2012. június 2., szombat

Körömlakkos TAG

Az egyszerukormok oldalán akadtam erre a kérdéssorra, és mivel mostanában nagy körömlakklázban égek, gondoltam, aktuális lenne kitöltenem.

1. Melyik a kedvenc körömlakkmárkád?
Nehéz kérdés. Ha drágább kategória, akkor OPI, mert hihetetlenül jó minőség és jó vele dolgozni, amúgy Essence, mert nagyon sok szín van eleve is, és a különkiadások is nagyon jók szoktak lenni, na meg ott van az új szerelem, az Avon, ami őszintén szólva meglepetést okozott azzal, hogy mennyire jó minőség.

2. Csillámos lakk vagy csillám nélküli?
Na, ez egy megválaszolhatatlan kérdés... Egy időben gyöngyházmániás voltam, mostanában jött a krémszínhez kötődő szerelmem, ugyanakkor a csillámokban rejlő lehetőségeket is most kezdem el kiaknázni. Mindenesetre ha most egy lakkot kellene választanom, az csillám nélküli lenne.

3. OPI, China Glaze vagy Essie?
OPI!!! Mindegyik megrendelt színt imádom, kiváló minőség, hosszú, puha ecset, egyedül a csillámhiány volt problémám a Gouda Gouda Two Shoes esetében. Egyelőre maradok a beváltnál, és OPI-okat rendelek még, de China Glaze és Essie is szerepel a listámon.

4. Milyen gyakran fested a körmeidet?
Teljesen lakkfüggő. Van, hogy már másnap úgy döntök, nem tetszik, és lemosom, akár akkor is, ha nincs időm átfesteni, mert akkor már inkább a csupasz köröm. Viszont ha valami bevált és tartós, 4-5 napot is fent hagyom.

5. Mik a kedvenc színeid a körmeiden?
Az egyik jelenlegi kedvenc az Avon Pro+ Perfectly Flesh, a másik talán az OPI Will You Mari-achi Me?, egyébként pedig bármelyik lakk, amelyik 4 napig fent marad, a kedvencek közé tartozik. 

6. Sötét vagy világos színek?
Hangulatfüggő, de általában véve világos.

7. Mi van 
most a körmödön?
balatoni köröm még mindig, nem kopik, és jó érzés hozzáöltözni, igazi nyári színekben jártam a héten. :-) Ma viszont lemosom, mert estére elegáns festést kell készítenem.

8. Szereted a matt lakkokat?
Mattosító fedőlakkom van az Essence-től, de eddig csak egyszer használtam. Tervben van viszont egy elég összetett lakkozás, amihez megint használom majd, kíváncsi vagyok, kedvenccé válik-e.

9. Szereted a francia manikűrt?
Nagyon, régebben szinte csak azt hordtam különböző változatokban. Ha elegáns helyre megyek, még mindig erre szavazok, nagyon kifinomult, és akár színes lakkal vagy feketével elkészítve is jól mutat.

10. Kedvenc szín a nyárra?
Idén a menta biztos befutó, amúgy az élénkpiros és a bronz. Ezzel a hárommal akár ki is bírnám a nyarat, ha muszáj lenne, de nagyon élvezem, hogy rengeteg lakkból válogathatok. :-)

Tőletek pedig azt kérem, hogy töltsétek ki ugyanezt a kérdéssort akár blogon, akár megjegyzésben, kíváncsi lennék a válaszaitokra.



1. Melyik a kedvenc körömlakkmárkád?
2. Csillámos lakk vagy csillám nélküli?
3. OPI, China Glaze vagy Essie?
4. Milyen gyakran fested a körmeidet?
5. Mik a kedvenc színeid a körmeiden?
6. Sötét vagy világos színek?
7. Mi van 
most a körmödön?
8. Szereted a matt lakkokat?
9. Szereted a francia manikűrt?
10. Kedvenc szín a nyárra?




Ma színházba megyek, egy különleges programra, úgyhogy remélhetőleg különleges sminkre is lesz majd időm. Ha sikerül, akkor készítek majd képeket, és kiteszem bejegyzésben. Jó hétvégét! :-)

4 megjegyzés:

  1. :D
    OPI- jó, hogy van neked :D irigyellek!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, én is nagyon sokáig vártam rá, hogy vegyek, de megérte. :-)

      Törlés
  2. Megtetszett ez a tag :)
    http://addsomeglitter.blogspot.hu/2012/06/tag-koromlakkok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindjárt meg is nézem, miket válaszoltál. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.