2013. augusztus 14., szerda

Testápolási szerzemények + bizsuk – videó



Ismét rejtett néhány nyelvtörőt a téma, remélem, Titeket is megmosolyogtatnak a küzdelmeim. Emellett nézzétek meg Azrail blogját is, sok szuper termékteszt található nála, pl. alább:
http://azrail5.blogspot.hu/2013/07/yves-rocher-zsakmany.html

Link: www.youtube.com/Testápolási szerzemények + bizsuk 

 

10 megjegyzés:

  1. Persze hogy érdekel a sminktermékes zsákmányolás :D Egyébként ismét nagyon csini voltál a videóban. Ez a korallos szemhéjpúder*-* Atyaisten, nagyon jól néz ki *-* Sleek ? :)
    Ja és valamikor még a nyár folyamán nem hozunk össze egy találkozót?Persze csak ha lenne kedved hozzá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szemhéjpúder Sleek, igen, Acid, rózsaszín és narancssárga keverve, lesz majd a blogon :-) A találkozóban pedig abszolút benne vagyok, csak a következő két hétvége már foglalt, családi programok miatt.Jól elment ez a nyár :-(

      Törlés
    2. Igen nagyon elment sajna. Akkor például szeptember 7 jó lenne neked ? :-)

      Törlés
    3. Aznap már van egy veszprémi tali, ahova elígérkeztem, úgyhogy vagy a 31-e, vagy a 14-e lenne jó :-) Veszprémbe Te szeretnél jönni?

      Törlés
  2. nekem a 31. e jó lenne ha neked jó :-) hol talizzunk ? hát veszprém kicsit messze van, azt hiszem ezt kihagyom de köszi a meghívást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írj egy e-mailt a djkatybeauty@gmail.com-ra, és leegyeztetjük :-)

      Törlés
  3. Huha, ezt a megtiszteltetést! Tudod, hogy nagyon felnézek Rád, és köszönöm szépen az ajánlást, bearanyoztad vele az egész hetem! Ilyen kellemes meglepetésre nem számítottam, köszönöm, hogy megemlítesz a videóban és a bejegyzésben, nagyon megtisztelő! Nagyon boldog vagyok, köszönöm O.O
    A sminked nagyon nagyon szép lett, nagyon jól áll!
    Kíváncsi leszek a TBS tusfürdőkre, mert én is akartam rendelni banános balzsamot de nem volt :D úgyhogy kértem helyette sheavajas tusfürdőt...
    A radírokra is nagyon kíváncsi vagyok mi lesz róla a véleményed mert a Ziaja radírral én is szemeztem. Az ékszerek terén meg továbbra is azt vallom nagyon jó ízlésed van :)
    Nagyon jó videó volt, és köszönöm szépen még egyszer, hogy gondoltál rám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A radírt imádom, biztosan lesz majd a kedvences videóban, és ott részletesebben is beszélek majd róla :-)

      Törlés
  4. Az Yves Rocher tusfürdőket csak ajánlani tudom. Mondjuk pont a kávés az egyetlen, amit nem szeretek viszont az ylang ylang-ost ne hagyd ki és ott a zöld citromos, gránátalmás, levendulás...ja és akkor még nem említettem az új trendkiadásban a mangósat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, levendulás és mangós! Vajon lesz még szeptember közepe táján a különkiadásból? :-S

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.