2013. május 14., kedd

Érdekes(?) tények rólam, 17.

Bizony eljött a nagy képadag vége, ráadásul mára már csak 4 kép maradt. A rovat más témában, de szintén képekkel megmarad, ugyanis nagyon szerettem olvasni a hozzászólásaitokat. Lássuk, mi van a maradékban. :-)


Mániákus gyűjtő vagyok.
Bizony, jelenleg épp sminkcuccok terén, és talán nem is gondolnátok, de körömlakkok terén is :-D


Utálok egymagamban lenni a gondolataimmal.
Bár egyre kevésbé, de igaz, ugyanis hajlamos vagyok (voltam) magam túráztatni a rossz dolgokon. Azért már fejlődöm, és sokszor azon kapom magam, hogy szeretem az életet, és mosolygok bele a világba.


Semmit nem tudok az aktuális eseményekről.
Mostanra már tudatosan kerülöm a híradókat és az újságokat, és nem is rossz így élni, ugyanis ha nagy ritkán mégis híradót nézek, biztosan rossz kedvem lesz valamitől. Kellene valami pozitív gondolatos, csak jó híreket mondó változat is. :-)


Vigaszra találok a zenében.
Akár hallgatom, akár játszom, még a fejfájásom is elmúlik, ahogy visz magával a dallam. Vivaldi különösen jó gyógyír számomra, valamint egy-két magyar előadó dalai is. Mostanában pl. a Vad Fruttikat hallgatom rongyosra, egy kis ízelítő:


Érdekes módon a depis daloktól is jobb kedvem lesz, ennek nem igazán tudom a magyarázatát...

Nos, van bennünk közös? :-)

20 megjegyzés:

 1. zene és a mániákus gyűjtő az nekem is igaz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No, és miket gyűjtöttél már életedben? :-)

   Törlés
 2. Vad Fruttik :)))) Szeretem!
  Híradó: szerencsére pont olyan időben van, amikor a gyerekekkel vacsizunk, fürdetés, ágyazás stb van, így nagy ritkán kerülök csak olyankor tv elé,így általában nem kell a sok szörnyűséget, hülyeséget stb hallanom, sajna elég sok rosszat olvasok a face-en is. Oda is eljut a java.
  Gyűjtés, az most a körömlakkból megvan :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, tényleg, ma még meg sem hallgattam azt a számot... Mindjárt feltekerem a hangerőt, és mehet is :-)

   Törlés
 3. A gyűjtés rám is igaz, valamint a hirekkel kapcsolatos is, hogy mostanában kerülön a hirforrásoat. Újabban egyre kevésbé van olyan hir, ami számomra is hirértékű, egyrészt nem szeretem a hirességekkel kapcsolatos hireket (egyszerűen nem érdekel), a többi hir pedig sokszor egy-egy folytatásos sorozatnak tűnik (például napokig 1-1 földrengésről,rablásrol vagy hasonlóról van szó, olyan mintha ugyanazt a hirt járnák körbe többször..)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, igen, pontosan, és lehet figyelni, hogy mikor melyik tényt hogyan ferdítik el...

   Törlés
 4. Egy az egyben igaz rám is, egyre több a közös bennünk :D

  VálaszTörlés
 5. Most csak az első és az utolsó igaz rám. :)

  VálaszTörlés
 6. imádom a vad fruttiknak ezt a számát. :)
  egyébként mindegyik igaz rám is, kivéve a 3. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, akkor Te velem ellentétben naprakész vagy :-)

   Törlés
 7. Ez a négy dolog rám is nagyon jellemző.
  Tehát van bennünk közös!:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, úgy tűnik, bár eddig is sejtettem :-D

   Törlés
 8. Zene ezerrel: ha őrülten ideges vagyok, rácuppantom a fülhallgatót a füleimre és 1 óra múlva mintha kicseréltek volna. Ugyanúgy: a lelki válságaimat a zenén keresztül élem meg, sokkal jobb mint csendben kattogni rajta - utóbbi esetében valahogy minden olyan nehezebbnek tűnik, ellenben ha zene van akkor könnyebb az egész. Számomra ez megmagyarázhatatlan.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, pontosan, a zene segít nekem is, emlékszem, egy nagy szakításom után volt szomorú-dühös elnevezésű lejátszási listám :-D

   Törlés
 9. a mániákus gyűjtőt felismertem magamban :D ma néztem pont mennyi lakkom van-mondtam is- basszus kéne venni valami új szint. most azt hiszem érik nálam a lakkstop,nagyon de nagyon elkapott a hév :O :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, igen, el tudom képzelni, kb. az lehet a helyzet, ami nálam :-D

   Törlés
 10. Jaj csak ne gyűjtenék ennyi mindent... :D Szörnyű egy szokás ez. =)
  Én sem szeretem a híradót, általábana hírek 80%-a haláleset, bűntény vagy valami más rossz dolog. De aztán a végére bevágnak mindig egy cuki állatos spotot... :D
  Vannak időszakok, amikor én is túl sokat agyalok dolgokon, mostanában nem nagyon szoktam (szerencsére.) Csak azon, hogy milyenre fessem a körmöm. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, nálam ma még ez a probléma sincs meg, mert már kiszemeltem a mai lakkot :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.