2012. június 12., kedd

Sigma Beauty Paris paletta – nem bánnám, ha megszerezhetném...

Nem tudom, Ti hallottatok-e már erről a palettáról, elég régen kint van már (1-2 hónapja), és én azóta csak nézegetem és nézegetem... Az az igazság, hogy nem olcsó mulatság, de nagyon-NAGYON szép színek vannak benne, és abszolút sokoldalúan kihasználható. Ráadásul van benne kék és türkiz, amellett pedig jó füstös szemhez és natúr sminkhez is, szóval bőven elég magunkkal vinni egy nyaralásra, mert ha nagyon muszáj, elég a sminkeléshez a két benne található ecset, na meg van benne két pirosító és egy highlighter is.


Egyébként számos blogger részt vett a készítésében, például Tiffany D, a MakeupByTiffanyD csatorna készítője (lejátszási lista a Paris paletta videójával kezdve: itt). mindenkinek egy-egy szín kidolgozása volt a feladata, és a paletta lényege, hogy minden bőrtónushoz illő színeket tartalmaz. Persze jó lenne tesztelni, de azért ez – főleg szállítással együtt – nekem már valóban a luxus kategóriája.Szíminták:Nagyon szép kidolgozás, kívül olyan, mint egy képeslap.

Na de lényeg a lényeg, hogy most nyerni lehet egyet a Sigma oldalán, görgessetek le, és töltsétek ki az ívet, alig kell néhány adat (név, e-mail, weboldal címe, a paletta kedvenc árnyalata), és hátha valakinek közülünk kedvez a szerencse, nem igaz?
http://www.sigmabeautyblog.blogspot.hu/2012/06/may-favorites-giveaway.html

12 megjegyzés:

 1. Én Dulce Candy-nél láttam, hát imádom! :P
  Jó a blogod, fel is iratkoztam. :))
  Remélem nem haragszol, ha beszúrom az enyémet :
  http://luxury-vanity.blogspot.hu/
  még nagyon új, nincs fent túl sok minden, ha van kedved kukkants be! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon jól összerakott paletta, nemhiába dolgoztak rajta annyit. A cég elvitte a bloggereket, hogy ihletet meríthessenek a városból, no, egy ilyet én is el tudnék viselni. :-D A blogodat máris nézem. :-)

   Törlés
 2. Nekem is nagyon-nagyon tetszik ez a paletta. Annyira eltalálták a színeit, a csomagolását is. Igen, ahogy írtad, valóban látszik, hogy bloggermunka.
  Rose

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, gyönyörűséges... Mindenesetre az ára, na meg a szállítási költség elrettentő. :-(

   Törlés
 3. Nekem is nagyon-nagyon tetszik ez a paletta. A színek gyönyörűek, a csomagolása lenyűgöző és látszik, hogy mennyire igényes. Nem hiába, látszik kik készítettek! :)
  Rose

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, ha nyerek a lottón, biztosan megveszem. :-)

   Törlés
 4. Jaj, ne haragudj, hogy kétszer írtam le, csak most vettem észre, mivel az elsővel valami gond volt, azt hittem nem küldte el. :)
  Kár, hogy nálunk nem lehet kapni, a Naked palettával is így vagyok.
  Rose

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmi gond. :-) A Naked amúgy megrendelhető Edittől, alább:
   http://barbeautysale.blogspot.hu/2012/06/urban-decay-naked-paletta.html

   Nekem is tőle van, ott van a termék súlya, az oldalsávban pedig megtalálhatók a szállítási költségek. Viszont lehet, hogy érdemes most már inkább az Undressed palettát beszerezni:
   http://barbeautysale.blogspot.hu/2012/06/ujdonsag-makeup-academy-pro-12-es.html

   Még nem tudok pontos adatokat, de elméletileg a Naked utánzata. :-)

   Ajánló:
   http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/06/naked-smink-helyett-undressed-ajanlo.html

   Törlés
 5. De jó, köszönöm, hogy belinkelted - bár reménykedem, hogy a nyári külföldi utazásaimon élőben is megcsodálhatom, bár nem kételkedek benne, mindenki csak jót mond/ír erről a palettáról.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, még engem is meggyőzött, pedig régebben egyáltalán nem voltam a barnás színek rajongója. :-)

   Törlés
 6. Excellent blog. People should read this.
  my webpage :: canapé cuir

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.