2014. február 19., szerda

Téli ajándékcsomag – nyereményem Zitutól


Ez most az az eset, hogy azt hittem, már kikerült a blogra ez a nyeremény, erre hiába keresem, nincs. Na de jobb későn, mint soha, így ma a Zitu blogján nyert csodás ajándékokat szeretném Nektek megmutatni.

A számtalan nyeremény mellett egy kedves kis levél is lapult a csomagban, cuki Hello Kitty-s papíron:Egy kerek kis TBS szappan az egyik limitált kiadású illatban:A világ legfinomabb csokoládéja, amelynek fellelhetőségét illetően bármilyen információt szívesen veszek:Egy cuki kis lyukasztó, amely Valentin-napra vagy egyéb, pl. évfordulós napokra még hasznosnak bizonyulhat:


Ilyen a mintája:Három Yankee Candle Tart®, amelyek közül az egyiket már teszteltem is, és várható a tesztje hamarosan:Két csodás körömlakk és szerencsehozó mütyürkék:

Nagyon köszönöm a nyereményeket, és a körömlakkok tesztjét is hozom majd, de egyelőre a zsákmányolt és ajándékba kapott China Glaze-eket kenegetem bőszen, így ez még egy kicsit várat magára.

Ti ismeritek a csomag valamelyik termékét? Ha igen, mik a tapasztalataitok vele?

12 megjegyzés:

 1. Hűűű, nagyon klassz dolgokat nyertél, a Hello Kitty-s papírt "irigylem" a legjobban :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is egyből Te jutottál eszembe róla :-D

   Törlés
 2. a body shoppos szappant imádom *.*

  http://laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu/2014/02/blogsale-i.html

  VálaszTörlés
 3. Hmm, nem semmi, szép kis csomag boldog tulajdonosa lettél :3 használd őket egészséggel!

  VálaszTörlés
 4. Hmm, a csokit mintha madaras teszkóban vagy Lidl-ben láttam volna...
  Szuper nyeremények, leges-leginkább a Born Pretty Store-os körömlakk érdekelne :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. De édes kis csomag, nagyon tetszik minden :)

  VálaszTörlés
 6. De jó dolgokat nyertél :) A gyertyák és a lakkok különösen tetszenek :)

  VálaszTörlés
 7. Nekem még mindig nem volt szerencsém YC termékekhez, pedig úúúgy, de úúúúgy ki szeretném őket próbálni :) Majd egyszer nálam is megtörik a jég és akkor ráveszem magam a rendelésre, csak hát mindig volt más, ami jobban kellett. De ami késik nem múlik, előbb utóbb nálam is egy ehhez hasonló tart fog illatozni :)

  VálaszTörlés
 8. Remélem nem fog egyik termék sem (akkora) csalódást okozni. :) A csokit a 1Euro marketben szereztem be, nagyon sokféle és nagyon érdekes ízesítései vannak. :) Amúgy borzalmas viszontlátni a kézírásomat szebben is írhattam volna. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon fincsinek néz ki az a csoki! :D A zöld lakkra pedig nagyon kíváncsi vagyok. :)

  VálaszTörlés
 10. Tök jó kis cuccok, a csokiért ölnék, tényleg eléggé rá lehet kattanni.... Fellelhetőségét tekintve én eurós boltba szoktam venni :]

  VálaszTörlés
 11. Nagyon jó csomag. :) Gratulálok. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.