2014. május 4., vasárnap

Tavaszi F&F zsákmány


Tegnap reggel – vesztemre – elkísértem a szüleimet a helyi Tescóba, és ott is ragadtam egy jó időre, ugyanis meglepően sok dolgot találtam, és bizony jól elvoltam a próbálgatással... Végül egy jó adag lábbeli és ruhadarab tért haza velem, de minden egyes darabnak nagyon örülök.

Először is egy 2790 Ft-os felsőrész, amelyből sajnos már csak egy kék volt, de ez a púderes korall (?) szín is nagyon tetszik:


Elöl megkötős, a hátán pedig ez a csodás csipkebetét figyel:


Találtam még egy élénkebb korall nadrágot 3690 Ft-ért, de sok színben kapható, egy drappal is szemeztem... Ez egy alapból a lábszárközépig érő nadrág, de mivel úgy rajtam kifejezetten rettenetes, azonnal igénybe is vettem a felgombolhatós funkcióját, és így már térd alá érő, szuper tavaszi-nyári alapdarab lett:



Találtam egy leárazott kardigánt is, 2790 Ft-ért, és hát nem hagyhattam ott, gondolom, értitek, hogy miért:


Hihetetlen módon még egy térdig érő nadrág is jól állt, így az idei tengerészes trendhez jó alapdarab lesz:


Az apró részletek is nagyon tetszenek rajta:


A lábbelik közül is válogattam bőszen, három pár lapos talpú surranó lett az enyém.

Farmerkék balerina csodás mintával az elején, 2990 Ft:


Elegánsabb balerina velúrhatású anyagból, aranyszínű masnival, leárazva 2790 Ft-ra:


A kedvenc sarum nyitott elejű alteregója, sajnos csak műbőrből, 3990 Ft:


Ezek mellett ráadásul két farmerre is szert tettem, mindkettő enyhén trapézos szárú, az egyik sötétkék és enyhén koptatott, a másik pedig világoskék és kifejezetten tavaszi, vékony anyagból van. A sötétebb 3990 Ft volt, a világosabbik pedig 5990 Ft.

Lett volna még jó pár felső, blézer, kabát, nadrág, szoknya és táska is, ami tetszett, de valahol meg kellett húznom a határt, mindenesetre Nektek is érdemes lehet most ellátogatni a Tesco áruházakba, mert jó áron lehet sok jó darabot beszerezni.

Ti vásároltatok mostanában valamilyen ruházati cikket magatoknak?

40 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgokat szereztél be! Legjobban a balerina cipők és a kardigán tetszik.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszenek! Hasznosnak gondoltam megosztani, amíg frissek a dolgok, hátha megtetszik valakinek valami, a kardigán pl. szerintem kihagyhatatlan a szépséggel aktívan foglalkozóknak :-)

      Törlés
  2. Nagyon jó dolgokat vettél. A kedvencem a szandál :) Annyira jó, nekem is kéne valami hasonló, bár én a nyitottabbakat jobban kedvelem, mert valahogy kényelmesebbek, bár igaz, ilyesmim még nem volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt még drappban is a szandi, azt el is felejtettem írni, úgyhogy érdemes elnézni oda tényleg. Erről a darabról még nincs konkrét élményem, de az a bőrszandál, amire ez hajaz, életem legkényelmesebb nyári lábbelije, és szerintem simán legyalogoltam benne több ezer kilométert, szóval érdemes tenni egy próbát, szó szerint :-)

      Törlés
  3. Fú, de szép dolgaid vannak! Főleg az a kék topán, nagy szerelem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy Neked is tetszenek! A topánt pedig megláttam, és már rohantam is próbálni, remélve, hogy jól mutat majd a lábamon :-)

      Törlés
  4. De csinos az a felső :) Nekem egyébként halvány lazac árnyalat jut róla eszembe. A csipkebetét is csodás benne ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az! Lazac! Komolyan nem értem, néha miért használok totál érdekessss színleírásokat :-D A kék egyébként koptatott farmerhez volt hasonló, úgyhogy ha másik Tescóban találok belőle, biztosan veszek olyat is, és igen, a csipke szerintem is feldobja :-)

      Törlés
  5. Óh az a térdnadrág de Klaus! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ezt először német férfinévként olvastam, aztán néztem, hogy kié a komment, és úgy már új értelmet nyert :-D Mindenképpen ajánlom a nadrág felpróbálását, mert az anyaga is szuper :-)

      Törlés
    2. Ja igen, én vagyok a Santa Klaus ha-ha, ez évek óta örök poén decemberben :D

      Törlés
    3. Lehetőleg ne ficamítsd ki a bokád, mert akkor még továbbfejlesztenék ezt a poént :-D

      Törlés
  6. Ugye tudod, hogy az aztékmintás cuccok miatt most enyhén utállak? :PPP Outfit posztokat kérnék szépen a napi szettekről - legalább Instára! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye tudod, hogy én meg emlegettelek is a cipőcske kapcsán? :-D Valahogy tudtam, hogy tetszeni fog Neked :-) A szettekkel kapcsolatban pedig parancs, értettem, Instán mutogatok majd :-D

