2013. június 29., szombat

Elfogyott termékek, 2013. június 29.

Ezt is a már kész fotók között találtam, május közepén készültek a képek, csak a blogra nem kerültek ki. Elég vegyes a felhozatal, de tusfürdő természetesen most is akad bőven...


Schauma sampon férfiaknak korpásodás ellen: T.-nek nem jött be, mert pont az ellenkező hatással volt a  fejbőrére, nekem viszont nem volt gondom vele, így nálam landolt. Semmi extra, tisztít, kicsit szárít, ezért jó sok hajpakolással ellensúlyoztam a hatását. Nem vásárolnám újra, szerencsére van ennél jobb samponom, több is.

Balea Young tusfürdő csokiillattal: sajnos ez is egy olyan tusfürdő, amely használat közben nem a flakonban érezhető csodát nyújtja. Mintha megsavanyodna fürdés közben a benne lévő kakaóillat, ezért kézmosóként végezte a már említett Aveo karamellás tusfürdővel keverve. A savanyú utóillat miatt nem vásárolnám újra.

Fleur de Santé Mood Therapy tusfürdő: már említettem az egyik videóban, hogy nagy kedvencem, az állagával küzdök csak, de arra megoldást jelent, ha áttöltöm tégelybe. Isteni az illata, érdemes kipróbálnotok.

Oriflame arcradír: ajándékba kaptam még 2-3 éve, de az arcbőrömnek túl durva volt, ezért kézradírként használtam el. Az arcomra ennél finomabb szemcséjű termékeket tudok elképzelni, ezért nem vásárolnám újra, bár már nem is kapható.

Yves Rocher kézkrém: jól rendbe tudja tenni a nagyon tönkrement kézbőrt is, egyébként viszont túl zsíros és semmilyen illatú nekem, így nehezen használtam el. Nem vásárolnám újra, mert az Alverde testvajak ideálisak számomra kézkrémnek, az illatuk pedig csodás.

Avon Simply Delicate intim lemosó: nem tudom ragozni, szeretem, mert csodás az illata, ápol és frissít, de sajnos kivonták. Még van belőle tartalékom, így egy darabig még élvezhetem a jó tulajdonságait.

Balea Glücks Rausch tusfürdő: ennél frissebb és tisztábban narancsos illatú tusfürdőm még sosem volt. Biztosan újra fogom még vásárolni, álmos reggeleken ideális az ébredéshez

Yves Rocher barackos testápoló: nagy melegben fura illata volt, télen viszont kellemes barackos joghurtos, így akkor használtam el. A lábszáramra télen kevés, a többi testrészem viszont imádta és finom puha lett tőle. Nem vásárolnám újra, mert vannak már nála nagyobb kedvenceim.

Ti miket fogyasztottatok el mostanában?

10 megjegyzés:

  1. A két Balea tusfürdőt én is kivégeztem nem oly' régen. Bár a vérnarancsos (?) nem volt épp a kedvencem. A csokisnak tényleg másabb volt az illata zuhanyzás közben, mint a flakonban :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, érdekes, nekem meg pont a narancsos volt a nagy kedvenc :-) A csokisért pedig kár, mert a flakonban konkrét mennyországillata van :-D

      Törlés
  2. Az enerdzsi tusit én is most végeztem ki, imádtam :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jé, tényleg, enerdzsis, eddig fel sem tűnt, csak a nagy, kiabáló felirat :-D

      Törlés
  3. Hm ebből egyet se próbáltam ki, de az YR barackos relkeltette erdeklődésem, az zöld pontos termék? Utóbbi időben Avonos tusfürdőt használtam el,Head and Shouders sampont, baba dezodort,Nivea stiftet...kb ennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom, zöldpontos-e, de nagyon ügyes a kis adagolójával. :-) Melyik Avonos tusfürdőt végezted ki? :-)

      Törlés
  4. A Balea tusik függőséget okoznak! :D Pont a Sweet Wonderland-et nyúzom a Hüttenzauber-rel (fincsi kandírozott almás rágógumis illat) párhuzamosan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Hüttenzauber nálam még vár a sorára, de azt is megvettem, és a csomagolása és az illata is agyon bejön. Szerencsére nálam nem okoznak bőrszárazságot, és eszméletlen jó az áruk, úgyhogy ideálisak a tusfürdőmániámhoz :-D

      Törlés
  5. A narancsos Balea tusfürdő nálam is nagy kedvenc volt! Van belőle tartalék. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint nem csak én vagyok tartalékolós :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.