2014. június 6., péntek

Remington Professional Silk Waving Wand – az egyik legjobb barátom

Bár a blog nem a hajas bejegyzéseiről híres, az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kap nálam a téma (lásd például az aktuális hajápolási rutinomról szóló videót), és most egy olyan termékre bukkantam, amelyről csak csupa pozitív dolgot tudok elmondani, így egyértelmű volt számomra, hogy külön bejegyzést érdemel. A magamban viccesen csak „integető varázspálcaként” (waving wand, hihi) emlegetett hullámosító hengervas a sokadik Remington termékem, de kétségkívül az első helyet foglalja el nálam, és amióta megvan, nem is használtam a többit...

Nem panaszkodom, mert azért a kúpvasuk is elég jó, ám az inkább hosszú hajhoz ideális, hiszen amikor rövidebb, és ezzel göndörítek, illik rám a barátnőm által adott Cupido becenév... A rövidebb haj ugyanis szépen felugrik tőle, és göndör keretet ad az arcnak, ami esetemben – a kerekded arcnak és a nagy szemeknek köszönhetően – egyértelműen a barokk angyalkafestményekre emlékeztet.

Hosszú hajas példa kúpvasra

Aztán megvan még tőlük a 32 mm-es hengervas is, amely szintén inkább hosszú hajhoz jó, ugyanis nagyobb méretű hullámokat kreál, és emiatt rövidebb fazonnál nem sok változást hoz.

Hosszú hajas példa 32 mm-es hengervasra

Igazából mindig arra a hatásra vágytam, amelyet a fodrász a hajvasalóval való göndörítéskor ér el rajtam, ám esélyem sem volt magamnak megalkotni, hiszen a rövidebb hajból adódóan nem tudom előrehozni a tincseket, hogy úgy göndörítsem őket, hajvasalóval a fejem hátsó részén dolgozni pedig látatlanban konkrétan lehetetlen. Márpedig én hullámokra vágytam addig is, amíg ismét hosszabb nem lesz a hajam, így amikor megláttam ezt az elliptikus verziót, máris a kosaramban landolt, és másnap már hozta is a futár.

A csomagolás nagyon minőségi, hiszen a kúpvas képe enyhén kiemelkedik a doboz síkjából.


A vas maga pedig így néz ki:


Egyébként járt még hozzá egy hőálló kesztyű is, ami nagyon hasznos, hiszen kézzel kell a tincseket a vas köré csavargatni, és a kesztyűvel megelőzhetjük az égési sérüléseket. Ugyanilyen elven működik egyébként a már előbb említett kúpvas és hengervas is, és bár ezekkel sem egyszerű az élet, azért még mindig könnyebb ezekkel hullámosítanom, mint eddig bármi egyébbel. És ezzel végre nem a „cuki” jelző az első, ami beugrik rólam másoknak, hanem csini, nőies hullámokat kapok egy kis fáradozás árán.

Példa az elliptikus vasra a jelenlegi hajhosszommal

Láthattátok már több videóban is az ezzel készült frizurát, pl. az április elfogyott termékeknél. Emellett hátulról is szerettem volna megmutatni, de mivel hátulról lefényképeznem esélytelen lenne, két képet kölcsönöztem a szemléltetéshez. Az első kép PoPPy blogjáról származik, és a Schwarzkopf bemutatóján készült, amelyről én is érkezem majd egy kis beszámolóval:


A másikat pedig a Cosmopolitan Hungary honlapjáról mentettem le magamnak, és a Digital Divas konferencián készült, amelyről szintén hozok majd beszámolót.


Ha netán nem találtatok meg a tömegben, itt van két kiemelt kép a fejem hátuljáról:


Szóval nincs kérdés, ez a hajformázó egy főnyeremény, és még a hajformázásban kevésbé jártas lányoknak is jó barátja lehet.

A készüléket a mybeautytools.hu webáruházból tudjátok megrendelni 9790 Ft-os áron. Igazából csak őket választom, ha szépségápolással kapcsolatos kütyüről van szó, mert jó áron adják a termékeket, megbízhatóak, és sokszor hosszú garanciaidővel juthatunk a kincsekhez.

Ti mivel szoktatok hullámokat varázsolni a hajatokba?

34 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, nekem a hosszú hajas példa is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így visszanézve nekem is, nem véletlenül növesztem már hónapok óta tudatosan. A Vatika samponját újra fogom vásárolni, mert eszméletlen mértékű növekedést értem el vele :-)

      Törlés
  2. 2. bekezdés :D Szerintem egyébként annyira hihetetlenül kedves arcod van, akár így van a hajad, akár úgy :)
    Az első két kép a kedvencem, mindkettőn nagyon tetszik a hajad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, köszönöm! <3 Az első két kép amúgy nekem is tetszik, remélem, őszre ismét ilyen hosszú lesz a hajam :-)

      Törlés
  3. Az első képen annyira aranyos vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, valahogy ott nagyn jókedvű és bizakodó lehettem :-D

