2013. október 19., szombat

Stenders csokoládés testradír – az eddigi legkedvesebb

A Stenders jóvoltából két terméket tesztelhettem, és elsőként a csokoládés testradírról szeretnék írni. Talán már tudjátok, mennyire odáig vagyok a tusfürdőkért és testradírokért, és számtalan terméket próbáltam is már, a radírok között mégis ez a termék volt az, amelyik a legek legje lett nálam (na jó, azért a friss illatkategóriában a Balea citromos-írós radírja megüti a szintet).



A csomagolás letisztult, elegáns, a tető fémből van, maga a tégely viszont műanyag. A fürdőszoba-kompatibilitás miatt jobb lett volna, ha inkább magas, de kisebb alapterületű, de azért megoldottam a használatát, és nem borítottam ki a terméket.



A radírt fólia védte, és alatta a fent látható látvány fogadott. Felteszem, hogy a természetes összetevők miatt nem igazán van benne homogenitást elősegítő adalék, így az ápoló olajok szétváltak a cukorszemcséktől, és ott lötyögtek a tetején.

Az illata valami csodálatos: olyan, mint a Pocket Coffee nevű kávés bonbonnak, és valóban tartalmaz őrölt arabica kávét, így már érthető is. Használat közben az illata egyáltalán nem változik meg, és a bőrön is hosszan megmarad a fürdés után.

Használat közben az állaga miatt vigyázni kell, de gyakorlott bőrradírhasználóként nem voltak problémáim vele. A cukorszemcsék viszonylag nagy méretűek, és elég sokáig kitartanak a feloldódás előtt, így kifejezetten hatékony a radírozás, illetve a kávéőrlemény még tovább végzi a munkát, és a fürdés után a kádon látszódik is – mindenképpen öblítés szükséges utána. Az olajok miatt komplett kádmosás is elfér, nehogy később valaki megcsússzon.

A bőröm imádta, a bőrtónusom mintha szebbé vált volna tőle, és az olajok miatt használat után nem kellett testápolóznom sem, csak élvezni az illatot. Még másnap reggel is intenzív volt, és csak a délelőtt folyamán illant el.

A stenders.hu oldalán 3590 Ft ért megvásárolható, ami egy TBS árhoz képest egészen baráti, és 4999 Ft felett ingyenes a kiszállítás. Engem annyira meggyőzött, hogy egyéb termékeiket is szeretném kipróbálni, így kettőt a kosaramba is dobtam már, és azokról is mindenképpen beszámolok majd.

Ti használtatok már Stenders terméket? Ha igen, hogy vált be?

12 megjegyzés:

  1. Minden vágyam egy Standers termék *_* ezt a radírt én is kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a radír tökéletes, úgyhogy már a másik cukroson gondolkodom, bár állítólag a sós fajták is jók :-)

      Törlés
  2. Nagyon jól hangzik, már érzem is az illatát *-* bár én az utóbbi időben áttértem a sima kávézaccos testradírozásra :) (egyszerűen nincs szívem elhasználni a maradék Balea Indian Chai testradíromat, mert limitált volt, de az illatáért meg oda vagyok!).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, akkor kérem szépen a házi készítésű radír receptjét :-) Amúgy a Chaiból a testápoló még kapható :-)

      Törlés
  3. Jól hangzik. :) Én a testjoghurtot szeretném majd kipróbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az is jól hangzik, testápoló tej, joghurt, vaj... már csak a kefir hiányzik :-D

      Törlés
  4. Még soha nem hallottam erről a márkáról, most olvasok róla először. Tökéletes kombináció a csokoládé és a kávé, jól összerakták, szó szerint ínycsiklandozó :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak nemrég ismerem őket, de az áraik jobbak, mint a TBS-nél, és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak :-)

      Törlés
  5. Imádom a testradírokat. Meg a csokit és a kávét is. Úgyhogy nagyon szimpi, de sajnos az ára nem az. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég drága, de van egy olyan sejtésem, hogy házilag is lehet hasonlót gyártani. Meg fogom próbálni, és ha sikerül, jelentkezem az eredménnyel :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.