2013. június 29., szombat

Júniusi zsákmányok – videó

A mai videóban sok nyelvtörő szerepel, legalábbis kicsit megfázva annak bizonyult néhány szó. Remélem, azért tetszeni fog Nektek!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=CQuqVIZkEQw


11 megjegyzés:

  1. Én kb kisebb sokkot kaptam mikor a Sense permetet megláttam, azt hittem en is hogy nem testápolós permet. Én is el fogom használni, de nyaralásra vittem volna...a liliomos nem tetszett illatra a katalógusban, de kicsit bánom hogy nem rendeltem meg. Jó video lett megint :) a lakknak is klassz színe van, várom róla a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tök egyértelműen átlátszónak látszik a képen a katalógusban... A liliomostól én is féltem, de élőben szerencsére bejön. Amúgy a dinnyés és a gránátalmás is isteni, meg nekem a kedvencem egy már megszűnt termék, a zöldalmás, hát azért odáig meg vissza vagyok... Ha van a közeletekben Müller, ott a Fruttini permetek 899 Ft-ba kerülnek, azokat is tudom ajánlani, hátha még be tudod szerezni a nyaralás előtt. A DM-ben ugyanazok már 1200 Ft környékén vannak... A lakkos bejegyzéshez mindjárt fotózok egyet, és jön, talán még ma :-)

      Törlés
    2. Huha akkori ha lesz honlap időm benézek a Müllerbe, köszönöm a tippet :)

      Törlés
  2. Nagyon szeretem a videóidat, olyan kellemes hangod van és mindig nagyon összeszedett, jó minőségű a felvétel és nagyon tetszik, ahogy bemutatod a termékeket..Szép hétvégét :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nagyon örülök! Itt most utólag sok hibát felfedeztem, és az eldugult orr miatt kicsit érdekesen ejtettem ki néhány szót, de legalább magamon is jókat mosolygok közben. :-) Neked is szép hétvégét! :-)

      Törlés
  3. Annyira jól megtervezett összeszedett videó volt, hogy még ha valami gagyi terméket ajánlanál nekem azt is elhinném hogy maga a csodatermék, nagyon jó lett a videód! És főleg hogy felkeltette az érdeklődésemet néhány termék iránt, amit amúgy a katalógusban meg sem néznék. Csak így tovább! Szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát köszönöm, örülök, hogy tetszett. Azóta a palettát is sikerült kipattintanom, remélem, kicsit majd lazul a zárja... Az Avon termékek között pedig sok jóra lehet lelni, bár tény, hogy vannak csalódások is :-)

      Törlés
  4. Jó videó lett, de egy kicsit rövidke. Hallgattalak volna még. :) Egyébként jobbulást!
    Mikor jön a parfümös vidi? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de drága vagy! Most ennyire tellett, úgy látszik, nem vásárolok eleget (illetve a termékek egy része bejegyzésben volt itt). Köszönöm, szerintem amúgy nem megfázás, hanem allergia, mert pl. a Fressnapfban ma fokozódott a helyzet, itthon meg most jól vagyok... A parfümös videó szerintem a jövő hét közepe táján, az elejére már van másik tervem, meg még várok egy parfümöt az Avonból, ami ha bejön, szintén belekerül. De igyekszem hamar feltölteni mindkettőt :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.