2012. december 21., péntek

Elfogyott termékeim 6.

Megint elfogyott jó pár dolog, elsőként a testápoláshoz kapcsolódóakat mutatom meg.



Nivea Double Effect tusfürdő és borotvakrém egyben: szerettem, nem szárít, elég sűrű, így valóban előnyös borotválkozáskor, az illata viszont kicsit túl semmilyen. Nem vásárolom újra, mert most borotvazselét használok.

Avon Jet Femme golyós dezodor: megvan a kölni is, amellé használtam el, szeretem, teára emlékeztető, számomra téli illata van. Ha akciós lesz, újravásárolom majd.

Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirágos testradír: már a sokadik flakon volt, ha megint akciós lesz, veszek majd, mert nagy kedvenc.

Avon Planet Spa olívaolajos testápoló: szeretem, mert csodákat művel a bőrömmel, a kirepedt kézfejemet is rendbe tette hamar, de nehéz elkenni, mert nagyon sűrű, és utána hajlamos „hámlani”, ezért óvatosan kell vele bánni. Újra fogom vásárolni.

Yves Rocher kávés tusfürdő: nagy kedvenc, a két ünnep közötti budapesti úton mindenképpen beszerzek egy új példányt. Nem szárít, jó vele fürdeni, és utána is hosszan megmarad az illat, amit egyébként imádok, és egy vaníliás testápolót használok utána, amitől még tejeskávésabb illatú leszek.

Isana aloe verás krémtusfürdő: Semmi extra illat, krémnek nem nevezném, átlagos állag, de nem szárítja a bőrt. Bevált hétköznapinak jó, de valószínűleg nem vásárolom újra, mert a hétköznapokon is szeretek valami különleges illatot használni zuhanyozáshoz.

Nektek megvan-megvolt valamelyik a fenti termkekből? Ha igen, mik a tapasztalataitok?

8 megjegyzés:

  1. Nekem az Yves Rocherből az aloe verás tusfürdő van meg, az is nagyon finom illatú, nyáron imádtam használni, télen annyira nincs kedvem hozzá:D De a kávés is biztosan finom:)

    Mea [www.nailpolishmaniac.blogspot.hu]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most láttam, hogy kakaós is van, majd jól megszagolom, a neve alapján ideális lehet télre. :-)

      Törlés
  2. Olívás testápoló a nagy kedvenc ezekből a termékekből, nekem a térdem és a könyököm rakta nagyon szépen rendbe. Nagyon jól szolgál :)
    A kávés tusira fáj a fogam, majd ha megyek le Pécsre tuti veszek is egyet.

    VálaszTörlés
  3. Most pont ezt a tusit használom, "ez volt épp itthon" alapon, de hasonló állásponton vagyok vele kapcsolatban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül is hétköznapokra elmegy, a kedvenceket meg lehet tartogatni különleges alkalmakra :-)

      Törlés
  4. Ahj annyira utálom,hogy itt nincs Yves Rocher :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így legalább biztonságos pénzköltés szempontjából :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.