2012. szeptember 5., szerda

A tökéletes smink hétköznapra – Avon Pink Sands

Adós vagyok a Pink Sands sminkjének bemutatásával, de az arcom valahogy nem volt fotogén kedvében, pedig sokszor használtam a palettát, továbbra is nagyon tetszik. Végül azért csak sikerült vállalható képeket készítenem, jöjjön hát, aminek jönnie kell:

Természetes fényben

Kifejezetten romantikus hangulathoz vagy szerény sminkhez tudnám ajánlani ezt a palettát, a fenti képen egyébként pirosítóként is a paletta jobb fölső színét használtam fel. A bőrömön egyébként csak hidratáló és púder van, nem voltam alapozós kedvemben.

Az elv a következő: vidd fel a teljes szemhéjadra a bal felső színt, majd a jobb felsőt a szemhéj közepére, végül a külső V-be kerülhet a bal alsó, a szempillavonalhoz pedig a jobb alsó. Voilá! Kész is a hétköznapi, szerény, mégis bókokat kiváltó smink. Bár a színek a Sleek Oh So Specialt idézik, sokkal szerényebb, szaténosabb árnyalatúak. (Összehasonlító bejegyzés várható.)

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

Nektek hogy tetszik? Megvan ez a paletta? Esetleg pályáztok rá?

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges!
    És igen, megvan ez a paletta (amint szép napsütés lesz, készítem én is a fotókat, hogy összehasonlíthassuk kettőnkét :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, már várom, de szerintem Te is odaleszel érte. :-)

      Törlés
  2. szép lett :) mondjuk 1 tusvonal feldobná :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én a tusvonalat különleges alkalmakra tartogatom, az irodában még így is furán érzem magam sokszor, hogy komplett smink van rajtam. :-)

      Törlés
  3. Nekem is van és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.