2014. május 29., csütörtök

Essence Love Me rúzs bevetés közben

Még a múltkori komáromi, Nikkiivel töltött délután zsákmányai között szerepelt az Essence Longlasting rúzscsaládjának Love Me árnyalatú tagja, és akkor sokan kértétek, hogy mutassam majd meg sminkben is. Most eljött a pillanat, ugyanis két sminket is fotóztam azóta, amelyhez ezt a rúzst kentem fel.

A szemsminkekről ezúttal nem ejtek szót, hiszen a rúzs a lényeg, de biztos vagyok benne, hogy a blog régebbi olvasóinak lesznek tippjei, mely palettákat használtam a megalkotásukhoz. A tippeket a megjegyzéseknél várom szeretettel :-)

Mindkét smink esetében mutatok természetes fényben és vakuval készült képet is, és a számról is külön képeket készítettem, hogy jól látható legyen a rúzs színe.

Hajápolási rutinos videóhoz készült smink:



Reniékhez tett látogatásunk alkalmából készült smink, Eleni kérésére:

Elnézést a kameraállványért


A rúzs egyébként meglepően krémes, egyáltalán nem ilyet várnék egy tartós rúzstól, és ennek megfelelően nem is különösképpen tartós. Érdemes az első réteg után papír zsebkendővel felitatni a felesleget, és ezt követően felvinni a második réteget, mert enélkül sajnos kicsit beül a redőkbe, illetve összegyűlik az ajkak nyálkahártyával találkozó részén (ennél jobban nem tudom körülírni, de szerintem értitek, hogy mire gondolok).



Az árnyalatával egyébként teljes mértékben elégedett vagyok, nagyon magamhoz illőnek érzem, úgyhogy még egyszer köszi, Nikkii, hogy rábeszéltél :-)

Nektek hogy tetszik? Esetleg megvan Nektek a termékcsalád valamelyik árnyalata?

32 megjegyzés:

  1. Tényleg jól áll neked ez a szín! :)) Nagyon tetszik, és a színes nyaklánc - füli párosításod is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, egyébként szerintem elég univerzális, szerény szín, így jó választás lehet bárkinek :-) A színes nyaklánc és füli pedig Avonos, jó kis kiegészítőik vannak mindig :-)

      Törlés
  2. Szép színe van nagyon és jól is áll, szépek lettek a sminkek :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Igazán jól áll Neked ez a szín! Tetszenek a sminkek is, van tippem a palettára, de nem merem megkockáztatni, inkább megtartom magamban, és örülök, ha netán eltaláltam!:) Kíváncsi vagyok!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, kicsit félrevezető voltam, mert azért annyira nem régi paletta, illetve nem is ugyanazzal készültek, bár többes számban írtam a palettákat :-) Kíváncsi vagyok, van-e, aki eltalálta :-)

      Törlés
  4. Gyönyörű ez a szín, most, hogy láttam felkenve, biztos, beszerzem én is :) Jól áll neked, és nagyon tetszenek az ékszereid is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó választás ez a rúzs, az biztos, Nikkii jó tanácsadó volt :-) Remélem, Te is szeretni fogod, ha megveszed :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a rúzs! Ha nem lenne már így is 4 hasonló színű rúzsom (miközben legtöbbször szájfényt használok), sietnék beszerezni :)
    A palettára tippem van, talán az Ultra Shimmer paletta? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszra! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a rúzsok használatára én is nehezebben veszem rá magam, de azért egyre jobban megy, és az ilyen szerény színeket akár a mobiltelefon képernyőjében is utána lehet igazítani. :-) A paletta pedig majdnem egyidős nálam az Ultra Shimmerrel, de nem az volt :-)

      Törlés
  6. Gondolkodom én is a Love Me beszerzésén, habár nem vagyok nagy rúzsos..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a krémessége és a természetes színe miatt jó választás lehet az amúgy rúzst nem igazán használóknak is :-)

