2013. szeptember 5., csütörtök

Augusztusi kedvencek – testápolás – videó

Mindössze egy termék lett nemszeretem augusztusban, a többi említett termék mind-mind kedvenc lett.

Link: www.youtube.com/Augusztusi kedvencek – testápolás


Van közös kedvencünk? :-)

7 megjegyzés:

  1. Azt írja ki hogy privát videó, így nem tudom megnézni :( én vagyok béna vagy te csinálsz még vele valamit?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah, megnéztem végre :) Nagyon csinos vagy, a nyakláncod szuper illik hozzád :) A lakkod is tetszik ami a körmödön van :)
      A Ziaja radírt beszerzem, ha akciós lesz, az már biztos :D
      Azt az Oriflame-es olajat még nem próbáltam, azt hittem olyan illata van mint a narancsbőr elleni krémnek és a radírnak, mert azok gyömbéresek, de engem a kóla illatára emlékeztet. Azokat előszeretettel használom, és látom, hogy az aktuális katalógusban le van értékelve ez az olaj is, szerintem benevezek rá. Legközelebbi TBS merényletem vagy a mandarinos lesz vagy a mangós. Még nem tudtam eldönteni, mangós terméket próbáltál már? Ha igen melyik a jobb?
      Jó videó volt nagyon :)

      Törlés
    2. Szori, igen, elmaradt a nyilvánossá tétele reggel... Sajnos nem tudom, milyen illata van a radírnak és a krémnek, de az olaj nagyon kellemes. Ha van módod megszagolni, hogy biztosan bejöjjön az illata is, mindenképpen ajánlom, mert jó kis termék :-)

      TBS-ből csak a mandarinosat próbáltam eddig, az említett termékek formájában, emellett pedig a papayás testvaj is szuper, szóval biztosan nem csalódnál a mangósban sem. Szoktad olvasgatni a vásárlói véleményeket a honlapon? Én azokat is számításba szoktam venni a rendelés előtt :-)

      Törlés
    3. Igen, de többnyire krémmániát olvasok, kevés a hozzászóló a TBS fórumon, amiket eddig vettem ott néha még vélemény se volt :D
      Remélem lesz valami téli leárazás, úgyhogy igyekszem nem zsákmányolni a következő 3 hónapban, hogy egy nagyobb összeget ilyesmikre el tudjak költeni, remélem az Yves Rocher-nak is lesz megint limitált kiadású szettje, tavaly is elég olcsó volt, és a TBS-re is számítok, hogy karácsony alkalmából meglepnek minket jó kis akciókkal :) Addig gyűjtöm az infot :)

      Törlés
    4. Jó ötlet. ha bármit kipróbálok, úgyis lesz róla szó a blogon vagy videóban, igyekszem hasznos információforrás lenni :-)

      Törlés
  2. Eddig nem nagyon próbáltam alverde termékeket, viszont az összetevőik alapján nagyon mozgatják a fantáziám, szóval azt hiszem a következő Dm töltekezős körutamkor pár alverdés cucc fog landolni a kosaramban :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, remélem, jó élményekkel gazdagodsz majd, nekem nincs okom panaszra, pedig már elég sok mindenem volt tőlük :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.