2017. május 25., csütörtök

Avon Luxe púder – a megbízható, illatos társ

Még februárban, tavaszi újdonságként érkezett hozzám az Avon Luxe virágmintás púdere, amely akkoriban eluralta az Instagram-fiókomat, olyannyira elvarázsolt mind a csomagolása, mind a púderbe nyomott, csodálatos rózsaminta. Rögtön el is kezdtem használni, és a kedvenceim közé került, mostanra pedig már igazán kiforrott véleménnyel és friss sminkes képekkel tudok jelentkezni vele kapcsolatban, úgyhogy lássuk is részletesen, töviről hegyire, hogy mit is tud ez a virágos szépség.

Nos, már a csomagolása is levehet a lábáról minden nőies mintára vevő hölgyet, és bizony velem is ez történt.


  
A hátulján és az oldalán száraz tudnivalók olvashatók:



Belül pedig extra buborékfólia-réteg védi a palettát a szennyeződésektől és a sérülésektől:


A dobozon látható rózsaminta bizony a kompakt külsején is visszaköszön:



Belül pedig egyszerűen elegáns rózsanyomat látható a púder felszínén:





Jár hozzá kis pamacs is, ugyanakkor elég merev és sűrű szivacsos anyagú, így leginkább csak a napközbeni púderfrissítéshez tudom elképzelni a használatát. Ez pedig könnyedén megtehető, hiszen a kompakt kifejezetten jó minőségű tükröt is tartalmaz.



A használata pedig álom. Felvihető koncentrált módon a szem alatti területre, ezáltal biztonságos és tartós módon fixálva a korrektort, ugyanakkor a teljes arcon, finom söprő mozdulattal vékony rétegben is eloszlatható, hogy megtartható legyen a bőr saját fénye, és ne váljon maszkhatásúvá a smink. Ez a hozzám hasonlóan száraz bőrrel rendelkezők számára remek hír lehet, hiszen sok púder túlságosan mattító hatást fejt ki, ez pedig természetellenessé teheti a teljes sminket. Mutatom is, hogy hogyan néz ki:



A májusi Notino-szerzeményeimről szóló videómban pedig mozgás közben is megfigyelhetitek. Nagyra értékelem, hogy természetes hatású bőrt biztosít, ugyanakkor egész nap kitart, és az én száraz bőrömön utóigazítani sem szükséges.

Egyetlen olyan tulajdonsága van csupán, amely hátrányos lehet az erre érzékenyek esetében: illatosított púderről van szó, amely az én bőrömön nem váltott ki allergiás reakciót, ugyanakkor mások számára ez bizony problémát jelenthet. Remélhetőleg csupán a limitált változat volt illatosítva, és az általában kapható púder illatmentes, de ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok saját tapasztalatról beszámolni.

Nálam tehát kedvenc lett, és annak ellenére, hogy már rengetegszer használtam, csupán a minta tűnt el róla, de a mennyisége még mindig nagynak tűnik. Amennyiben ismét kapható lesz az állandó változata a katalógusban, azt szeretném majd beszerezni, egyrészt mert elégedett vagyok a teljesítményével, másrészt pedig azért, hogy beszámolhassak Nektek is az illattal kapcsolatos kérdésről.

Ti használtok valamit az Avon Luxe termékcsaládjából?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.