2013. szeptember 16., hétfő

Régi és új – Fresh Cut Greens és Emerald Cut

Újabb páros tesztje következik, vagyis újabb lehetőség a meggyőzésemre. Lássuk, sikerült-e nekik. (A sorozat első részéért kattints ide.)A két paletta kinyitva:


Természetes fény

Vaku

Ennél a párosnál is úgy érzem, sokkal mutatósabb a régi verzió. Az összehasonlításhoz azért ezt a régi palettát választottam, mert az új sötétebb zöldjei is nagyon hasonlóak ránézésre.

A színminták szemhéjalapozóra készültek, ecsettel. Minden esetben először a régi paletta színei, utána pedig az újéi láthatók.

Természetes fény:
Ablakközeli természetes fény:
Vaku:
Nos, ennél az újított palettánál sem éreztem úgy, hogy most aztán hiperpigmentált, csodásan kezelhető festékekről van szó, ráadásul a zöldek is inkább barnába hajló, erőtlen-furcsa színek benne. A minőség abszolút a régivel egyenlő, egyedül talán az első szín a meggyőző. Király, ezek szerint két paletta nyolc színéből eddig kettő tetszik... Persze, Color Tattoo-s alappal biztosan szépek lehetnek, de nem ez lenne a cél, főleg, hogy az Avon kínálatában nem is igazán található sem jó minőségű szemhéjalapozó, sem krémes szemfesték. Szóval leginkább WTF??

Nektek megvan valamelyik paletta e kettő közül?

17 megjegyzés:

 1. Hát ezek után nem hiszem hogy bármelyikre is beneveznék.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen. De van köztük azért jobb is, bár a holnap reggeli még éppen nem az lesz :-)

   Törlés
 2. Hát elég halvány szegényke :S Nem igazán jön be.

  VálaszTörlés
 3. Rendeltem egyet az újak közül (azt, amelyikben a mustáros, sárgás szín van) és most ezek után már nagyon kíváncsi leszek, mit tudok majd kicsikarni belőle.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mustáros-türkizes paletta éppenséggel elég jó :-)

   Törlés
 4. Szia.Szepen kerlek,ha megvan a taupe-s uj paletta akkor az legyen a kovetkezo.Nagyon tetszik,csak nem tudom hogy megeri-e az arat...igaz,most akcios...de akkor is.:) Koszonom.Sziszko

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Holnap reggel megírom a taupe-osról a tesztet :-)

   Törlés
 5. hát, nem érzem a true color technológiát.. :/ valahogy többet várnék tőlük! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen. De péntek táján kikerül majd egy jobb :-)

   Törlés
 6. Elnézegettem a katalógusban a termékeket, de nagyon nem jönnek be az új színkombinációk. Ahogy elnézem, a minőség nem hogy javult volna, sőt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem jobban jártak volna, ha megtartják a régi kinézetet, az nagyon mutatóssá tenni a mostaniakat is. A minőség pedig elég halovány, igen...

   Törlés
 7. Eléggé úgy látom hogy gyengült a minőség :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesznek kivételek, de elvileg most mindegyik hiper-szuper kellene, hogy legyen...

   Törlés
 8. Ahjahj ez nem jött össze Avonék... a promo képek, a kampány elég meggyőzőre sikerült. Nálam se fog landolni az is biztos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, nem csak a kampányra kellett volna gyúrni. De nem is értem, mert ha Sleek-ék és MUA-ék képesek jó áron minőséget adni, Avonéknak is sikerülhetne...

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.