2013. december 26., csütörtök

Párbaj – aranyszínű homokhatású lakkok

Folytatódik a párbajsorozat, és bár más színek is sorakoznak már befotózva, úgy gondoltam, karácsony lévén, na meg az aranylázamhoz illően ma a birtokomban lévő három aranyszínű homoklakkot mutatom meg. Előrebocsátom, hogy egyikkel sem vagyok teljesen elégedett, és továbbra is keresem az igazi arany árnyalatot homokszínben is, bár már az is nagy eredmény, hogy sima csillogósban végre rátaláltam. A tesztalanyok:

Moyra Sand Effect 852, Lovely Snow Dust Nr. 1., OPI Honey Ryder
Természetes fény

Vaku

Namost, a Mingle With Kringle-höz képest ezek egyike sem nevezhető igazán aranyszínűnek, hiszen amint a blogtalálkozós mix and match manikűr esetében is látszik, még a leginkább aranynak nevezhető Honey Ryder is elüt a többi arany lakkomtól. A Moyra ehhez képest már inkább valami sötét bézses, a Lovely pedig egy árnyalattal még az OPI-nál is haloványabb.

Természetes fény

Vaku

Vaku

Talán az első vakus képen kivehető a leginkább a textúrák közötti különbség: míg a Honey Ryder egy krémesebb színű, érdes lakk, amelyben a csillámok nem igazán érvényesülnek (amúgy pedig azonos méretűek mind), addig a másik kettő esetében csillogás is van rendesen, a Moyra esetében azonos méretű homokszemcsékkel, elég érdes felületen, míg a Lovely esetében kisebb és nagyobb csillámok egyaránt jelen vannak.

Ha választanom kellene egyet, az a Lovely lenne, mert csodásan csillog, és változatos a textúrája, ha kettőt kellene, akkor a Moyra lenne a másik a nagy színkülönbség miatt, és az OPI lett az, amelyik sajnos a harmadik helyre szorul nálam még annak ellenére is, hogy míg a másik kettő három rétegben látható a képeken, az OPI-ból elég volt kettő is, sőt, már az első is majdnem teljesen jól fedett.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

13 megjegyzés:

  1. Bár nem vagyok a homok lakkok megszállottja, ha választanom kéne, akkor az a biztos hogy az OPI nem kéne. Valahogy az árnyalata nem az a gusztusos arany :D Annak ellenére, hogy látszik abban a manikűrben amit belinkeltél, hogy csodálatosan befedi a körmeidet.

    VálaszTörlés
  2. Nekem leginkább az OPI tetszik, de azért ha az árát is figyelembe vesszük, mindenképp a Lovely a győztes. Én a fehér Lovely-t vettem meg, nagyon gyönyörű ♥

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a Lovely tetszik a legjobban, utána pedig az OPI :)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk miért nem lehet kapni a Lovely Snow Dust lakkokat?:((( Meseszép!

    VálaszTörlés
  5. nálam az opi nyert most is ez van rajtam
    egy mm sem kopott pedig mosogattam főztem és takaírtottam.szóval abszolut favorit

    VálaszTörlés
  6. Pont ma gondoltam rá, hogy de megnézném egymás mellett a Moyrát a Lovelyt. :D Nekem a Moyra van meg, de szép a Lovely is, az sokkal melegebb. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Lovely árnyalata tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  8. Szegény kis OPI, ma Nálad olvasom másodszor hogy nem nyert az arany liquid sand párbajban és a legkevésbé lopta be magát az ember szívébe, nagyon megesett rajta a szívem! Nekem ő a kedvenc! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. A Moyra nekem is megvan, szép-szép, de nekem nem eléggé arany :-)
    Holnap meglátogatom a helyi Rossmannt, remélem nálunk is kaphatóak ezek a Lovely lakkok, bevásárolok belőlük!

    VálaszTörlés
  10. A Lovely engem is meggyőzött. Sajnàlom h. nincs pénzem, jò lett volna megvenni.

    VálaszTörlés
  11. Nekem is a lovely tetszik a legjobban, olyan szép csillogása van :)

    VálaszTörlés
  12. A Lovely és az OPI, a Moyra meg van nekem is, de túl sötét nekem :( A Lovely-t ha végre találok valahol, akkor meg is veszem azonnal!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.