2012. szeptember 23., vasárnap

Smink – Bathing Beauty és Au Naturel

PAncsinak ígértem zselés bejegyzést, meg is lesz nemsokára, de mivel alapos leírást szeretnék adni, amire ma nincs időm, ma egy sminket mutatok meg. Két paletta színeit használtam fel hozzá: a Too Faced Bathing Beauty rózsaszínét, ami továbbra is a legszebb és legtartósabb festékem ebből a színvilágból, és a Sleek Au Naturel alsó sorának két sötétbarnáját.


2/1 Conker és 2/5 Regal

Az egész szemhéjra felvittem a rózsaszínt, majd a Regallal árnyaltam a külső V-t, a szempillák tövében pedig a Conkert dolgoztam el. Egyszerű, de nagyszerű smink lett, ami jól ment a 83-as Moyra színéhez.

Vakuval

 Sajnos a természetes fényben készült képek mind homályosak lettek, mégis beillesztek egy közelit, mert ezen látszódnak a legjobban az árnyalatok.

Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

Teszteltem egy új spirált, de le is szavaztam egyből: még a DM-es csomagban volt, amit pontokért lehetett kiváltani, Essence, de sajnos nagyon nem lett a szívem csücske.

A rúzs Avon színmegújító hidratáló lett volna, Mocha Plum, de túl sötétnek találtam, ezért kentem rá egy kis Revlon Lip Buttert, a Berry Smoothie nevűt, a képen már együtt láthatók. Pirosítóként Sleek Pixie Pink és Pomegranate került az arcomra.

A Too Faced palettámat egyre jobban szeretem, így biztosan beszerzek majd még tőlük szemfestéket, ha lesz rá módom: nem ül be a ráncokba, holott pl. a Sleeknél nap végén mindig felfedezhető egy kis mászás, hiába használom a Primer Potiont.

Nektek melyik a legtartósabb szemfestéketek?

18 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a sminked..nagyon szép vagy vele! :)

    VálaszTörlés
  2. Óóó, a Too Faced Bathing Beauty-nek gyönyörű színei vannak. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bár a szájfényeket még soha nem teszteltem, de a pirosítóért és a szemfestékekért odavagyok :-)

      Törlés
  3. .neked jol all ez a szin!
    a szemoldokod nem szoktad kicsit kihuzni vagy porral feltolteni? nem tudom hogyan mondjak ezt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, általában fotózás után, amikor rájövök, hogy kimaradt. Néha a szempillaspirállal is így járok. Hiába, öregszem :-D

      Törlés
  4. Nagyon szép színei vannak a Too Faced palettának, és nagyon tetszik a sminked is :) Nekem nincs sok szemfestékem, így nem is nehéz választani, hogy melyik a legtartósabb: Undressed :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, nekem is a Naked a másik (és az Undressed szerintem simán egy szinten van vele), de ez a három szín viszi a pálmát, pedig ránézésre durva szemcséjűnek látszanak, aztán mégis pozitív csalódást okoztak. :-)

      Törlés
  5. AWH, nagyon szép lett a szemed, igazi őszi szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszi. Kár, hogy nem szeretem az őszt, bár igazából nem vele van bajom, hanem azzal, hogy a telet jelzi előre... :-(

      Törlés
  6. Nagyon szép lett ez a sminked is! :) Annyira jól áll!

    VálaszTörlés
  7. Lájk. És a pirosító árnyalata nagyon eltalált:)

    VálaszTörlés
  8. Jajj de szépek ezek a paletták! Szép lett a smink is! :)

    VálaszTörlés
  9. Aztaaaa, ez a legjobb sminked tökéletes az összhatás a rúzzsal meg a pirosító meg a szemfestés! A két paletta meg gyönyörűséges, nagyon szépek! A Lip Butter-t hol sikerült megvásárolnod? :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszenek a színek! Jó lett a sminked nagyon! :)

    A legtartósabb szemfestékeim a MAC-ből vannak. Vettem üres palettákat és azokba válogatom össze a nekem tetsző színeket.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépek a színek, és a smink is az lett! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.