2015. november 11., szerda

A-England Cathy – a fagyos szépség

Nem tudom, TI hogy vagytok vele, de nálam a fagyosan szép lakkok mindig nagy rajongásnak örvendenek. Jól is néznek ki a hideg árnyalatú bőrtónusom mellett, nőiesek is, optikailag hosszabbítják is a körmöket, így szívesen kenem fel őket. Akár egymás után többször is... Így aztán amikor megjelent a Wuthering Heights-kollekció az A-England kínálatában, hiába próbáltam magam lebeszélni a Cathy nevűről, nem sikerült. Van már nekem Picture Polish Lakodom, van Dance Legend by Anna Gorelova Jack Frost, sőt, még a Catrice LOVEnder lakkját is ide sorolnám, amelyről ide kattintva olvashattok bejegyzést. Na jó, persze maga a regény is nagy kedvenc nálam, úgyhogy hamar kudarcba fulladt minden ésszerűségi próbálkozásom... Hiába no, ezt még gyakorolnom kell. Végül aztán tesztelésre kaptam meg, ugyanis a Nailland felajánlotta, hogy válasszak egyet a kollekcióból, és stílszerűen a druszalakkomra esett a választásom. A tesztelési lehetőséget innen is köszönöm, és annyit elárulok: egyáltalán nem bántam meg a választásom.

A lakk a szokásos AE-üvegben érkezik: elegáns, letisztult, négyzetes üveg, elegáns, letisztult felirattal és márkajellel, és belül is a jól megszokott, nem lapított és nem kerekített, a szálak milyensége miatt mégis tökéletesen működő ecset lapul. Az pedig már az első ecsetellenőrzéskor világossá válik, hogy igencsak jól pigmentált a lakkocska. Mutatom is, hogy milyen felkenve. A képek két viselés alkalmával készültek, ugyanis annyira jól éreztem magam ezzel a lakkal, és olyan jól hozzá tudtam öltözni és sminkelni mindig, hogy a lemosása után ismét ezt kentem fel.

Természetes fény kétféle ISO-beállítással:




Vaku:



A fenti vakus képen már jól látszik a kétféle csillogása, de várjatok csak, mindjárt jönnek a napfényes fotók is...

Természetes fény kétféle ISO-val:




Napfény kétféle ISO-val:






No és akkor lássuk újra azt a fényt egy kinagyított napfényes képen és egy Instagramoson:




És hogy mit tud? Két rétegben fed, alap- és fedőlakkal lazán kibír egy hetet, és csak akkor kopik meg, EGY körmön, sok takarítás ellenére is, emellett pedig nagyon sok arca van. Természetes fényben krémes lakk, némi kékes irizálással, lámpafényben a fény melegségétől függően lehet melegszürke és hideg, lilás beütésű is, napfényben pedig csodás irizálást és holohatást mutat egyszerre. A krémessége ellenére is. Nem is gondoltam, hogy ilyen dimenzió is lapul benne, erre egyszer csak megjelentek a holorészecskék, és azóta már csak a lakk miatt is várom, hogy kisüssön a nap. Emellett elegáns, nőies, és vonzza a tekinteteket, ráadásul a Belgrádban vett kedvenc fülbevalómhoz is illik. (A fülbevaló az itt bemutatott zsákmány első képén látható.)

Nálam tehát csillagos ötösre vizsgázott ez a lakk, és alig vártam, hogy készletfelöltés legyen, és a többi társára is lecsaphassak. Ez ma meg is történt, és ide kattintva Ti is megrendelhetitek ezt a jeges, valódi téli szépséget.

Nektek megvan ez a lakk? Esetleg van hasonló a gyűjteményetekben?

11 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon jól áll ez a szín, vonzza a tekintetem, pedig nem vagyok oda a fagyos lakkokért. A körmödön van zselé is, vagy csak "alapból" ilyen szép?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de aranyos vagy, hogy szépnek látod a körmeimet :-) Nincs rajtuk zselé, mert tavaly télen megszabadultam tőle, azóta pedig olajokkal ápolom a saját körmeimet, és így nagyon erősek, és a lakkok is sokáig megmaradnak rajta. A teljes folyamatról az erről szóló bejegyzésben olvashatsz:

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2015/03/elet-gellakk-nelkul-az-eddigi.html

      Törlés
  2. Meg fogom venni én is előbb-utóbb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem fogod megbánni, mert az egyik legszebb, legelegánsabb és legjobban fedő lakk a gyűjteményemben :-)

      Törlés
    2. Már megvan, de ez a lakk rajtam LILA. Meg is kérdezte egyik kolléga, amikor ez a lakk volt rajtam meg egy lila pulcsi, hogy a pulcsihoz lakkoztam? Anyámon nem volt lila, inkább szürke.

      Törlés
    3. Jééé, hát én lilának egyszer sem láttam. Lehet, hogy a bőrtónusod más, és azért tűnik olyannak? Mindenesetre remélem, hogy tetszik a lilasága ellenére is :-)

      Törlés
    4. Igen, tetszik, több képet megnézek egy lakkról, mielőtt rendelek, már háromszor felkentem. Azért bámulatos, hogy emberenként eltérő színe van egy lakknak, nem ez az első eset, anyámon látom, hogy mennyire számít a bőr színe :)

      Törlés
  3. Nem rajongók a szürke színért körömlakkban sem, de ez a "jeges szépség" tetszik! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem télre tökéletes darab, bár valóban nagyon kis jeges :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.