2013. november 17., vasárnap

Mi van a táskámban – videó

Elnézést a macskák által generált háttérzajokért és az autofókuszért. Van esetleg ötletetek  következő videóra? :-)

Link: http://www.youtube.com/Mi van a táskámban?


2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a videó, most rá is kattantam a videóidra, azokat nézegetem :) Olyan kellemes, búgó hangod van ^^ Egyébként én is terveztem egy ilyen bejegyzést, csak én képekkel, mert videózni nem tudok (és annyira késztetést sem érzek rá), csak valamiért mindig tolódott. Érdekes volt egyébként, hogy mennyi minden elfér egyetlen táskában, de hát ahogy szoktam volt mondani, ezek a női táska rejtelmei :P Az enyémben szerintem akasztott német katonát is lehet találni :P Videó tippre az az ötletem, hogy esetleg csinálhatnál mondjuk Avonos kedvences videót, ahol a kedvenc Avon termékeidet mutatnád be. Úgy látom szereted, sok dolgod van tőlük, és a hozzám hasonló Avon kedvelők biztos örömmel látnának egy ilyen ajánlást. Most hirtelen ez jutott eszembe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, ugyanezt szoktam mondani, a következő változatba: „Féltégla és elveszett német katona is van itt.” :-D A női táskák már csak ilyenek, én nem is értem, hogyan férnek el mások kisebb retikülben. :-) Az ötlet pedig szuper, köszönöm szépen, a jövő héten sort kerítek rá :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.