2013. január 14., hétfő

Elfogyott termékeim 7.

Ismét megmutatok néhány elfogyott terméket, sajnos a kép felhasználatlanul hevert, olyannyira, hogy azóta összejött már még egy adag. A mostani téma a haj- és arcápolás.


Oriflame olívaolajos sampon:
Itt írtam már róla, azóta sem szerettem, de mivel találtam a szekrényemben még egyet, elhasználtam ezt is. Szerencsére a hajpakolásom elnyomta az illatát, így csak hajmosás közben zavart. a fűszag. Nem venném újra. 

Avon mandarinos-kiwis sampon és bapzsam egyben:
Nagy kedvenc, ha nincs időm hajpakolásra vagy balzsamra, szívesen használom. Isteni az illata, puha és fényes tőle a hajam, már újra is vásároltam.

Oriflame Ecollagen pórusösszehúzó éjszakai szérum:
A szokásos krém alá ajánlják, és bár a pórusaimmal semmit nem csinált, az illata miatt nagyon szeretem, és a bőröm is jó puha tőle. Amint találok egy megbízható Oriflame-forrást, újrarendelem majd.

Oriflame Diamond Cellular éjszakai szérum:
Magában használtam éjszakára, a bőröm szerette, mert hidratálta és táplálta is. Szeretném újravásárolni, bár most van egy helyettese, amit szintén nagyon szeretek.

Avon Planet Spa olívaolajos hajpakolás:
Szeretem, mert tényleg hat, bár a hajam néha már túl puha tőle, és lelapul, ezért leginkább hajgöndörítés előtt használom. Újravásároltam.

Lush R&B hajvégápoló szérum:
Retekillat jut róla eszembe, de ezzel még nem is lenne baj, a gond az, hogy akármennyire keveset is kentem, és csak a hajvégekre, annyira elnehezítette a hajam, hogy másnap moshattam újra. Végül hajvégápoló pakolásként használtam el, hajmosás, víz kinyomogatása, R&B, majd ismét hajmosás, így nagyon jó volt a hatása, mégsem zsírosította a hajam, de elég drága mulatság így felhasználni, így biztosan nem vásárolom újra.

Nektek megvan/-volt valamelyik termék? Ha igen, bevált?

8 megjegyzés:

  1. Én egyiket sem próbáltam még, de az olivás hajpakoláson most elgondolkodtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én nagyon száraz hajam örül neki mindig :-)

      Törlés
  2. Az Avonos samponok tényleg jók, ezt még nem próbáltam de jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  3. Egyik sem volt, de a Lush-tól azért többet vártam volna :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem embere válogatja, biztos van, akinek bevált, de az én ötésfélszál hajamat lehúzza (a mennyiségi meghatározás Anyukámtól származik :-D)

      Törlés
  4. Az Oriflame szérumok nem hangzanak rosszul, és különösen tetszik a csomagolásuk is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csak sajnálom, hogy a végén benne marad néhány adagnyi az üvegükben :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.