2012. november 23., péntek

Szülinapi körömlakk – helyett morgás a megtelt tárhely miatt

Az a jó a születésnapokban, hogy a két bátyámtól kapott nem kevés vicces megjegyzés mellett azért vannak jó dolgok is benne, ilyen például a tanácstalan családtagoktól kapott körömlakkok és sminktermékek nézegetése, ugyanis szerencsére ha nem tudják, mit vegyenek, rám bízzák a beszerzést. Így aztán 10 csodálatos körömlakkot kaptam a nem kis gyűjteményem mellé, és nem, egyik sem hasonlít egyik meglévőre sem. 

Egyelőre két csodát próbáltam ki, és az egyik Elíztől nyert körömlakkal kombináltam őket.

És itt következne sok-sok kép a szépségekről, ha nem telt volna meg a tárhelyem. Mintha nem járulna hozzá a blog a google forgalmához, azt kérik, fizessek havonta 2,5 dollárt a legkisebb csomagért, illetve persze vannak más lehetőségek is, drágábban.

Ezért most kérdéssel fordulok Hozzátok: mit tegyek, van-e ötletetek más felületre, ahol nem kell fizetnem, hanem továbbra is zavartalanul írhatom a bejegyzéseimet?


35 megjegyzés:

  1. Uh :S Ha még nem telt volna meg mindenképpen azt javasolnám, hogy kisebb képeket használj. De így nem nagyon tudok mit mondani. :S kepfeltöltés.hu... De az elég macerás lenne. Esetleg istigram, flickr...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, csak szeretem-szerettem, hogy ha valaki kíváncsi a részletekre, kinagyíthatja a képeket. Meglátjuk, mi lészen...

      Törlés
    2. És amit elfelejtettem! :D Boldog szülinapot! =)

      Törlés
  2. Én is ezzel küzdök, az összes nagy képet törlöm és cserélem kisebbre, egyelőre jobb ötletem nincs :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát király. A Google-ék anyukája most erősen csuklik :-D

      Törlés
  3. Boldog születésnapot, így utólag!

    Úgy tűnik sokunkat szivat most a google ezzel a tárhely dologgal.
    Én a képfeltöltés.hu oldalt használom
    Először oda kell feltölteni a képet (publikusan), majd megadja a kép URL címét, azt linkeled be és kész is, tudsz újra feltölteni képeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhá, hogy úgy! DANKE SCHÖN!

      Törlés
    2. Sok oldalon észre lehet venni, hogy lassabban tölti be a képeket,ha máshonnan linkelik plusz ha szerverhiba van a feltöltős oldalon :S

      A lényeget lefelejtettem:
      BOLDOG SZÜLINAPOT!

      Törlés
    3. Hát igen, jó gondolatok. A köszöntést pedig köszönöm. :-)

      Törlés
    4. kipróbáltam és siker-fény-csillogás :D
      Köszi Pancsi!!!

      Törlés
  4. Egyik blogom 2,5 éves múlt, a másik másfél éves. Most tartok 19%-nál (egy tárhelyen vannak a képek)
    Kicsi képeket teszek fel, mert az elején tudtam, hogy véges a dolog

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, aki jól tájékozott. :-) Amúgy az a furcsa, hogy nem szólt előre, csak amikor már mindegy volt, de PAncsi ötletét fogom használni, azt hiszem :-)

      Törlés
  5. .O nagyon boldog szulinapot!!!

    En a blogon rengeteg kepet toltottem mar fel(gondolhatod), megsincs tele meg. Kicsi kepeket hasznalok, de szerintem igy is eleg ha az ember rakattint. Vagy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :-)
      Szerintem elég nagyok a képeid, én nem voltam elővigyázatos, és így jártam. De azért lenne egy-két szavam az illetékesekhez :-D

      Törlés
  6. Boldog szülinapot!! :)
    Nekem pont a napokban telt be a tárhelyem, először elkezdtem a Picasa weboldaláról törölni a dupla képeket, de aztán elegem lett ebből és végül inkább vettem tárhelyet, mert én nem szívesen töltenék fel emiatt kisebb méretű képeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy nálam is ez lesz, de elvből nem akarnám, mert tényleg termeljük nekik a forgalmat, szóval az lenne a minimum, hogy nem kell fizetni. Szerintem. :-)

      Törlés
    2. Ui: Köszönöm a köszöntést :-)

      Törlés
  7. Mióta hallottam erről, hogy a tárhely egy idő után megtelik, azóta ettől rettegek!!:(
    Mellesleg meg lehet ezt valahol nézni, hogy épp mennyire állok vagy egyszer csak majd nem tudok képet feltölteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kérdés, remélem, más majd tud rá válaszolni :-)

      Törlés
    2. Minden feltöltött képünk a Picasa weboldalára kerül fel (gmail címeddel tudsz belépni, ott mutatja, hogy mennyit használtál fel a rendelkezésre álló 1 GB-os ingyenes helyből)! :D

      Törlés
  8. Térjünk a lényegre: NAGYON NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Persze a füled ne érjen bokáig, de legyen sok jóban részed! Boldogságos szülinapot!

    VálaszTörlés
  9. töröltem régi blogok képeit, illetve albumokat a picasaról, de ez csak átmeneti, mert egyszer úgyis megtelik. van még sok más ingyenes blogmotor, korlátlan tárhellyel. most keresgélek, hogy megtaláljam az igazit. aki meg követni akar ezután megteheti a feed-olvasóval. úgyhogy én biztosan költözni fogok!

    VálaszTörlés
  10. Isten éltessen! :)

    Már én is szembesültem ezzel a problémával és nagyon aggódok. Ha kicsi képeket használok, akkor vajon meddig mehet így tovább a dolog?

    VálaszTörlés
  11. Hát ez jól kimaradt, de: Sok Boldog Szülinapot!
    Ez a tárhelyes dolog meg :o nem is hallottam még róla :D kicsit beparázta, de azért remélem még van időm (izé, helyem) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A picasaweben tudod ellenőrizni, amúgy ha törölgetsz is képeket, írják, hogy akár 24 órát is igénybe vehet, amíg frissítik a fiókot...

      Törlés
  12. Húú de jó neked!! Utólag is Boldog Szülinapot!! és jó körömlakkozást!!! :))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.