2012. július 29., vasárnap

Primark Beauty Posy – egy új kedvenc

Ahogy ígértem, ma kipróbáltam a Primark szettem első lakkját, a Posy nevűt. Gyönyörű sötét lilás-fuksziás-bordós szín, eléggé nehezen tudom meghatározni, de majd úgyis látjátok. Emlékeztetőül a szett:


Természetes fényben


Természetes fényben

Vakuval


Sajnos mindkét képen túl világosnak látszik, a szettben látható színe a valós. Az viszont látszik, hogy a kupak gyűjti az ujjlenyomatokat, de engem nem zavar, csak gondoltam, kiemelem.


Már az első réteg felkenésekor láttam, hogy meghaladta a várakozásaimat: jól kezelhető, kicsi, de viszonylag széles ecsete van, sűrű, krémes, jól terülő állaga, és hihetetlenül erős pigmentáltsága.


Természetes fényben

Vakuval

Ezek után nem csodálkoztam, hogy két réteggel befejezettnek volt tekinthető. 


Természetes fényben (ez a kép jól visszaadja a színét)

Vakuval


Felkenés közben fura, erős szaga volt, száradás közben viszont rájöttem, miért: szőlőillata van! Rá is kérdeztem Timinél, és kiderült, hogy az ő szőlőillatú kékesszürkéje, amit Londonból kapott, szintén Primark. Így hát tudtomon kívül gyümölcsillatú körömlakkjaim lettek, amit furcsa módon a csomagoláson sehol nem jelölnek.


Összességében teljesen elégedett vagyok vele, gyönyörű színe van, fényes önmagában is, ráadásul illatos. Nektek hogy tetszik?

20 megjegyzés:

  1. nekem is nagyon tetszik a színe. :)
    és milyen jó, hogy illatos :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gyönyörű színe van! :) Az meg külön plusz pont, hogy még illatos is!

    VálaszTörlés
  3. És most lemásolom az ujjlenyomatod, és ellopom a személyazonosságod! muhahahah!

    Amúgy, klassz színe van, tetszik, és még illatos is...omnomnom...íze nincs? XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, egy régebbi posztnál meg látszik a szememben az ablak és a környező fák, szóval ha nagyon ügyes vagy, így már simán megtalálsz :-D

      Amúgy nem nyalogattam meg, viszont fura, kicsit ragacsos felülete volt sokáig, féltem, hogy majd belealszom a hajam vagy a párnahuzat mintáját, de nem lett semmi baja. Viszont most már az illatát sem érezni :-(

      Törlés
  4. Nagyon sok tesztbe beleírják, hogy "gyűjti az ujjlenyomatot" a csomagolás, és ez levesz az értékéből.. Hát én ilyenkor csak nézek, hogy KOMOLYAN? :D Szerintem háromból kettő ilyen. Hello mindenki, a fényes csomagoláson meglátszik az ujjlenyomat, meg kell törölgetni ha nagyon zavar, de hol hátrány ez könyörgöm? :D De legalább téged sem zavar!
    Szép ez a lakk, arra kíváncsi vagyok, mennyit bír!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Ezt én sem értettem soha, de ha már ott van, gondoltam, leírom. :-D A tartósságról majd Évi tud nyilatkozni, nekem a zselén egyelőre nagyon szép, a Moyra 69-es már pár óra után kopott, úgyhogy annál biztosan jobb. :-)

      Törlés
  5. Ez tök szép, azért megszagolnám ezt a szőlő illatú lakkot :P
    Felkenés után is rendesen érezni amúgy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, felkenés után alakul ki igazán, addig csak néztem, hogy mi ez a furcsa szag??? Mára sajnos elmúlt már, de azért jó kis plusz :-)

      Törlés
  6. Gyönyörű színe van! :-)
    Az illat gondolom csak a fedőlakk felkenéséig tart (az enyém elég büdös, mert gyorsszárító) - nekem nem lenne fontos szempont

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A citromillatú Astorra kentem anno pelyheset, és azon keresztül is érződött 2 napig. Erre most nem kentem, mert szép és fényes magában is, viszont már nem érződik az illata.

      Törlés
  7. jujj!ez kell! :D tetszik hogy illatos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tartós az illat, de azért kellemes extra volt. :-)

      Törlés
  8. Jól néz ki körmökön is..és én még csak "típis körömlakkillatot" szagiztam, úgyhogy külön kíváncsi vagyok az illatára.
    Azért jó. Van olyan lakk, hogy büdi is legyen, meg rossz ízű, hogy ne legyen kedve senkinek körmöt rágcsálni, ez meg még annak az étvágyát is meghozná hozzá, aki amúgy nem szokta csinálni?! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon gyönyörű színe van, azt meg már az Astornál is imádom, hogy illatos, bár annál tényleg napokig is lehet érezni, méghozzá milyen erősen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem is néztem volna ki belőle, és fura, de tényleg jó poén, és az ember önkéntelenül is a körmeit szaglássza folyton. :-)

      Törlés
  10. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet illatos.. Hiszen keményre szárad! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.