2014. január 29., szerda

Gyertyateszt – Bomb Cosmetics Chocolate Orange


A régebbi olvasók már jól ismerik az illatgyertya-mániámat, amelyre elsősorban a Yankee Candle gyertyáinak szeretete a jellemző, ugyanakkor van még néhány jól teljesítő márka a tarsolyomban, és ezek egyike a Bomb Cosmetics. A Green Tea nevűt már láthattátok nálam itt, ma pedig egy édes téli illat kerül bemutatásra.

Őszintén szólva élőben még szebb, mint a honlapon található promóképen. A tető alatt igazi csokoládészínű viasz bújik meg, két-két fehér és narancssárga szívecskével.



Meggyújtáskor a viasz még sötétebb színt ölt magára:



Az alább látható állapotban pedig már tömény csokoládéillat érződik a szobában.



Az illata tökéletes téli estékre, és szerencsére nem lettem tőle éhes, és nem vágytam extrém módon édesség után sem. Fél óra után már bőszen illatozik, és egy 20 négyzetméters szobát is megtölt az illatával. Nálam ötöst kapott, és biztosan fogok még több illatot is tesztelni a cég tégelyes gyertyáiból.

2790 Ft-os áron vásárolható meg itt, és ezért 35-50 órányi égésidőt kapunk. Ezen a hivatkozáson pedig megtekinthetitek a további illatokat is, és szerencsére van bőven miből válogatni.

Ti ismeritek a márka gyertyáit? Ha igen, elégedettek vagytok velük?

16 megjegyzés:

  1. Néztem a honlapjukat, nagyon szép gyertyáik vannak. Meg a fürdőtermékek is szimpatikusak. Te rendelni szoktad őket? Most néztem, hogy Győrben árulnak elvileg 2 helyen. :) Majd megszimatolom őket. :) Köszönöm , hogy felhívtad rájuk a figyelmem. Sokszor néztem már őket nálad, de eddig még a honlapjukat nem nagyon néztem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendelni szoktam, mert a lakhelyemen nincs üzletük, és az angol nyelvű honlap leírásaira szoktam hagyatkozni, mert a magyar enyhén szólva is hiányos és félrevezető sokszor, pl. a plumeria nevű virágot szilvának fordították... Jövök majd a leírásokkal a többi gyertyájukról is, hogy könnyebb legyen a választás, de ha az édes illatokat szereted, akkor emellett a macaronosat is érdemes kipróbálni :-)

      Törlés
  2. Még nem próbáltam, de a csokis-narancsos dolgokkal le lehet venni a lábamról. (Van egy olyan tusfürdőm, imádom :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is van olyan tusfürdőm, de még bevetésre vár. Jó dolog, hogy már az ilyen „ennivaló” illatok is betörtek a kozmetikai piacra, így mi is sütinek érezhetjük magunkat :-D

      Törlés
  3. Jajjj de szép, tuti az illata is nagyon fincsi :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, és hamar be is tölti a helyiséget, úgyhogy ez az első élmény a gyertyáikkal abszolút pozitív számomra :-)

      Törlés
  4. nagyon jól hangzik. tesóm biztosan vevő lenne erre az illatra, tekintve, hogy imád mindent, ami csokis :D

    VálaszTörlés
  5. Érzem az illatát az orromban. :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, ha hatásos volt a leírás :-D Abszolút télkompatibilis, fantasztikus illat, úgyhogy nagyon tudom ajánlani :-)

      Törlés
  6. Nagyon gusztán néz ki, biztos csodás az illata is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, konkrétan megindul tőle az ember nyálelválasztása :-D

      Törlés
  7. Még sosem volt Bomb gyertyám, nem kizárt, h egyszer meglesem. Bár ez a plusz-mínusz 15 óra égési idő, érdekes lenne egyszer "stopperezni"... :) (és ha a 15 felé húz, akkor számomra meggyőzőbb a YC mintagyertya, bár az meg fele ennyire sem guszta! ;) ) -nehéz a döntés! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Yankee Candle is megenged sokszor akár 40 óra különbséget is a leírásban, szerintem nagyban függhet az égetési körülményektől, hogy áll-e a levegő, vagy fúj a szél/huzat, ilyesmi. Nálam nyugodt körülmények között égetve 6 este alatt a fele fogyott el, szóval elég jól bírja :-)

      Törlés
  8. Óóóó, de jónak tűnik :O Nekem már a látványtól megjött az étvágyam, úgyhogy megyek is sütit tömni magamba :D *Egy mécsesrajongó*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát igen, veszélyesek ezek az édes illatok, a fahéjas-almástól pl. a Chai Latte-mániám újult ki, de annyi baj legyen, egy kis kényeztetés kell a hétköznapokra :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.