2014. május 21., szerda

Urban Decay Naked 3 vs. Wet 'n Wild Petal Pusher – szín-összehasonlítás

Az általatok adott szavazatok alapján a holnapi nap folyamán érkezik majd a Coastal Scents Revealed paletta a benne lévő Naked-hasonmásszínekkel, viszont egy-egy érdekességet is szeretnék beszúrni a sorozat tagjai közé, így most a csodás lila paletta, a Wet 'n Wild Petal Pusher következik.

Ez esetben azonban nem beszélek hasonmásról, bár az egyik szín esetében felmerülhet ilyen, de erről majd akkor, ha odaértünk... Addig lássuk a két kérdéses paletta képeit:




Nos, ennél a két palettánál ért néhány meglepetés, mert míg a palettákban azonos színmélységűnek és csupán kismértékben eltérő árnyalatúnak tűnt néhány páros, addig felkenve már jelentős különbségek adódtak.

Dust vs. jobb oldali Browbone: nagyobb hasonlóságra számítottam, így ez a „nem jött be”-kategóriába esik. Viszont nem semmi, mennyivel pigmentáltabb a PP színe...



Nooner vs. bal oldali Eyelid vs. Limit: hihetetlen, mennyivel mélyebbek a Naked 3 színei felkenve, mint az a palettára nézve várható lenne.



Buzz vs. jobb oldali Eyelid: a PP színe sokkal lilásabb, és kevesebb pehely található benne, viszont összetettebb és gazdagabb színnek gondolom, mint a Naked 3-ét.



Blackheart vs. jobb oldali Crease: na és akkor itt jelenthető ki, hogy a Naked 3 színötlete a Wet 'n Wild palettájából fakadt: azonos alapszín, azonos színű csillámok, azonos pigmentáltság, csupán annyi a különbség, hogy egy leheletnyivel több csillám található az UD színben. Szóval igen, ez egy hasonmás, csak éppen az UD részéről, hiszen a Petal Pusher jóval régebb óta kapható paletta.



Nektek megvan valamelyik szépség? Ha, igen, melyik a kedvenc színetek belőle?

2 megjegyzés:

  1. Hű, a feketén meglepődtem!!! Sok új információt tartalmazott ez a poszt számomra, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosnak találtad! Amúgy elég megdöbbentő, hogy a sokak által imádott UD is koppint néha :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.