2013. június 5., szerda

Júniusi Pixibox

Régóta szemeztem már a Pixiboxszal, és amikor megláttam, hogy Joy-különkiadásról van szó, úgy döntöttem, megrendelem végre a júniusi kiadást. Nem lett volna rossz a Joy-ajándékkártya sem, de abban reménykedtem, hogy ha nem is nyerek, a különkiadás miatt mindenképpen kicsit extrább lesz a többinél. Lássuk, miket rejtett a kis csomag. A feladót egy pecsét jelzi a naaagy borítékon:



Belül a dobozra erősített papír jelzi a különkiadást:



A doboz tartalma pedig kifejezetten biztató:



Van itt üdvözlőlevél, leírás, valamint a termékeket részletesen ismertető papírka:



A külföldi bloggerekhez hasonlóan a termékek értékét is feltüntetem, hogy lássuk, megérte-e az árát a dobozka:

Clinique Different Nail Enamel for Sensitive Skins, Red Red Red árnyalatban, 9 ml: nemrég olvastam róla, majd megállapítottam, hogy ilyenem úgysem lesz, erre tessék. Gyönyörű árnyalat, szerintem jó választás, hiszen egy jó vörös körömlakkra mindig szükség van. Teljes kiszerelés, az árát csak dollárban találtam meg külföldi oldalakon, 16 USD, az a jelenlegi árfolyamon 3760 Ft, tehát már ezzel a lakkal visszajött a csomag ára. (Színminták itt láthatók a kollekcióból.)

Bioderma Sensibio H2O, 100 ml: Amúgy is ez a kedvenc arclemosóm, és kifogyóban van a 250 ml-esem, ezért ennek nagyon örültem. Az iparfumeria.hu oldalán 1130 Ft.

Toni & Guy Sea Salt Texturing Spray, 75 ml: Mivel már sok külföldi blogger nagyon dicsérte, ennek is megörültem, mert magamtól nem vásároltam volna meg. Hátha ezzel ismét elő tudom majd hívogatni a rég látott saját hullámaimat, amelyek a hajam hossza miatt most jobban rejtőzködnek sajnos. Kis kiszerelés, és mivel a mybeautytools.hu-n a 200 ml-es termék 2790 Ft, ez a kicsi kb.1045 Ft-ot ér.

Valentino Valentina parfümminta, 1,5 ml: Értéket nem számolok, hiszen mintáról van szó, de nagyon tetszik, hogy pumpás kiszerelést kapunk a sima fiolás helyett. Kipróbáltam, klasszikus virágillat, de kifinomult változatban, így nincsen retro- és fejfájdító hatása. Egy midi, virágmintás nyári ruhát juttat eszembe, tetszik.

Vihy Aqualia Thermal Spa éjszakai gél: Három tasakkal is került a dobozba, 3 x 2 ml, így kicsit több fogalmunk lehet arról a kipróbálás után, hogy mennyire hatásos a termék.

A körömlakkról természetesen több képet is hoztam, hogy látszódjon a csomagolás milyensége és a szín:


Vakuval
Nagyon tetszik a kupakon megjelenő terméknév, ezenkívül nincs díszítés vagy címke az üvegen, az alján lévő, nagyítót igénylő címkén kívül, amelyen szerepel az árnyalat száma és neve, valamint néhány egyéb adat.

A színe kicsit hideg piros, talán egy leheletnyi korallos beütéssel, így nyárra tökéletes lesz, főleg lebarnult bőrhöz:


Vakuval

Természetes fényben
(Azt hiszem, a fényképezőgépemnek taps jár a minőségért, ugyanis negyed kilenckor készült a kép.)

Összességében elégedett vagyok a dobozkámmal, de még nem tudom, rendelek-e máskor is. Van varázsa a zsákbamacska jellegnek, ezért van rá esély, de még emésztem a következő rendelési időszakig. A doboz egyébként a www.pixibox.hu oldalon rendelhető meg.

Nektek hogy tetszik a csomag?

