2013. június 26., szerda

Elnyeltek a hétköznapok...

...de azért élek még. A nyerskép-gyűjteményemből válogattam, és egy kék sminkem van mára. A kolléganőmet tanítottam sminkelni, úgy, hogy én magamon gyártottam a sminket, és ő is magán, és mivel nagyon szereti a kéket, ezzel a színnel dolgoztunk. A smink nagy részét az ő Catrice kékje alkotja, és az elv a szokásos, jól bevált fajta: kifelé egyre sötétebb, a külső V-ben és a szempillasorban azonos színű maszatolással.


Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Számotokra milyen az elhibázhatatlan smink?

26 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Szeretem a kéket, de annyira bátortalan vagyok vele.. de szerintem egy ilyen verziót meg fogok próbálni. Nekem is ez a mindig bevethető smink, kifelé sötétedve, én kicsit jobban kisatírozom a külső szemzugnál, a belsőbe meg mindig maszatolok valami világosat,mert nagyon picik a szemeim. De kb. minden színnel ezt játszom, ha biztosra akarok menni.
    A szeptemberi bloggertalira pedig "előjegyeztelek", szólni fogok előtte mindenképpen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a szemméret nálam megvan, sajnos vagy nem sajnos, nem tudom... De ez a felfelé satírozás nagyon bevált, hogy legalább kevésbé legyen szomorú a tekintetem. :-D

      A felírást köszönöm szépen, ha netán felétek járok a nyáron, én is szólok :-)

      Törlés
    2. nagyon szép ez a kék, és jól is áll! :) nekem fel sem tűnik a szomorú tekintet 'szindróma'! :) amúgy én is félve nyúlok a kékhez, akárcsak BeLLaLa! :)

      Törlés
    3. tényleg nagyon szép ez a kék, és nagyon jól is áll Neked! :) nekem fel sem tűnt a szomorú tekintet 'szindróma', amúgy én is félve nyúlok ehhez a színhez, akár csak BeLLaLa! nekem túl erősnek hat egy szimpla hétköznapi sminken, de rajtad annyira természetesnek tűnik! :)

      Törlés
  2. Olyan jól áll Neked a kék, én még tartok kicsit tőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, én semmilyen színtől nem tartok, jöhet bármi, én felkenem :-D

      Törlés
  3. Jujjj, ez mennyire jól áll, még sok kéket!

    VálaszTörlés
  4. Szija!

    Nagyon igényes a blogod, igazán szeretem a sminkeket, amiket készítesz! Ez a kék is szép lett! Ha megengedsz egy megjegyzést, de annyira hasonlítasz a Szulejmán sorozatból Hürremre! :) ( legalábbis engem rá emlékeztetsz )

    Üdv: Nóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez nagyon érdekes, ugyanis a párom azt mondta, amikor megismerkedtünk, hogy nagyon törökös vonásaim vannak, csak a színeim mások. Bóknak veszem, köszönöm szépen :-)

      Törlés
  5. nagyon szép lett Katy ez a smink, jól áll neked a kék :)

    VálaszTörlés
  6. Jajj, de aranyos, hogy így tanítod sminkelni! :) Nagyon szép lett az alkotás. Szívesen megnéztem volna, hogy az övé hogy sikerült! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól állt neki is, bár más a szemformája, de nem szeretne kikerülni a blogra. Talán egyszer majd ráveszem, hogy legalább a szemét mutassa meg Nektek :-)

      Törlés
  7. Nagyon jól áll neked a kék smink, a kivitelezés is szuper. A kérdésed meg jó, kis gondolkodás után szerintem nálam az elhibázhatatlan ha szempillatőhöz húzok tusvonalat. Azt olyan régen csinálom hogy nem tudom elrontani :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a tusvonalas lányokat nagyon irigylem, nekem még meg kell találni azt a formát, ami jó a szemem alakjához :-)

      Törlés
  8. Nagyon szép lett a sminked, én is szeretem a kéket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan félek tőle, pedig igenis tud szép lenni :-)

      Törlés
  9. Nagyon szép lett,jól áll neked a kék :)

    VálaszTörlés
  10. Ez nagyon szép - egyszerû, elegáns, finom, tökéletes :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos Annának is tetszene. Már nagyon várom, hogy újra lássalak Titeket! :-)

      Törlés
  11. Jól áll :)
    Én is szoktam kéket használni :)

    VálaszTörlés
  12. Szép, de esetleg még szebb lenne, ha a szemöldöködet is kihúznád legalább egy kis porral.Nekem így befejezetlen marad a smink.Meg a szádra legalább egy átlátszó szájfény.
    Mit gondolsz? Már korábban is a szemöldököd kiemelését hiányoltam.
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút egyetértek, de ez a bejegyzés most nem a full sminkről szólt. Nézd meg pl. az alábbit, és legyél büszke rám, mert bizony mára a napi rutin része lett: :-)

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/06/urban-decay-15th-anniversary-rozsaszin.html

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.