dicsérő szavakat is! :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen! Én pedig várom a további hangulatos-lelkesítő bejegyzéseket. :-)

   Törlés
 4. juuj!!! nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm! :))
  az oldalsávban ez a díj a Te neveddel is bővül! :)
  persze a következő bejegyzésben meg is leszel említve! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen, csak így tovább a bloggal ;-)

   Törlés
 5. Óóó, köszönöm! Ez nagyon jólesett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen, amilyen fiatal a blogod, annyira jó is, szerintem nagyon jó úton jársz. :-)

   Törlés
 6. Válaszok
  1. Szívesen. :-) Engem is feldob ez a sok köszönő szó :-)

   Törlés
 7. Nagyon nagyon szépen köszönöm <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örömmel olvasom a bejegyzéseidet, szóval csak így tovább. :-)

   Törlés
 8. De aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen :-) Várom a további képeket a ruhás kihívásodhoz! :-)

   Törlés
 9. Köszönöm szépen :) Jól esik, hogy gondoltál rám is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó kis blog az újabb is, nem maradhatott ki :-)

   Törlés
 10. Jaj, hát nagyon szépen köszönöm! :)))

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.