      Törlés
  7. Nagyon jól állnak neked, a Love me szerintem az az árnyalat, ami mindenkinek jól áll, ezért lehet vele bátran próbálkozni! :)
    Én megmerem kockáztatni, hogy beégek, de a barnás sminknél nekem egyből a TF csokipalettája villant be, ha az nem, akkor talán valamelyik Naked! A zöldes smink picit elgondolkodtatott, mert baromi jól áll, gyönyörűen kihangsúlyozza a szemed, picit bele is bambultam, de talán Sleek Garden of Eden.. viszont azt hiszem most megyek és megkeresem az ásóm vész esetére! :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, abszolút jó kezdő rúzsnak is :-) A csokis paletta nagyon jó tipp, és valószínűleg tényleg azt használtam volna, ha Eleni nem rendeli meg tőlem a Naked 3-mal készült sminket - ha találkozunk, mindig ezt kéri, mert nagyon tetszenek neki a színei :-) A másik smink pedig a Garden of Eden színeinél kicsit hidegebb, így nem egészen jó a tipp, viszont Sleek paletta volt, szóval fél pontot tudok rá adni :-D

      Törlés
  8. Most olvastam vissza, hogy írtad, hogy a blog régebbi olvasói tudhatják, ezesetben PAncsinak lesz igaza! :D Kezdjünk ásni! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell ásni, ne aggódj, majd az utolsó megjegyzéseknél elárulom a másik palettát is :-D

      Törlés
  9. Annyira de annyira imádtam a sminked, amúgy egyszer ha úgy alakul nincs kedved kisminkelni? Meg azok a pasztell színű ékszerek hozzá, azt se tudtam mit nézzek meg először amúgy, csak mivel rég taliztunk még zavarban is voltam :) Nagyon szép az első smink is, tetszik a felsőd színe, és brutál jól mutat rajtad az a nyaklánc. Átalakíthatnátok Renivel:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút benne vagyok, ha legközelebb Reniéknél járunk, választ Neked valami jó kis ruhát, én pedig viszek többféle szemfestéket, és kisminkellek szívesen :-)

      Törlés
  10. Örülök, hogy bevált :) Remélem a másik színt is magadhoz illőnek érzed majd, rajtam azt agyon dicsérik mindig :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, tényleg, holnap szerintem ki is próbálom azt is, meg megpróbálkozom a szemcerkákkal is :-)

      Törlés
  11. Mind a két smink csodás és a rúzs is :)

    VálaszTörlés
  12. Nekem ugyanez az árnyalat van meg. :) Mikor megvettem, be is fotóztam bejegyzéshez, és ügyességemet is bizonyítottam, ugyanis abban a pillanatban, mikor elkészültek a képek, legurult az asztalról a rúzs, és a csúcsa letört. :( Szerencsére nem nagy része sérült, így nem nagy a veszteség és használható. :) A színét imádom, pedig mikor első alkalommal használtam, kicsit megijedtem, mert kicsit pinkesebb, mint gondoltam(nem vagyok nagy rúzshasználó), de most már egyre inkább megszoktam magamon ezt a színt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor már nem sok kell, hogy pirosas színeket is beszerezz, utána pedig a bordósakat is kipróbáld :-) Én sem nagyon használtam erőseket, de mivel mindig megdicsérik őket rajtam, kezdek egyre jobban rászokni a használatukra :-)

      Törlés
  13. Nagyon tetszik a színe, szerintem is jól áll. :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szèp sminkeket készítettél.:) A rúzs is nagyon tetszik!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-) És mivel a Tied az utolsó megjegyzés, el is árulom a kékeszöld smink nyitját: a Sleek Monaco palettával készült, így aki hasonlóra vágyik, annak a Snapshots palettára érdemes lecsapnia :-)

      Törlés
    2. Á, van egy fél pontom! :DDD Pedig azt hittem Pancsinak lesz igaza! :)

      Törlés
    3. Az elején én is azt hittem, de aztán amikor kiderült, hogy Sleek paletta, elvesztem
      Ezt a Monacot nem ismertem eddig, de most rákerestem és gyönyörű színei vannak! :)

      Törlés
    4. Itt találhatsz róla egy összehasonlítást, merthogy már nem kapható, de egy rá nagyon hasonlító paletta igen :-)

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/01/sleek-snapshots-es-sleek-monaco.html

      Törlés
    5. Nanee! Ismét bővül a megvásárolandó Sleek paletták listája :)
      Lassan egyszerűbb lesz azt feljegyezni, hogy melyiket nem akarom megvenni :D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.