2012. június 7., csütörtök

Sleek Oh So Special paletta – képek, színminták és vélemény

Mivel a múltkori, ezzel a palettával készült sminkem sokaknak tetszett, a mai bejegyzésben képekkel ismertetem a palettát, vagyis nagyjából csak dicsérni fogom, mert kivetni valót nem találtam benne. Elsőre talán túl kislányosnak tűnhetnek a színek, de sokkal több rejlik bennük, mint ami az első benyomás alapján várható lenne. Van itt lehetőség natúr nappali sminkre pl. The Mail + Boxed), elegánsabb fényes sminkre (pl. Gateau + Celebrate, partysminkre (pl. Gateau + Gift Basket + Noir, esetleg Ribbon  + Noir), füstös sminkre (Glitz + Noir), tehát nagyjából mindenre, mi szem-szájnak ingere.


A Sleek paletták nagyon jó választás jelentenek, mert elérhető áron nagyon jól pigmentált színeket kapunk. Egyetlen kis probléma van velük: felvitel közben óvatosan kell bánni velük, mert ha túl sok van az ecseten, elég sok por aláhullik. Erre azonban van megoldás: egyrészt a fölösleg leütögethető az ecsetről, másrészt pedig az alapozást a szemfestés utánra hagyhatjuk, így makulátlan lehet a sminkünk. Megéri az áldozat, mert gyönyörű, tartós színekről van szó (persze ha a szemhéjunk zsírosodásra hajlamos, alap nem árt hozzá, de ilyen esetben a legjobb minőségű festéknek is kell egy kis segítség).


Sleek Oh So Special színek természetes fényben

Sleek Oh So Special színek vakuval

Még bőven a blogos időszak előtt tettem szert rá, ezért nem szűz állapotban fotóztam. Nekem nagyon tetszik a színek gofriszerű felülete, valamint az is, hogy fényes műanyag felület van közöttük – így jól tisztítható és mindig mutatós lehet a paletta. A színek felett védőfólia található, amelyen a színek neve szerepel, lássuk őket színmintákkal szépen, sorban.


A felső sor színei:
Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate

Sleek Oh So Special felső sor természetes fényben 

Sleek Oh So Special felső sor vakuval

Az alsó sor színei:

Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

Sleek Oh So Special alsó sor természetes fényben

Sleek Oh So Special alsó sor vakuval

(A színmintákat ezúttal is alapra, ecsettel készítettem)

Vannak itt mattok és szatén színek, a fekete a legpigmentáltabbak közé tartozik, egyszerűen odavagyok érte... Ami számomra meglepő volt, az az, hogy míg a palettában ránézésre az Organza tűnik világosabbnak, addig pont az alatta lévő Gateau inkább aranyba hajló, és az Organza az erősebb szín.

Nagyon szeretem ebben a palettában azt, hogy elég magammal vinnem, ha útközben van csak időm sminkelni, hiszen a Ribbon és a Pamper pirosítónak is szuper, a Gateau pedig használható highlighter helyett.

Applikátoros felvitelről nem tudok nyilatkozni, mert nagyon ecsetpárti vagyok, de mivel elég puhák a színek, szerintem óvatosan kell applikátorozni, nehogy benyomódjanak.

Nektek hogy tetszik? Van ilyen palettátok? Ha nem, tervezitek megvenni? Szeretnétek további, ezzel a palettával készült sminkeket látni a blogomon?


Update: Egy másik (nem mellesleg szuper) blogon pont ilyen palettáért lehet jelentkezni játékra, szóval hajrá, mindenkinek sok szerencsét! :-)
http://hard--candy.blogspot.hu/2012/06/nyeremenyjatek-oh-so-special.html

11 megjegyzés:

  1. nagyon szép,jöhet vele még smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, esetleg van konkrét elképzelés, hogy melyik színek legyenek benne? :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ez aztán a reakcióidő. :-) Egyébként nincs mit, mi köszönjük a játékot! :-)

      Törlés
  3. A Ribbon nevű szín annyira tetszik belőle, de maga az egész paletta is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az az egyik legmeglepőbb szín, nem jutna eszembe ilyen szemfestéket alkotni, de itt van, és gyönyörű. :-)

      Törlés
  4. Óóó, hát ezek a színek meseszépek! A paletta első ránézésre nem fogott meg, de a minták valami gyönyörűek..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon becsapós, ránézésre nem annyira szép, mint amit valójában magában rejt. :-)

      Törlés
  5. Tudod mit szeretnék látni? Kifejezetten pirosas szemhéj-sminkeket szemgyulladás imitációja nélkül. Valahogy nagyon vonz, hogy pirosas festéket tegyek oda, de egyrészt még nincs is - habár éppen a pirosítókat is lehet ilyesmire használni - másrészt nem nagyon láttam példát.
    Az a Ribbon nekem is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, fent van a listán, meg a sárga is :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.