2013. szeptember 24., kedd

Sleek Vintage Romance – fémes-bordó smink

Tegnap reggel ismét a sokvirágos kendőmet vettem fel, és ehhez készült a sminkem a Vintage Romance palettával, amit egy szóval tudok jellemezni: imádom.

Lámpafény

Természetes fény

Vaku

Vaku

Az Antique nevű pirosító ezüstfénye egyébként jól látszódik a vakus képeken, érdemes jobban megnézni. Szerencsére nem nagy, zavaró ezüstcsillámokról van szó, hanem csak közelről látszódó, ezáltal a pirosítóhoz pluszértéket adó fajtákról, úgyhogy nálam a pirosító is kedvenc lett. Akinek sok a csillámos verzió, annak a paletta jobb felső színét, a Propose in Prague-ot tudom ajánlani alternatívaként, mert tökéletes, matt pirosítószínről van szó.


A sminkhez az 1/1-es ezüst színt, a Pretty in Paris-t tettem a belső szemzugba, a szemhéj egészére az 1/3-as Court in Cannes nevű színt vittem fel, a külső V-be pedig a 2/2-es Vow in Venice került. Ezután a 2/6-os Love in London nevű színt tettem a felső szempillasorba, és a reggeli könnyezés miatt az alsó szempillasorba semmi nem került. A mélyítővonalban az 1/6-os Propose in Prague segített a satírozásban, és rájöttem, hogy hanyagolom a kedvenc módszerem, vagyis a pirosítóval történő satírozást – most ismét bevezetem majd ezt is, mert nagyon összehangolja az arc egyes részeit.

Szerencsére még a Love in London sem hullatta alá az ezüstcsillámait, így valószínűleg a többi ilyen jellegű színnél sem kell aggódni. Komolyan mondom, ez a paletta egyre jobban tetszik...

Igyekszem a napokban változatosan öltözködni, hogy minél több színt megmutathassak Nektek a palettából. Nektek bejön az eddig látottak alapján?

35 megjegyzés:

  1. Nagyon jól állnak neked ezek a színek, különösen a szádra került árnyalat. Amit én negatívumként említenék, hogy szerintem a szemed alá nem kellene felvinned a színeket, mert tényleg picit fáradtnak tűnik a tekinteted ettől. Ez nekem is csak tegnap tűnt fel. Szerintem egy erősen fekete szemceruza-highlighter korrektorral ez is orvosolható. Illetve említetted, hogy a tusokat annyira nem szereted, de szerintem nagyon-nagyon sokat számítana egy ilyen sminknél, sokkal "élőbbé" tenné. A pirosítóval nekem nincs semmi bajom, szerintem jól áll, hogy oda teszed ahol egyébként is pirulsz. :) szerintem kísérletezz bátran a sötétebb rúzsokkal, akár egy merész vörössel is, mert jól állna. Egyébként azt vettem észre, hogy nagyon hasonlítasz Hürremre a Szulejmán című sorozatból. A harmadik képen főleg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fura, hogy a képeken fáradtabbnak tűnök úgy, mert élőben, és főleg videóban meg kell a keret a szememre. A tust meg próbálgatom, de a szemhéjam miatt kb. lehetetlen a kis farkincát megoldani, anélkül meg minek? Mondjuk hogy ne árválkodjon, mutatom majd a próbálkozásaimat, köszi a tippet :-)

      Hürremet pedig már többen említették, és vicces, hogy T. is azt mondja már évek óta, hogy törökös vonásaim vannak, csak a színeim mások. :-)

      Törlés
    2. Az allergia miatt farkincát én sem szoktam rajzolni, de mivel a sötét szín a szempillák tövébe jóval sűrűbbnak láttatja őket, ezért nem szoktam kihagyni a tusvonalat. Bár lehet, hogy ezt mások csak "fél"tusvonalnak hívják :-)

      Törlés
  2. Csodaszép *.* A sálad is nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a sál egyébként Avonos, az Only Imagine mellé lehetett rendelni :-)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik! Erősen hajlik afelé, hogy ha el tudom csípni, akkor ez lesz az első Sleek palettám :-)
    Én is szenvedek a reggeli könnyezéstől, viszont nem szeretem, ha nem kerül az alsó szempillasorba szemceruza, ezért a sminkelés után bedobom a táskámba és délelőtt kijavítom (nem is értem, miért van ez a reggeli könnyezés, de jó lenne megszabadulni tőle)
    Ez a pirosítóval satírozás egész jól hangzik, kipróbálom majd én is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pancsi a szemcseppet próbáltad már felkelés után közvetlenül? Állítólag az segít.

