2013. június 23., vasárnap

Teszt – Avon Naturals kasvirágos-fehér teás termékcsalád

Még zsákmányként mutattam néhány hete, és azt ígértem, tesztelni fogom őket. Mára kialakult a véleményem, így jöhet is a tapasztalatok leírása. 


A termékcsalád tagjai: egy lemosó, egy tonik és egy arckrém.

Lemosó: használata a szokásos, vízzel habosítás, majd alapos lemosás. Azt írja, segít eltávolítani a sminket és egyéb szennyeződéseket, és így is van, önmagában viszont nem elég, ha erőteljesebb smink volt rajtunk a nap folyamán. Az illata mesés, nem az a túl erős, amit néha Fa és Palmolive tusfürdőknél lehet érezni, hanem inkább a biokozmetikumokra jellemző, visszafogottabb féle – ez egyébként a teljes termékcsaládra igaz.

Tonik: nos, ez életem legjobb tonikélménye. Remekül tisztít, és előkészíti a bőrt a hidratálás előtt, ugyanakkor valahogy krémesebb és lágyabb, mint bármi, amit eddig használtam. Nincs alkoholos mellékillat, nincs az érzékenyebb területeken fellépő csípő érzés. Szeretem.

Arckrém: nagyon szereti a bőröm, elég hamar beszívódik, csak a fényvédőt hiányolom belőle. Emellett élmény utána a sminkelés, valahogy jobban eloszlatható rajta az alapozó és a többi termék, mintha primer lenne, így ha az alapozónk fényvédős, használható nappalra is smink alá.

Összességében tehát nagy kedvenc lett az egész termékcsalád, és nagyon jó áron lehet hozzájutni a tagjaihoz. Őszintén szólva nem is reméltem ennyire pozitív élményt, mert az ára alapján olyan semmi extrát vártam volna.

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?

21 megjegyzés:

  1. Nekem a vadrózsa-aloe verzió van meg, bár a krémem sajnos a mai napig nem érkezett meg, a lemosót és a tonikot használom. A lemosón meglepődtem, hogy zselés, de nagyon jól habzik és remekül tisztít. A tonikkal én is így vagyok, a legjobb amit eddig találtam, nem szárít, eltávolítja a tisztítás után maradt sminket és szennyeződéseket (ilyenkor döbbenek rá mindig, hogy egy alapos arctisztítás után is mi minden marad a bőrömön), és kompatibilis az Anew Vitale krémekkel, aminek külön örülök :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint a többi változat is hasonlóan jó. Az illatuk is visszafogott? Remélem, a krémed is megérkezik hamarosan. :-)

      Törlés
    2. Az illata kifejezetten aloe-s, amit egyébként is szeretek. Nem tolakodó, éppcsak "van". :)

      Törlés
  2. Még nem próbáltam, de ami késik nem múlik :)
    A kutyus pedig nagyon cuki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinte mindig odamegy a kanapéra, amikor termékeket fényképezek :-D

      Törlés
  3. één a kutyus miatt írok, olyan aranyosan ül ott!! nem szeretett volna lemaradni a képről:D

    VálaszTörlés
  4. Na ez jól hangzik :]
    A kutya meg milyen jófej már :D

    VálaszTörlés
  5. Én is a vadrózsa és aloe verziót próbáltam már, pontosabban a tonikot, és szerintem is az eddigi legjobb tonik, nagyon meg vagyok vele elégedve :) Azt hiszem hamarosan beszerzem az arckrémet is ebből a termékcsaládból :)
    blogfrombarby.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Vadrózsa és Aloe termékek közül az arckrém van meg,illetve megrendeltem a tonikot is.Nagyon irritálják a bőrömet a különböző krémek,nem mindegy,mit használok.A Loreal Triple Fresh jó egyedül,a Niveáktól is kipirosodok. Ez a krém meg egy csoda...nem is gondoltam volna,h mennyire jót tesz a bőrömmel,remélem a tonik is hasonlóan fog működni :) üdv:Nóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem feltétlenül jelent semmit a márkanév, az már biztos. Az én bőröm semmitől nem volt még olyan száraz, mint a Dove termékeitől :-)

      Törlés
  7. Tüneményes a kutyusod, nagyon fotogén :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem az ezüsttövis-medveszőlős krémes arctisztító van meg, de az nem igazán vált be. (Khm, khm, 40+ ugyebár.)Szóval olyan az arcom tőle, mintha olvadt kacsazsírral kentem volna be és alig lehet lemosni valamivel, még a mindent vivő fekete szappanom is alig bír vele. Azért majd még próbálkozom a többivel is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajjaj, az olvadt kacsazsír nem hangzik jól... Szerintem a 30+-szal nem jársz rosszul, nekem nagyon bejött az állaga :-)

      Törlés
  9. Még nem próbáltam én sem,de szimpatikus termékek.
    Majd eldől,hogy kipróbálom-e őket.
    Örülök,hogy neked bevált és ,hogy pozitív róluk a véleményed. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ár-érték arányban nagyon jók, az biztos :-)

      Törlés
  10. Szeretem az Avon naturals termékeket. =) Ezt még nem próbáltam.
    Az a kép viszont nagyon cukiiiii! :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.