2014. február 22., szombat

China Glaze So Blue Without You – a kék szaloncukor-sztaniol

Az elmúlt négy napban ez a lakk volt a körmeimen, és odáig meg vissza vagyok érte. Pedig annak idején mennyit gondolkodtam, hogy kell-e nekem...

China Glaze So Blue Without You

Ugyanis annak idején, az Árkádban rendezett, kávézgatós és főállomásként a Naillandet megtámadó találkozón órákon át gondolkodtam egy CG csomagon, amelynek egyik „tagja” ez a lakk volt, de mivel általában nem állnak jól a túl fényes kék árnyalatok, jól le is beszéltem magam róla. Szerencsére viszont Reni úgy gondolta, hogy ez aztán igazán Katys szín, és megkaptam tőle karácsonyra az egyik olyan csomagot, amelyben ez a lakk is megtalálható volt (a zsákmányos bejegyzés itt tekinthető meg). Most már imádom, és úgy tűnik, mégis van nekem való fényes türkizkék.

A lakk egyébként két rétegben tökéletesen fedett, az ecsete is jól kezelhető, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok vele, mint a China Glaze lakkokkal általában. A színe pedig a régi kék szaloncukrok sztaniolcsomagolására emlékeztet, és nem győzöm nézegetni a körmeimen.

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Vaku

Nektek hogy tetszik? Van hasonló vad kék körömlakkotok?

16 megjegyzés:

 1. én is nagyon szeretem, szerintem is csodás a lakk maga meg a színe is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ismét a jobb későn, mint soha elvén válaszolok... Előkerült a lakk az egyik videómban, amelyet most szerkesztek :-) Még mindig nagyon tetszik, és tavaszra sem rossz választás esetleg más lakkal kombinálva, vagy valamilyen körömdíszítéssel...

   Törlés
 2. Habár nem szeretem a kék színt a körmeimen, ez valami álomian szép!!! *.* És nagyon jól áll neked, tényleg igazán Katys :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, és nagyon szívesen megnézném, hogy Neked hogy áll, na meg hogy milyen csodás sminket készítesz hozzá :-)

   Törlés
 3. Ugye hogy rám kell hallgatni? :DDD Nagyon jól áll Neked, varázslatosan csillog és fénylik és veri vissza a fényt, imádnivaló! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezt már megtanultam, Renire hallgatni kell, mert mindig jó vége lesz :-D

   Törlés
 4. Imádom a kék lakkokat, a rózsaszín után ebből a színből van a legtöbb :) Gyönyörűen mutat rajtad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy így látod, és ha gondolod, szívesen kölcsönadom ezt a szépséget :-)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Bizony ám, én pedig hanyagolom szegényt... Pedig akár tavaszra sem rossz választás :-)

   Törlés
 6. Nagyon szép ez a lakk, szerintem olyan szín, amit egész évben viselhet az ember lánya. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, biztosan csodásan szikrázna a mostani napsütésben is :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.