      Törlés
    2. A legrosszabb az nálam, hogy csak a bal szemem csinálja, és van, hogy egész nap. Mondjuk örülök, mert így a kontaktlencsém sem szárad ki, de valahogy nagyon furi. :-D Ja, meg az is jó, amikor már hidegebb szelek fújnak, és FOLYAMATOSAN folyik a könnyem. Szerintem amikor vonattal jártam, simán azt hitte a többi várakozó, hogy sírok minden reggel :-D

      Törlés
    3. Moon Angel, igen, minden reggel használok szemcseppet, mert anélkül még jobban könnyezne.. :-(
      Így csak reggel könnyezik kicsit. van, hogy egyáltalán nem zavaró és a szemceruzát nem is kell megigazítani, de pl tusvonal kis farkincával nálam kizárva, mert mire beérnék dolgozni, már nem is lenne meg a farkinca...
      Hehe, nálam is volt, hogy jöttem be dolgozni, nagy volt a szél, nekem pedig úgy kellett törölgetnem a szemem sarkát, mint aki veszekedés után jött el otthonról dolgozni és sírdogál... :-)

      Törlés
    4. Jelentem, tegnap én is megrendeltem, a pirosítóval együtt :-)
      Nagyon várom már, ez lesz az első Sleek palettám :-)
      (tavaszra pedig beütemeztem magamban az Oh-So-Special palettát a Rose gold pirsítóval :-D

      Törlés
  4. Ładny makijaż o zywia twarz

    VálaszTörlés
  5. Annyira szép színek, ez a paletta nagyon el lett találva. Különösen az alsó sor tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép, de valahogy jöhetett volna az egyik bordó helyett egy zöld. Dehát én zöldmániás vagyok :-)

      Törlés
  6. Na jó, ezt a palettát is egyre jobban akarom :( :D

    VálaszTörlés
  7. Válaszok
    1. Köszi, és ráadásul egész nap a helyükön is maradtak a színek :-)

      Törlés
  8. tetszik, szép lett :) Én is nagyon szeretném bátrabban használni a színeket, de nagyon nem tudok túllépni a pink sands-en az avontól, mindig ehhez nyúlok :) Úgyhogy akármennyire is tetszik ez a sleek paletta, nem veszem meg, mert tudom, hogy úgysem használnám ki :S :(

    VálaszTörlés
  9. tetszik, szép lett. Én is szívesen próbálkoznék színesebb sminkekkel, de a pink sands avon palettám kb az egyetlen, amit használok. Nagyon tetszik ez a paletta is, de szinte biztos, hogy nem használnám ki a színeit :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ha vennél egy Sleek palettát, nem hagynád árválkodni, mert hihetetlen gyönyörűek a színek. Ha teheted, kérj egyet a születésnapodra, a Sleek pigmentáltságát meg kell tapasztalni :-)

      Törlés
    2. A respect paletta megvan nekem és tényleg kis szép, de sajnos nem nagyon használom :S

      Törlés
    3. Ó, pedig kár érte, mert az is csodás :-)

      Törlés
  10. Csodás színei vannak a sminkednek és a palettának, igencsak meggyőző! :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépet alkottál! :) Én ma rendeltem meg a palettát. Alig várom a pénteket, hogy megjöjjön! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :-) Azóta elmúlt a péntek, Te is szerelmes lettél a palettába? :-)

      Törlés
  12. Nagyon tetszik ez a színvilág! Szerintem ez a szemeidhez tök nyerő:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, szerintem is jól kiemeli a szemem hidegségét :-)

      Törlés
  13. Ez valami nagyon szép! Gyönyörű, nagyon nagyon szép vagy :)

    VálaszTörlés
  14. Megvárom amíg talán újra lehet kapni ezt a palettát, és akkor be is szerzem, és megpróbálom majd lemásolni sorrendedet, legalább gyakorlom a sminkelést. Nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, Igazából nagyon egyszerű a dolog, csak rá kell érezni, hogy kinek hol áll jól a mélyítés pl. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.