2013. szeptember 18., szerda

Sleek Vintage Romance Collection – képek, színminták és vélemény

A reggel beharangozott színmintákkal jelentkezem, mert időben sikerült hazaérnem. Köszönöm mindenkinek a szurkolást! :-D Kezdem a csomagolással:


Természetes fény

Vaku

Sajnálom, hogy a papírdoboz nem tükrözi jobban a kollekció lényegét, ez most alulmarad az eddigiekhez képest, ráadásul a pirosítóra már nem jutott, hanem simán zsugorfóliázva érkezett. (Az eredetileg tervezett csomagolás megtekinthető itt és itt.)


Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

A színek első ránézésre csodásak, és bár már láttam néhány képet a kollekcióról, eddig nem esett le, hogy itt bizony lesz ezüstcsillám ezerrel.

A színek neve sorban:

Első sor: Pretty in Paris, Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in LA, Romance in Rome, Propose in Prague,
Második sor: A Vow in Venice, Marry in Monte Carlo, Honeymoon in Hollywood, Bliss in Barcelona, Forever in Florence, Love in London.


Természetes fény

Vaku

És a lényeg: a színminták. Mind szemhéjalapozóra készült, ecsettel, és minden fényviszony esetében próbáltam először az első sort megcsillantani, aztán pedig a másodikat.

Lámpafény:




Természetes fény:




Vaku:




Benyomások:

A pirosító sajnos elég sok csillámot tartalmaz, a felvitelkor a színen kívülre is repült belőle jó néhány, ezért aggódom egy kicsit, hogy ez élesben hogyan néz majd ki.

A színek közül pont az ezüstcsillámosak és a jobb felső matt a legpigmentáltabb, az alsó négyes, a Bliss in Barcelona pedig jelentős építés után volt csak hajlandó megjelenni (pedig amúgy ez az egyik kedvencem). A színek pozitív csalódást jelentenek számomra, mert a saját bőrömön látva őket valahogy jobban hasznosíthatónak tűnnek, és külön tetszik, hogy szinte minden fémárnyalat jelen van az első sorban, az alsó rózsaszín-burgundi csoport pedig teljesen magával ragadt.

Nektek hogy tetszik? Pályáztok erre a kollekcióra?

28 megjegyzés:

  1. Hogyne pályáznék :D Nagyon nagy szomorkodással vettem tudomásul, hogy már el is fogyott. :/ A színek gyönyörűek, ezek a mályvás lilás illetve az arany színek nagyon magukkal ragadtak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg gyönyörűek, bár a felső sor 3. és 4. színe talán túl hasonló :-)

      Törlés
  2. Jó kis paletta az tény. A csomagolást tényleg nem komplikálták túl, én amikor legelőször külföldi bloggereknél láttam a kollekciót, a gyönyőrűséges aranyszinű, igazi vintázs csomagolás volt az, ami megfogott ebben a kollekcióban, nem tudom miért kapott végül egyszerű karondobozt, (vagy még azt se a pirositó). Szerintem ez arra utal, hogy az állandó kollekció része lesz, hiszen sehol egy limited felirat.
    Na de szerencsére a lényeg, vagyis a palettábban levő szinek nem okoztak csalódást, egytől egyig gyönyörűek, olyan igazi kis őszi-téli paletta ez, biztos beszerzem.Majd hozzál sminket vele :-))
    És kérlek, használat után még ird le tapasztalatodat a pirositóról,remélem arcon azért nem lesz feltűnően csillámos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen tesztelni fogom most már a pirosítót és a palettát egyaránt, végre kicsit több időm lesz, így nem feltétlenül a régi beváltak után nyúlok majd :-)

      Törlés
  3. Jaj! Nagyon gyönyörű! ♥ Sajnos mire hazaértem és meg tudtam volna rendelni, már elfogyott, így nagyon várom, hogy újra legyen! :) Eddig a pirosító nem volt a listán, de elgondolkodtató! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek, visszahozzák-e még készletbe, és tényleg állandó paletta lesz-e majd belőle :-)

      Törlés
  4. Megjött Nekem is és egy álom az egész paletta. Ma még csak az első sorból próbálgattam reggel összeütni valamit, holnap jön az alsó sor, de hát ez nyámiiiii :D A pirosítót nem mertem, olyan sötétnek tűnt, és a képeid alapján nem is bánom már annyira, kicsit erőteljes. Sminket kérek, az alsó sorból jöhetne valami ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, az időhiány volt csak a gond, de a jövő hét barátságosabbnak ígérkezik :-)

      Törlés
  5. Tegnap kaptam meg a csomagot. A Pomegranate pirosítót is megrendeltem, és már az is csak nylon borítással érkezett. Nem értem, pedig az már régebbi termék. De a színek varázslatosak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pomegranate az egyik kedvencem, csodaszép a színe :-)

      Törlés
  6. Az a burgundi rózsaszín instant szerelem! :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik a paletta! :) Szandival majd meg is rendeljük, szóval karácsony táján kézhez is kapom. :D De akkor is lesz még bőven időm kihasználni, ezek az én színeim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mondta Szandi, hogy neki ez KELLENI fog :-)

      Törlés
  8. Ez a paletta gyönyörű, de nekem annyira úgy tűnik, mintha már lenne a Sleeknek ehhez nagyon hasonló palettája/palettái, emiatt erre én most nem érzek olthatatlan vágyat, de ettől még szép :)!! Kíváncsi vagyok sminkekre vele :)!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem a sminkekkel, és összehasonlító teszt is tervben van :-)

      Törlés
  9. Hasonlít picit a Bad Girl-re legalábbis képek alapján amit készítettél. Persze nem teljesen ugyan olyan :) Tetszik, de van még pár paletta amiért jobban fáj a szívem :D (amit remélek idővel magaménak tudhatok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bad Girl azért zúzósabb, de a burgundis színeit összevetem majd ezzel, köszönöm a tippet :-) Remélem, a tieid lesznek hamarosan, amikre vágysz :-)

      Törlés
  10. Kell kell kell!!!!!!!! :D Gyönyörű az egész paletta! :) Sminket vele de gyorsan! :D

    VálaszTörlés
  11. Látom, mindenki oda van érte. Nem dacból, de nekem egyáltalán nem jön be. :D
    Szeretem egyébként a Sleek palettákat, de ez egyáltalán nem tűnik különlegesnek. De használat közben derül ki, mit tud a kicsike, szóval várjuk a sminkeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajaj, sok-sok sminket kell összehoznom valahogy a héten. :-) Melyikek a kedvenc Sleek palettáid egyébként? :-)

      Törlés
  12. A csomagolása egy az egyben az, mint az Oh So Special esetében :) Szép színei vannak, de nekem kicsit sötét már ez a paletta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Oh So Special mellé viszont ideális kiegészítés :-)

      Törlés
  13. Juhjjjj kicsordult a nyálam... szóval a paletta még mindig kell, gyönyörűség!!!!! A pirosítót pedig el se tudom képzelni, hogy kinek minek állna jól- azt hiszem csillámok nélkül jobb lett volna.
    Ha lehet kívánságolni nálad, én is kérnék sminkeket: elsősorban a bogyós színekkel, aztán a felső sort is nyúzd meg kicsit. :D
    Köszi a gyors tesztet!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, jön az alsó és a felső sor egyaránt :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.