2014. március 14., péntek

Körömlakkteszt – Avon Underworld és Enchanted Siren

A tegnapi vegyes érzelmekkel teli teszt után most a négyes csapat másik két tagját teszteltem, és ezúttal egy mérsékelt szimpátiáról és egy elsöprő szerelemről tudok beszámolni. Mivel mind ezekre a lakkokra, mind a virágos nevűekre érkeztek szavazatok, a rózsaszín és a lila lakk várhatóan vasárnap kerül majd ki a blogra.

A mintapálcán történt teszteléshez képest ellentétes eredményeket kaptam, ugyanis körmön az Underworld már két rétegben fedett, míg az Enchanted Siren sajnos csak három rétegben lett tökéletes. A száradást egyéb teendőim miatt BTGN fedőlakkal gyorsítottam fel, de ugyanolyan szép fényes lett így a felület, mint a tegnapi két lakk esetében, amelyeknél nem volt jelen extra segítség. A színeket matricával szerettem volna összehangolni, de sajnos nem volt elég pigmentált a színe, így csak egy halacska bújik meg a bal gyűrűsujjamon, mert a többire már fel sem helyeztem ilyet.
Természetes fény:

Vaku:
Napfény, matchboxnak látszódó autókkal:
Az Enchanted Siren részemről csak egy egészen jó, tavaszra ideális lakk, ami szerintem lebarnult bőrrel lesz majd igazán mutatós. Az Underworld viszont teljesen és menthetetlenül elvarázsolt, és alig várom, hogy több kombinációban is teszteljem majd más lakkokkal. Abszolút a magaménak érzem ezt a színt, így ezt szavazom meg a kollekció legerősebb lakkjának.

Nektek hogy tetszenek? Viselnétek valamelyiket?

12 megjegyzés:

 1. Az Underworld-re nagyon kíváncsi voltam és nem csalódtam, csodás színe van! Az Enchanted Siren is tetszik, gyengém a menta és türkiz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is az Underworld a kollekció legerősebb tagja :-) A szirénes lakkot még a bátyám is megdicsérte, ami nagy szó :-)

   Törlés
 2. Mekkora cuki az a hal (Ficánka) :) A világoskék az hasonlít szerintem az egyik NYC lakkra a Blu.It.La-ra :) Nagyon jól mutat a kezeden :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg olyan, mint a Ficánka :-D Az említett NYC lakkor sajnos nem ismerem, de biztosan szép, ha erre hasonlít :-)

   Törlés
 3. nagyon szép ez a kombináció, nagyon nagyon tetszik! mindkét lakk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Engem is meglepett, hogy milyen jól mutatnak együtt :-)

   Törlés
 4. Nagyon szép mindkettő és nagyon cuki a halacska! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, a halacska még fog szerepelni maniban nálam, és jobban érvényesül majd, mert tényleg kis cuki :-)

   Törlés
 5. Az Underworld tényleg csodás lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, abszolút ő a legerősebb láncszem a négy közül :-)

   Törlés
 6. Nagyon tetszik az Underworld, nagyon jól is áll Neked! :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Reni! Szerintem Neked is jól állna, ha gondolod, egyszer szívesen kölcsönadom :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.