2013. augusztus 24., szombat

Smink a Jojo palettával

A Koreából tesztelésre kapott kis palettámat vettem elő egyik reggel, és aznap sokan megdicsérték a sminkem. Szerencsére a legsötétebb szín kevésbé csillog, mint a többi, így tökéletes volt mélyítésre a külső V-ben.

A fényképek közül egy közeli sem lett jó, így elnézést kérek, de ez alkalommal csak egész arcos képek következnek.

Természetes fény 

Vaku

A satírozáshoz a Make Up Academy Glamour Days palettáját hívtam segítségül, és szintén e paletta sötétbarnájával mélyítettem a szempillatövekben. A pirosító nem a palettával kapott volt, mert sietős reggel lévén a kedvenc Oriflame-emért nyúltam inkább, de a hétvégén rögzítendő videómhoz (és tesztelés céljából) azt teszem majd fel.

Ti használtok hasonló fényes árnyalatokat a hétköznapi sminkekhez?

20 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, gyorsan körbe is néztem a KK Center oldalán :D Most vásároltam magam "agyon" a Born Pretty-nél és már érkezik hozzám az első Sleek palettám :) Úgyhogy fájó szívvel nyomtam ki az x-et, de nem baj, ami késik nem múlik :D Szóval nekem nagyon tetszik a sminked. És a kendőd is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor nagyon várom a zsákmányos bejegyzéseket a szerzeményeidről, jól hangzik a Born Pretty, a Sleek meg pláne. Kíváncsi vagyok, melyiket választottad. :-) A kendő amúgy az egyik első ebayes szerzemények, 2 dollárba került :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a smink, én is imádom hétköznapokon is viselni a fényes árnyalataimat. Sőt, általánosságban elmondható rólam, hogy nem szoktam betartani a nappali és esti sminkek közti szabályokat, úgy sminkelek, amilyen épp a hangulatom :)

    VálaszTörlés
  3. Én szeretek nappal is fényes szemhéjpúdert használni, persze, csak mértékkel. :)
    Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép :)
    Jut eszembe: képzeld a minap sétáltam az Árkádban és a Bijou Brigitte-nél megláttam a leárazott sálakat, rögtön eszembe jutott a zebrás szerzeményed, ezért bementem. Viszont egy dobozban voltak összeömlesztve, így elég viccesen nézhettem ki, ahogy a bejáratnál guggolva, könyékig túrkálok egy dobozban :D ráadásul sajnos nem is találtam..:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom, hogy nem találtad meg. :-( Nálunk szerencsére szépen sorban felakasztgatva voltak, lehet, hogy Nálatok már épp beszedték őket, vagy ha nem, akkor furán gondolkodik az üzlet. :-D

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a szín; valahogy mostanában azt veszem észre, hogy én is mindig ezekhez nyúlok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, vannak ilyen korszakok, nálam is egyre többször ez történik :-)

      Törlés
  6. Nagyon csini a sálad, na meg persze a smink is :))

    VálaszTörlés
  7. Tetszik a smink, jó kis paletta ez :-)
    No és az a sál! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom, nem csak nálam aratott nagy sikert :-)

      Törlés
  8. Nekem ez nagyon tetszik, jó smink lett, és jól áll Neked! :)

    VálaszTörlés
  9. Mennyire bájos Rajtad ez a smink! :]

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.