2013. június 5., szerda

Elfogyott termékek, 2013. 06. 05.

Igazából még pár hónapja fogytak el, csak nem kerültek sorra, de akár most is használhatnék téli illatokat (és tényleg így is teszek), amilyen csodálatos időjárásunk van...


Oriflame Pop vaníliás testápoló: nagyon szerettem, mert bár nagyon folyékony volt, és így nehéz volt vele bánni, isteni sütiillatot és bársonyos bőrt adott. Újravásárolnám, de limitált volt.

Avon Senses Sparkling Celebrate Me tusfürdő: Elhasználtam már jó párat (lásd pl. itt és itt), tusfürdőként, kézmosóként és habfürdőként is jól működött. Nem tudom, limitált volt-e, vagy visszatér még, de nagyon szerettem, így jó lenne, ha télen ismét felbukkanna. A biztonság (és a kandírozottalma-illat) kedvéért van belőle tartalékom.

Alverde krémes-olajos tusfürdő amaranttal: Nagyon semmilyen illata volt, annyira, hogy a végén már csak azért használtam el, mert nem szeretek kidobni termékeket. A bőrömmel semmi különöset nem csinált, nem hidratált, pedig azt vártam tőle, így nem venném újra.

Avon áfonyás sampon: Itt mutattam már a testvérét, a sampon sem mutatott semmi extrát, de a samponoktól elvárt tisztító hatást és illatot igen. Ha lesz megint a télen, biztosan veszek majd megint belőle.

Avon Scentini kétfázisú kölni, sötétlila: Már fogalmam sincs a pontos nevéről (ha valaki tudja, segítsen :-)), de ez az illat már nem kapható. Isteni bogyósgyümölcs-illata volt, és nagyon szerettem, annak ellenére, hogy sokszor kellett frissíteni rajta. Kölni ugyan, de táskabarát az üvege, így bátran hordtam magammal, mert nem jött le a kupakja, és nem volt gond a munkahely mosdójába vinni magammal. Emellett nagyon izgi összerázni a két fázist, majd várni, hogy szétváljanak. :-D

Ti miket fogyasztottatok el mostanában?

13 megjegyzés:

  1. Testápoló (baba kakaóvajas, sampon..stb.) Úgyhogy most készülök egy nagy dm-es kuponos shoppingra! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kakaóvajas Baba termékeket egyre többen dicsérik, azt hiszem, megnézem őket magamnak :-)

      Törlés
  2. Az Avonos kölni nekem is meg volt, de nem szerettem, jó illata lett volna, de nekem az összes Avon parfümnek van egy utóillata amit nem szeretek...mondjuk rajtam kívül senki sem érzi azt az utóillatot, úgyhogy lehet az én orrommal van a baj:D Azt limitált tusfürdőt én is nagyon szerettem, kár hogy most nem lehet kapni, tény nem nyári illat,de én még most is használnám :)
    Nem igazán emlékszem mim fogyott el mostanában, egy The Body Shopos tusfürdő biztos :D meg szappan...meg egy Yves Rocher tusfüri is, jah és egy Oriflame-es parfüm...ha nem tartom meg a tégelyt,üveget tényleg nem tudnám miket használok el pár hónap alatt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen illatú volt a The Body Shop tusfürdő? :-)

      Törlés
    2. Volt egy epres meg egy shea vajas, imádtam őket, szettben vettem,úgy megéri, de szerintem nem akciósan elég borsos ára van, akkor már inkább testvajra ruházok be általában: )

      Törlés
  3. Ma már talán én is ki tudom tenni a májusban elfogyott termékeket :-)
    Balea szőke hajra való szilikonmentes sampon és balzsam, arckrém, arclemosó, több körömlakk - ismét jó pár dolgot sikerült elfogyasztani :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körömlakkot még soha nem fogyasztottam el :-D Gratula, bárom a bejegyzést :-)

      Törlés
  4. Nálam nem sok minden fogyott el... egy parfüm az tuti, de még nem volt időm összeszedni őket a poszthoz.
    Az Avon senses tusfürdőnek van a világon a legjobb karácsony illata :) Én ezt az illatot elneveztem karácsony illatnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen stimmel, karácsonyillata van. Várom majd a posztot :-)

      Törlés
  5. Az Avonos Senses tusi nálam is favorit, még van is belőle egy incifinci! Én is jól feltankoltam anno belőle. Bár a párom már kiakadt, hogy mindig ilyen folyékony szappan van a polcon :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is sokáig jelen volt folyékony szappanként is :-D

      Törlés
  6. Ez az Avonos tüsfördő *-* Imádom. Ezzel zuhanyozom mostanság én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, isteni illata van, jól eltalálták :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.