      Törlés
  7. Drága Katy!
    Már előre elnézésed szeretném kérni, amiért nem kifejezetten a bejegyzésedhez fogok kommentárt fűzni, de van néhány dolog, amit meg szeretnék veled osztani.
    Hatalmas kedvencem vagy!!!
    Semmi kifogásom nincs a körmeiket festegető, másokkal folyton bájolgó, a nem őszinte véleményt nyilvánító lányokkal sem, de egy blogger - akit én naponta olvasni/követni szeretnék - ad valamilyen pluszt is, nemcsak bemutat egy-két terméket. És szerencsére te épp ilyen vagy! Igényes, ízléses és valódi értékeket közvetítő! Eddig is minden nap olvastalak, de amikor láttam, hogy milyen aktív tagja vagy a blogvilágnak, hogy találkozókat szervezel és még a helyesírásunkra is figyelsz, én komolyan mondom, a rajongód lettem! :-)
    Kívánom, hogy nagyon-nagyon sok örömöd legyen még az oldaladban, sé nagyon-nagyon sokat írj még nekünk!
    Legyen szép estéd!
    Nóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, Nóri, hát nagyon köszönöm, rendkívül sokat jelentenek a szavaid számomra! Teljesen meghatottak a soraid, és hát köszönöm, hogy az olvasóm vagy, szereted a blogot, és értékesnek látod, amit itt művelek, mert pont ezen vezérfonal mentén működöm már kb. fél éve, ugyanis voltak kétségeim a bloggal kapcsolatban, de a hozzám közel állók meggyőztek, hogy jó, amit csinálok, és így kell folytatnom. Úgyhogy a segítségükkel kitartottam, és ismét a régi lelkesedéssel tudom fejlesztgetni az internet ezen kis szegletét. Én igyekezni fogok, hogy sokáig megmaradjon még a blog, és remélem, Te is sokáig az olvasóm maradsz! :-)

      Törlés
    2. Hidd el, ha nem lenne igaz, amit gondolok, nem írtam volna le neked! Klassz lány vagy, nehézségeik pedig szerintem minden bloggernek vannak (ihlethiány, tanácstalanság, megtorpanás az oldal látogatottságában, stb...). Akit udvariasságból dicsérgetnek, és akinek nyereményjátékokkal toborzott olvasótábora van, az ilyenkor feladja. De szerintem neked egy pillanatig se legyenek kétségeid, jó a mit csinálsz. Sőt! Szuperjó! :-) Ilyen lányokra lenne még szükség... jó sokra! :-)

      Törlés
    3. Amúgy nagyon egyetértek azzal, hogy a közösséget kovácsoló lányokra szükség lenne még, de azért szerencsére ilyenek is vannak jó páran a maguktól elszállt, megjegyzésekre csak elvétve válaszoló, a többiek teljesítményét el nem ismerő bloggerek mellett :-)

      Törlés
  8. Annyira szép cipőket láttam én is Tescóban, egyelőre egy balerina jött velem haza pénteken, de még tuti visszanézek egy-ét pipellőért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ha beszerezte a többit is, tessék nekünk is megmutatni, kíváncsi lennék, Te mikre csaptál le. Őszintén szólva a magassarkúak szekcióját már meg sem mertem nézni... :-)

      Törlés
  9. Az a masnis topánka és a szájacskás kardigán valami állati cuki :D remélem előbb vagy utóbb látunk vele majd képet viselés közben is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen jön majd kép velük, legalább Instagramon, teljesen odáig vagyok értük én is :-D

      Törlés
  10. Szuper cuccok! Én nem merek a Tesco ruhaosztályára tévedni soha :( :D Elkölteném a havi kajapénzünket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igen, mostanában nagyon veszélyes lett a Tesco ilyen szempontból :-D

      Törlés
  11. Nagyon jó kis dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy Te is így látod, mert a Te outfites bejegyzéseid a kedvenceim közé tartoznak :-)

      Törlés
  12. Nagyon klassz dolgokat vettél. :) A szájas kardigán és a cipellők a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Amikor próbáltam csökkenteni a vásárolt dolgok számát, tudtam, hogy ezeknek maradniuk KELL :-D

      Törlés
  13. Szuper dolgokat szereztèl!:) a nacik tetszenek a legjobban na ès persze a szandi! Kèszíthetnèl velük outfit fotókat:) imádok a tescoban ruhát vásárolni, az ár mellett pedig a minősèggel is abszolút elégedett szoktam lenni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az outfitfotókkal kapcsolatban már próbálom kiképezni Tamást, remélem, sikerül meglátnia, milyen képeket szeretnék :-) A minőség pedig tényleg szuper, jó pár éves nyári pamutfelsőim is vannak onnan, és még mindig élénk színűek, és alig látszik rajtuk a sok mosás :-)

      Törlés
  14. Nagyon jó dolgokat vettél, főleg a cipellők tetszenek. Ha a Tescoban járok én sosem bírom ki, hogy ne nézelődjek picit a ruhák közt, vagy legalább ne vágjak át a sorok között gyorsan szétnézni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, és még az ékszereik is veszélyesek, ott is aktív lebeszélést folytattam magammal :-D

      Törlés
  15. jajj, de szupi dolgokat vettél!! :) a cipik mind jöhetnének nekem is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, kényelmesek és tartósak is lesznek :-)

      Törlés
  16. de cuki az a kardigán, de a szandál is bejövős!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kardigán nekem is kedvencem, a szandival kapcsolatban pedig nagyok az elvárásaim, úgyhogy remélem, megfelel nekik :-)

      Törlés
  17. Húú, de szuper dolgokra sikerült beruháznod, az a száj motívumos kardigán nagyon szuper, de a többi is igazán vagány darab! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy Neked is tetszenek! Már alig várom, hogy igazán jó idő legyen, és hordhassam őket :-)

      Törlés
  18. Nagyon jók. :) Főleg a lábbelik tetszenek, meg az a csipkés hátú póló. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a póló nálam is abszolút kedvenc lett :-) Még nem volt rajtam, de sokat nézegetem :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.