29 megjegyzés:

  1. de szép piros körömlakk!! =) Hol lehet iylet rendelni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A weboldaluk címe www.pixibox.hu, és havonta általában csak 400 doboz kerül eladásra, ezért figyelni kell, hogy mikor kezdődik a rendelési időszak. Frissítettem a bejegyzést a linkkel, köszönöm, hogy szóltál! :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Igen, ez most elég jó lett, ha mindig ilyen lenne, rendelnék máskor is :-)

      Törlés
  3. Nagyon szép az a piros lakk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó az a lakk! Hihetetlenül jó színe van!!! :)
      Nagyon jó ötlet hogy leírtad egyenként a termékek árait, ez nagyon hasznos volt (bezzeg én nem voltam ennyire alapos :D)

      Törlés
    2. Örülök, hogy Nektek is tetszik a lakk, szerintem jó árnyalatot fogtam ki. Reni, Te is nagyon alapos voltál, pont más szempontból, mint én, úgyhogy legalább a dolog különböző végét fogtuk meg :-)

      Törlés
  4. Én már hónapok óta rágódom rajta, hogy rendeljek e! De még valahogy mégsem győzött meg teljesen a dolog! Győzz meg róla légy oly szíves! :D

    A körömlakk meseszép!Kíváncsian várom, milyen felkenve! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nekem is ez az egy élményem van csak egyelőre, de ez éppen jó. Elég jó termékek kerültek bele, a doboz cuki, szóval ennek most örülök, de még nem tudom, rendelek-e majd máskor is :-)

      Törlés
  5. hú én is agyaltam rajta, de végül nem ruháztam be rá, mármint pixiboxra, dee ez a lakk, kicsit sajnálom miatta, már az többe kerülne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a lakk itt a főnyeremény, bár egy Chubby Stick-nek személy szerint jobban örültem volna. Na de nem reklamálok :-)

      Törlés
  6. Szia!

    Én is most kaptam a kis dobozkám,nekem is nagyon tetszik és ahogy írtad ez a "zsákbamacska" érzés is meg volt, mint egy kis ygerek úgy vártam a dobozt:)
    De képzeld nekem a körömlakkból a 09 black honey van, sötét padlizsánnak,bordónak mondanám én:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, más-más árnyalatok kerültek a dobozokba. Utánajártam a neten a Black Honey-nak, szerintem az is gyönyörű :-)

      Törlés
  7. A Toni & Guy és a lakk érdekel leginkább :]

    VálaszTörlés
  8. Én annyira nem vagyok elájulva a Pixiboxtól. Lehet azért mert mindig nézem, hogy mik vannak pl. az Ipsy Glam Bag-ben. Amellett pedig eléggé vérszegények ezek a kis csomagocskák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, minden relatív, és mint általában mindenben, ez is egy kicsit más itt nálunk :-)

      Törlés
  9. Én is rendeltem Pixiboxot, de kicsit pénzkidobásnak érzem, többet azt hiszem, nem fogok. :( Piros körömlakkom van már (ezt el is fogom adni), a Tony&Guy nem csinált semmi extrát a hajammal, a parfüm túl édes stb. Túl sok ez a meglepiből, azt hiszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom, hogy Neked csalódás volt! Én még reménykedem, mert hátravan a hajbizgentyű tesztje :-)

      Törlés
  10. Ööööö én még nem rendeltem, de szerintem nem is fogok. Az a helyzet, hogy engem ezek a csomagok nem tudnak lekenyerezni... valahol úgy érzem, hogy azt az összeget tudom olyan dolgokra költeni, amit valójában szeretnék így meglepetés sem ér.
    Bár hozzáteszem ez a körömlakk igazán tetszetős! Ez jó választás volt tőlük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, annyira sokféle és érdekes termék nincs benne, de azért viszonylag szerencsém volt vele. Még nem tudom, rendelek-e majd még...

      Törlés
  11. wow! Nagyon jók a termékek! Engem a Toni&Guy spray érdekel nagyon, majd kérünk szépen külön véleményezést! Érdemes-e megvenni nagy kiszerelésben, mit tud, hogyan kell használni...?
    Ettől a termékcsaládtól nekem hővédőm van, imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, lesz véleményezés, elvileg nem rossz kiindulópont neki, hogy vannak természetes hullámok a hajamban :-)

      Törlés
  12. Ha vkit érdekel, én megválnék a Black Honey színű lakkomtól,mert ezt sajnos nem tudom hordani a munkahelyemen. Akár elcserélném egy világosabb színre, vagy ha van ötletetek és szeretnétek, írjatok a mailofmia kukac yahoo pont comra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, sikerül valahogy megválnod tőle!

      Törlés
  13. Annyira szuper termékek voltak a mostaniban, kicsit bánom, hogy lemaradtam róla. :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan utána kell járnom, hogy máskor miket adtak, mert fogalmam sincs, és hát kell az infó, hogy rendeljek-e újra :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.