2014. december 1., hétfő

Adventi nyereményjáték-sorozat, 1. kör – páros kulcstartó a kreativajandek.hu-tól – LEZÁRULT!

Bizony, 1. kör, mert több ajándék is vár kisorsolásra, az első körben viszont mindenképpen ezt a nyereményt szerettem volna játékra bocsátani, mert esetében az idő is kritikus tényező. 



Ugyanis a sorsolást követően a nyertes döntheti majd el, hogy jelen állapotában kéri a kulcstartót, mert így is mutatós, netán maga szeretné kifesteni, vagy szeretné, ha a saját kulcstartónkhoz hasonlóan ezt is kifesteném neki körömlakkal. (A saját kulcstartónkról készült videót itt tudjátok megtekinteni.)

A jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a következők:
1. Jelentkezni e-mailben lehet a djkatybeauty@gmail.com címen, és a tárgya legyen: „Páros kulcstartó”.
2. Írd meg, hogy milyen néven és melyik felületen követed a blogot, és bár nem kötelező, de nagyon megköszönném, ha a kreativajandek.hu hasznos infókat megosztó Facebook-oldalát is lájkolnátok.
3. Jelentkezési határidő: 2014. december 7-e éjfél

Az ajándék felajánlását pedig innen is köszönöm a kreativajandek.hu-nak, akikkel nyár óta már több együttműködésünk is volt, és nagyon remélem, hogy ez így is marad, mert élvezet a dolgaikat kidíszíteni, ráadásul pedig rendkívül kedvesek is. Nemsokára ismét látható lesz bejegyzésben néhány termékük, ugyanis a karácsonyi választékuk is figyelemreméltó.

Tehát játékra fel! :-)

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.