2012. június 6., szerda

Naked-smink helyett Undressed-ajánló

Ígértem alkalmi sminkes képeket a szombati programomról, de sajnos nem maradt elég időm a készülődésre, és rengeteg bakit követtem el, aztán a képek sem sikerültek. Pénteken ismét hasonló sminket tervezek, természetesen kedvencemmel, a Naked palettával, így majd akkor pótolom a bejegyzést.


Most viszont nagy hírem van: a Make Up Academy új palettát fog piacra dobni, a neve Undressed, tehát már ez is a Nakeddel való párhuzamra utal, a képek alapján viszont abszolút kijelenthetem, hogy azonos színeket tartalmaz, mint az én nagy kedvencem. Minden kép forrása itt, ízelítőül pedig beszúrok közülük néhányat alább.



És hogy miért akkora hír ez, hogy írok róla? Mert a Naked paletta színei NAGYON jól kihasználhatóak, hiába hasonlítottam össze bármelyik nude palettámmal, 1-2 szín volt csak hasonló bennük, viszont a Naked ugyebár 13-14 ezer forintra jön ki... Ezzel szemben a MUA palettái 2000-2500 forintért már megszerezhetők például Edittől, akinek már sokszor emlegettem a blogját. Természetesen ez a paletta még nem került forgalomba, de Edit biztosan szívesen segít majd, teljes mértékben pozitív tapasztalataim vannak vele és a termékeivel.

Mint tudjátok, van már MUA-palettám, tehát a minőségről már van fogalmam. Könnyen satírozható, jól pigmentált színek, ecsettel minden stimmel, applikátoros felvitelnél állítólag nagyon kell vigyázni, mert könnyen benyomódnak a színek. Szerintem egy kis óvatosság nem nagy áldozat a pigmentált, tartós színekért. A Heaven and Earth és az Undressed közötti fontos különbség, hogy az utóbbiban matt színek is lesznek. Nagyon kíváncsi lennék a palettára, de próbálom magam lebeszélni róla, hiszen mindössze egy teszt kedvéért luxus lenne majd megrendelni.


Emlékeztetőül néhány kép a Naked palettámról:







Aki tehát odavan a Naked színeiért, de sokallja érte a pénzt (amit meg tudok érteni), annak nemsokára eljön az ideje, és a Naked árának töredékéért készíthet majd a sok-sok sminkes blogon és videóban látottakhoz hasonló sminkeket.

Nektek tetszik? Be fogjátok szerezni?

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Igen, nagyon... ÉS a színminták alapján valóban Naked-tesó lesz. :-)

      Törlés
  2. én most pont egy ilyen színvilágú palettát keresek, bár a nagy álmom az Urban Decay Naked paletta, de ez valahogy elérhetőbb lenne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan lesznek majd összehasonlító bejegyzések a blogokon, talán még nálam is, ha nem tudom magam lebeszélni róla...

      Törlés
  3. .en is kivancsi vagyok erre a palettara, ahogy olvasgattam, itt Angliaban mar nagyon varjak a lanyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudom őket érteni, nagy lehetőség a Naked helyett. :-)

      Törlés
  4. Azt hiszem, ő lesz az én egyik új barátom, ha lesz végre alkalmam rendelni... :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem okoz majd csalódást, a Heaven and Earth nagyon jó színben és minőségben is, csak hát nem nagyon hasonlít a Nakedre...

      Törlés
  5. Nagyon jól hangzik! Én nem vagyok hajlandó annyi pénzt a Nakedre, akármilyen ikonikus paletta...
    Ezen viszont erősen gondolkodom :-)
    Bár most készülök megrendelni a 88 warm palettát E-bayről, lehet az mellé még ez is felesleges lenne...
    Ha megveszed, nagyon kíváncsi leszek a véleményedre! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, arra is kíváncsi lennék, hogy mennyire hasonlítanak az Ebayes paletták a Coastal Scentsre, állítólag ugyanis ugyanaz, csak nincs rányomva az embléma. A barátnőm Blush Professional palettája egyértelműen van olyan jó, majd lesz róla összehasonlító teszt nálam. .-) Egyébként a Warm palettán én is gondolkodtam, mert nagyon jókat zengenek arról is.

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.