2012. november 10., szombat

Elfogyott termékeim 5.

A harmadik adag elég vegyes, lássuk, kik a főszereplők (na persze csak Schrödinger mellett).



A szürke flakonos spray egy lenmagolajos hővédő spray volt, GA.MA Italy márkájú, a helyi fodrászkellékesnél vettem, nagyon szerettem. Először nem tetszett az illata, aztán megszerettem, barátnőm is kifejezetten jó illatúnak találta, amikor az ő haján használtam. Nem veszem újra, mert már megvan az utódja egy másik márkából.

A nagy narancssárga feliratos tégely The Healing Garden-es testápló, a DM-ben vettem leárazva, eredeti áron nem vettem volna meg, és nem is lett volna érdemes. Semmilyen kis testápoló, bár az illata miatt amúgy is nyáron használtam, akkor pedig elég is volt a hidratálóereje. Nem venném újra, de már nem is kapható.

A Planet Spa Shea vajas 3 az 1-ben arcápolóját nem akartam megvenni, csak véletlenül ezt kaptam helyette, ezért először ellenérzéseim voltak, de ez néhány használat után elmúlt. Felkentem, hagytam hatni, majd kicsit átradíroztam vele a bőröm (kellemes, kerek, viszonylag nagy szemcsék voltak benne), majd leöblítettem. Krémes fehér maszk volt, benne barna radírozószemcsékkel. Hihetetlenül puha és hidratált volt utána a bőröm. Sajnos már nem kapható, ha tehetném, újravásárolnám.

Gliss Kur aranyfényű krém: szerettem, mert tartást adott a nagyon vékony szálú hajamnak, valahogy erősebbnek tűnt tőle, de mivel öblítést nem igénylő, valószínűleg csak a rákent réteg miatt volt így. Még nem vettem belőle másikat, most más termékeket használok a hajamra, de lehet, hogy a Balea ugyanilyen krémtermékét megveszem majd.

Avon Foot Works AHA savas lábápoló: nagyon jó illatú, viszonylag folyékony, fehér krém volt, és a lábam is szerette. Folyékonyabb, mint a megszokott Avon lábápolók, ezért vigyázni kellett vele, hogy ne kerüljön túl sok a kezembe. Újravásárolnám, de már nem kapható, de már rendeltem helyette másmilyet.

Nektek megvan/megvolt valamelyik? Ha igen, bevált?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép segítséged van mindig ezeknél a bejegyzéseknél :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és milyen jól néznének ki a TE cicáddal együtt. :-)

      Törlés
    2. Az biztos!
      Kis szépség mindegyik :-)

      Törlés
  2. Jjaj hát a cica, barátoméknál, nekem is van két vörös szépség, majd megmutatom a blogban. puszi

    VálaszTörlés
  3. Annyira bírom a cicád, azok a kis rózsaszín tappancsok... :D
    Ezek az Avonos lábápolók annyira jók, kár hogy ezt már nem lehet kapni ami neked volt, kipróbálnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne bánd, tényleg jó volt, de túl folyékony, olyan ujjak közé mászós fajta. A mélyhidratáló amúgy a kedvencem tőlük :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.