2016. október 20., csütörtök

Őszi Yankee Candle-villámjáték

Nemrégiben átnéztem a meglévő tartokat a Yankee Candle-gyűjteményemben, és úgy döntöttem, a kedvenceimből álló csomaggal nyereményjátékot indítok. Ezért aztán rendeltem még néhány újdonságot is, és így állt össze az itt látható csapat.


A felső sorral a Halloween hangulatát élhetitek át, a középsővel a nyárra emlékezhettek, bár érzésem szerint ezek az illatok az év minden szakában tökéletesek, az alsó sor pedig őszi-téli illatokból áll. Egytől egyig a kedvencem mindegyik, de ebből a 12-ből a Rhubarb Crumble a világ egyik legjobb illata számomra.

Ha szeretnéd megnyerni a csomagot, a következő feltételeknek kell teljesülnie:

1. Rendelkezz magyarországi postacímmel. Ez ismerős vagy rokon címe is lehet, aki majd továbbítja Neked a csomagot, ha Te leszel a szerencsés nyertes.

2. Írj egy e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „Yankee Candle-villámjáték” tárggyal, és írd meg benne, hogy melyik a kedvenc őszi illatod és miért. Ez lehet egy adott termék illata is, vagy akár az avar illata, a lényeg, hogy saját emlék vagy érzés kötődjön hozzá.

3. A legszebb leírásokból válogatást tervezek készíteni a blogra, így a jelentkezéssel a hozzájárulásodat is kérem a leírás közzétételéhez. A bejegyzés megírásakor kizárólag a keresztnevet és magát a leírást/történetet fogom közzétenni.

Ha úgy érzed, minden feltétel teljesül, október 24-e éjfélig küldd el a jelentkezésedet. Így legkésőbb 26-ai feladással akár már idén Halloweenkor ezekkel a viaszokkal illatosíthatod a szobádat. (Megjegyzés: kizárólag a teljes jelentkezéseket van módomban elfogadni, ezért ügyelj, hogy hiánytalan e-mailt küldj nekem.)

Sok szerencsét! :-)

4 megjegyzés:

  1. Atyaég, micsoda csomag! Már ment is az email :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára ismét lesz nálam hasonló játék, úgyhogy érdemes lesz figyelni :-)

      Törlés
  2. küldtem énis!!! ^_^ annyira szuper csomi!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.