2014. január 19., vasárnap

Barry M Glamour Puss paletta – képek, színminták és vélemény

Ma ismét időzített bejegyzés érkezik Renitől és tőlem, úgyhogy az ő blogjára is nézzetek be színmintákért. A mai nap főszereplője a Barry M Glamour Puss palettája:


Természetes fény

Vaku

A paletta a Natural Glow palettával azonos felépítésű, csak itt már valóban pirosító az a pirosító:


Természetes fény

Vaku

Napfény

A színminták elkészítésénél nem volt gondom, hiszen jól pigmentált, erőteljes színek foglalnak helyet a palettában. A minták a szokásos módon, alapozóra készültek, ecsettel.


Természetes fény

Közvetlen napfény

Naplemente

Vaku

Sajnos a vakus kép nem akart élesre sikerülni, de azt hiszem, így is van haszna, hiszen jól megmutatja, melyik szín mennyire fényes. Személy szerint egy satírozószínt még pakoltam volna bele, ha rám bízzák, de mivel amúgy is előszeretettel használom a pirosítókat a szélek satírozására, legfeljebb ennél a palettánál is majd ezt a trükköt vetem be, ha halványodó szélű sminkre vágyom.

Mivel pedig nagyon rég nem volt már sminkes bejegyzés a blogon, Rátok vár a feladat, hogy megszavazzátok, mely színeket alkalmazzam majd a legkésőbb a jövő hét végén kikerülő sminkhez.

A paletta a Make Up Plaza oldalán szerezhető be, 2390 Ft-os áron, ami rendkívül jó vételt jelent. Míg a korábban bemutatott Natural Glow a hétköznapokon lehet hű társunk, ezzel a palettával a bulisminkek irányába nyithatunk, hiszen csodásan pigmentált, ragyogó színeket tartalmaz.

Nektek megvan valamelyik paletta a Barry M-től?

16 megjegyzés:

  1. Már láttam Reninél is ennek a palettának a véleményezését, és habár az ottani színminták elsőre nem győztek meg, nálad jóval erősebbnek, csillogósnak tűnnek. Meglehet, hogy te építgetted őket, ezért a különbség? Minden esetre ide is leírom, hogy a színei nagyon tetszenek, külön plusz pont, hogy csillogós ^^ Én az első és harmadik színnel látnék szívesen egy sminket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színminták nálam mindig alapozóra készülnek ecsettel, így aztán több húzásra készülnek, ahogyan a szemen sem egy ecsetvonással kapjuk a megfelelő pigmentáltságot. Szóval próbálom a szemhéjon való alkalmazás körülményeit rekonstruálni a színmintáknál. :-)

      Törlés
    2. Ja, és a kívánságot jegyzem, köszönöm. *.*

      Törlés
    3. Aha, most már akkor képben vagyok :)
      Nagyon kíváncsi leszek azokra a színekre élesben :)

      Törlés
  2. Nagyon szép!:) De a Natural Glow paletta színeit valahogy közelebb érzem magamhoz.Rajta nagyon gondolkozom.Én is az első és harmadik színnel látnék szívesen sminket, illetve az utolsó is nagyon tetszik!:)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik nekem ez a paletta. Én az első és harmadik, illetve a negyedik és ötödik színekkel látnék egy sminket.:)

    VálaszTörlés
  4. Szép paletta, de annyira nem dobtam el tőle az agyam. :D A Natural jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a bézs és a sötétbarna színű tetszik legjobban. Megnézném, hogy mutat szemhéjra pingálva. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Natural paletta jobban tetszik, ez annyira nem fogott meg. De kíváncsi vagyok, hogy milyen sminket hozol ki belőle. :) Lesz majd smink vele? :)

    VálaszTörlés
  7. Szép szinek vannak benne, egyszer én is szeretnék egy Barry M palettát. :)

    VálaszTörlés
  8. Szépek a színei :) a 3. és 5. színnel látnék sminket először :)

    VálaszTörlés
  9. Nos, itt is annyit tudok előjáróban írni, hogy tényleg szépséges kis paletta ez :) Remélem látom majd rajtad élőben :) Meg Renin is :)

    VálaszTörlés
  10. Nice!
    I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins, Clinique, No7 and more. It's easy to enter, click here to find out more:
    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    VálaszTörlés
  11. Hát most mondd meg, kell neked mindig a szívemet fájdítani? :D Gyönyörű ez a paletta és 2400 Ft-ot mindenképpen megér.

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép a paletta és az ára is olyan vonzó. Túlságosan is :))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.