2012. szeptember 6., csütörtök

Avon Color Never So Nude színmegújító megahatású ajakrúzs

Nagyon régóta keresem már a számomra tökéletes nude rúzst, és leginkább arra jutok mindig, hogy olyan nem létezik. A legújabb kísérleti alanyom egy olyan szépség, amelyiket a tegnapi Pink Sands smink részeként láthattatok rajtam.

Nem rossz, mert nem leszek tőle olyan, mint akiben nincs élet

A rúzst azért vettem meg, mert van már egy árnyalatom belőle, a Personified Plum (teszt várható), és azt figyeltem meg, hogy egyenletesen kopó, az ajkakat nem szárító rúzsról van szó. 

A csomagolás a szokásos Avonos, nagyon tetszik, egy zsugorfólia van rajta, amely perforáció mentén egy csík lehúzásával nyitható.

Felbontatlan csomagolásban

Természetes fényben

Vakuval

A rúzs maga barackos-nude színként írható le (valaki igazán kitalálhatná a nude magyar megfelelőjét), és szép szaténos fénye van.

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Sajnos azonban történt egy baleset, és a rúzs eltörött. Az a szokásom ugyanis, hogy a zsebemben tartom az aznapi rúzsomat, hogy a mosdóban megújíthassam a színét, ha kell. Nyilván felmelegedett a testhőmtől, és ezért tört el, de eddig soha nem volt semmilyen problémám, még a másik azonos márkájú és típusú rúzzsal sem, ez azonban nem bírta a strapát. Ezáltal új eleme lett a kívánságlistámnak:
http://www.makeuplaza.com/hu/products/636/638/sifter-jars-black-10-grammos-attetszo-tegely-szorofej-tomitessel-fekete-attetszo-tetovel

Majd ebbe beleolvasztom, és akkor továbbra is vihetem magammal, és a higiénia sem lesz gond, hiszen a mosdóban úgyis tiszta kézzel fogom használni, vagy mellékelek hozzá rúzsecsetet, és kész.

Nektek hogy tetszik a szín? Melyik a tökéletes nude rúzsotok/szájfényetek?

15 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a rúzs, és nagyon szeretem, jó színe van, viszonylag sokáig bírja a strapát. Nincs is más núd rúzsom (a núd a nude magyarosítása, legalábbis nálam :P)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem, akkor tehát ez egy núd rúzs. Csúcs. :-D

      Törlés
  2. Nekem ez: http://media.babaszoba.hu/csevego/9/3/10401239_10339711_avon-onyx-lustre-tri-lip-gloss.jpg a barackos árnyalat, szerintem tökéletes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, ilyet végül soha nem rendeltem, pedig nagyon tetszett, csak nem tudtam, milyen a végeredmény a három színből. :-)

      Törlés
  3. nekem tetszik!! jó a szín, sajnálom a balesetet! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, mostantól rászokom majd a tégelyes használatra, ez van. Tényleg érdemes, mert ez legalább egy szép szín. :-)

      Törlés
  4. Nekem a nude árnyalatok nem igazán jönnek be rúzsban. Az In The Pink-ben gondolkodom, de az a sima színmegújítósok között van. Csak várnék egy kis akcióra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, a teltebb hatású ajkakért-félében, látom, hát, most sajnos nem akciós, remélhetőleg hamarosan lejjebb viszik, van, hogy 7-800 Ft-ért le lehet csapni rájuk :-)

      Törlés
  5. hú nagyon ki szeretném már próbálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van tanácsadónőd, kérj belőle mintát :-)

      Törlés
  6. Tetszik, főleg felkenve, nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
  7. Nekem is ez a kedvencem :) de a termékcsalád többi színe is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is megvan ez a rúzs nagyon szeretem. :)
    Visszafogott,de mégis szép színe van és bármilyen sminkhez passzol.
    Tartós is szerintem nincs vele gond és megéri az árát.
    Csak azt sajnálom,hogy a mostani 13-as katalógusban már nem kapható.
    Helyette valami hasonló nude színek vannak,de azok barnásabbak.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.