      Törlés
  4. Nagyon jól áll a göndörség, szép vagy. :) Használok én is göndörítőt Remingtont (vastagabb), csak ritkán, mert hosszú a hajam és elég macerás. A dühöm csak az, hogy bármilyen kicsi pára tönkreteszi a munkámat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :-) Próbáltad egyébként úgy, hogy csak kb. 90%-ig hagyod megszáradni a hajad, és akkor göndörítesz? Én így szoktm, utána egyből lelakkozom, és így 1-2 napig szép göndör, a harmadik napon pedig hullámos, aztán pedig már úgyis ismét meg kell mosnom :-)

      Törlés
  5. Az első képen nagyon tetszik a hajad!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) Ott nagyon alapos voltam, és picurka tincseket göndörítettem, elvégre unokaöcsém szalagavatójára készültem :-)

      Törlés
  6. Nekem nagyon tetszik a kúpvassal is a hajad, de tudom, hogy ezt egy kerek fejű csajnak nem lehet mondani. Én is utálom, amikor jóllakott napközis fejem van egy frizurától és azt agyon dicsérgetik mások, akik szerint nem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszik, azzal a hosszal még teljesen rendben is van, kerekség ide vagy oda, de a mostani hosszal sokkal barokkosabb a végeredmény, és ezért kellett valami megoldás, amíg ismét hosszabb nem lesz. :-) Szóval csak akkor van gáz, amikor nem elég hosszúk hozzá a tincseim :-D

      Törlés
  7. azt hiszem végre ki kellene kísérleteznem a kis 19 mm-essel hogyan csinálhatnék szép hullámokat, mert egyszer próbáltam, de valószínűleg a technikámmal is gondok voltak, minden volt a hajamban, csak hullám nem :/ nagyon jól áll neked mindegyik hullám stílus :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, nem egyszerű, meg ugye az sem mindegy, hogy merre tekered, mert a fejed két oldalán érdemes ellenkező irányba, szóval bele kell jönni rendesen. Amúgy 19 mm-es kúpos vagy egyenes vasad van?

      Törlés
    2. hengeres szóval mindenhol ugyanolyan vastag :)

      Törlés
    3. Ó, akkor azzal biztosan szép frizura készíthető, tessék gyakorolni, és kérünk képet az eredményről a blogra :-)

      Törlés
  8. Szerintem az első kép alapján, a kúpvassal kreált loknik állnak neked a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, amint ismét hosszabb lesz a hajam, ismét előkerül majd az is :-)

      Törlés
  9. Nagyon tetszik a hajad az összes kèpen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy :-) Hullámokkal többnek tűnik, szerintem ez a titka, sajnos nem áldott meg alapból dús hajkoronával a természet :-)

      Törlés
  10. Nagyon jól áll neked a hosszú haj, nem akarod visszanöveszteni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, már folyamatban van, az idei év erről szól :-)

      Törlés
  11. Aztii, mennyire gyönyörű vagy az összes képen! :3 A kúpvasas tetszik a legjobban, annyira szép, annyira bájos arcod van! :)) Hogy-hogy levágattad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm szépen! Azért vágattam le, mert eléggé tönkre volt már szegény, és ha nem volt időm göndöríteni vagy hullámosítani, akkor vállalhatatlan volt már. Most viszont más lett az életem, ezért van időm ismét odafigyelni rá, és időt fordítani a formázásra, úgyhogy az idei év a növesztésről szól :-)

      Törlés
  12. Nagyon szép vagy a képeken. :) Szuperül áll a göndör haj! :)
    Nekem sajnos nagyon gyorsan kilógja a göndör tincseket és hullámokat a hajam. :( Mondjuk egy ezer éves sütővasam van.. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is így érzem teljesnek az arcom :-) Mindenképpen javaslom egy jobbfajta kővas beszerzését, és hajhabbal/hővédővel, majd a formázás utáni azonnali lakkozással megnövelhető a hullámok élete. Nekem is hamar kilógták magukat régen, de szerencsére fejlődtek a formázótermékek is azóta :-)

      Törlés
  13. Ez a haj baromi jól áll neked! :)

    VálaszTörlés
  14. Hűű, az első kép nagyon-nagyon tetszik! A hajad tökéletes, a smink nagyon szépen kiadja a szemed színét, a bőröd pedig hibátlan. A formázó ígéretes, megmutatom majd a nővéremnek, mert egyébként színre, hosszra, és formára is szinte ugyanolyan a hajatok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, így visszatekintve én is jónak látom az összhangot :-) Remélem, a nővérednek is sikerül ráakadnia a tökéletes formázóra, ezt az elliptikusat csak ajánlani tudom :-)

      Törlés
  15. Nagyon szép a hajad az első és a második képen. :) Én is szeretnék néha hullámokat, de nagyon lusta disznó vagyok. :D Szökőévente egyszer talán rászánom magam a hajsütővastra... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is lusta disznó szoktam lenni én is, de megéri azt a plusz húsz percet, hogy aztán napokig elfogadhatóbb fejem legyen. Neked pedig a mostani fazon nagyon jól áll szerintem a hullámok nélkül is :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.