2012. június 9., szombat

Sleek Oh So Special paletta – alkalmi smink

Jelentkezem az ígért alkalmi sminkkel, amely immár az Oh So Special palettával készült. Klasszikus jellegűre vettem a figurát, vastag tusvonallal, aztán feldobtam piros rúzzsal – ritkán használok ilyet, néha belefér a merészség. Így együtt kicsit pin up lány-jellegű lett a vége, nekem tetszett, de tény, hogy piros rúzst viselni csak nagy óvatossággal és gyakori javítgatás mellett lehet.


Sleek Oh So Special – alkalmi smink természetes fényben 1.

Sleek Oh So Special – alkalmi smink vakuval 1.

Pirosítónak és highlighternek is a paletta színeit használtam: az arccsontra a Ribbon, fölé a Gateau került, kontúrként pedig a The Mail nevű színt használtam. A rúzs Oriflame-es, Hollywood különkiadás, a szín neve Red Carpet.

Sleek Oh So Special – alkalmi smink természetes fényben 2.

Sleek Oh So Special – alkalmi smink természetes fényben 3.

Sleek Oh So Special – alkalmi smink vakuval 2.

Szemsmink: először a teljes szemhéjra felvittem a Bow nevű színt, majd a mélyítővonalban a The Mail és a Boxed következett, keverve, jól elsatírozva. Tusvonal gyanánt a Noir-t használtam, annyira pigmentált, hogy simán beillik tusnak is. Ezután az alsó szempillák vonalába a Gift Basket került, a szemöldökcsontra pedig az Organzát vittem fel. A vízvonalon próbálkoztam szemceruzával, de sajnos túl keménynek bizonyult (Avon Professional Kohl, Teal Black). A szempillaspirál Oriflame Wonder Lash, Black színben.

Lényegében elég Naked-jellegű smink lett (lásd itt), bár a színek mások (próbáltam összehasonlítani őket, de jelentős a különbség köztük), mégis hasonló hatás érhető el velük.

Ez volt tehát az első smink, a palettát bemutató bejegyzésnél feltettem a kérdést, hogy milyen színekkel szeretnétek sminkeket látni, eddig két konkrét színre érkezett kérés, ez a Glitz és az Organza, várom a további tippeket.

Egyébként hogy telik a hétvége? Kirándulás a szép időben? Esetleg tanulás, házimunka? Nálam ma körmözés van tervben, holnapra ismét körömlakkos bejegyzéssel készülök.

10 megjegyzés:

  1. .a ruzsnak szep szine van, jol is all, hasznald batran, annyira nem feltuno :) a szep ido itt is jo lenne amugy, 10 fok es csak esik...esik. meccsnezes lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszi, igyekszem, ez az egyik kijelölt projektem, mert sajnos általában a természetes hatású szájfényekért nyúlok, a rúzsok meg csak árválkodnak... Amúgy itt gyönyörű az idő, de esőre áll, jó kis fülledt-párás a levegő... Jó meccsnézést, nálam a körmözés mellett sorozatnézés van a listán, a kettő nálam együtt jár. :-)

      Törlés
  2. Én ezt használnám a 7köznapokban is. Nagyon szép a színe!
    Itt hamarosan vihar lesz :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd én megpróbálok hozzászokni. :-) Amúgy a vihar itt is közelg...

      Törlés
    2. Mármint Majd én IS :-)

      Törlés
  3. Nagyon szép a rúzs, és a Sleek Oh So Special palettával pedig annyi jó sminket lehet csinálni... Már amiket láttam nálad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És jönnek még, sok-sokféle, tényleg jó befektetés. :-)

      Törlés
  4. Szép lett ez is. Tényleg használd bátran a pirosat rúzsként is. Nem sok egyáltalán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ígérem, törekszem majd a rúzshasználatra, ne árválkodjanak ott szegénykék...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.