2015. február 28., szombat

Avon Naturals csillogós testápoló – teszt

Réges-rég, egy távoli galaxisban... azt ígértem egy zsákmányos bejegyzés alatt, hogy fogok tesztet mutatni erről a testápolóról. Aztán viszont eltűnt a katalógusból, legalábbis én nem találkoztam vele, és így értelmetlennek éreztem a bejegyzés megírását. Most viszont ismét kapható, ezért mégis megszületik a poszt, méghozzá a téli bogyós-sheavajas illatról. Nem tudom, milyen az a „téli bogyó”, de a terméken ez áll.

A csomagolás már sejteti, hogy örvénylő, kétszínű terméket kapunk, és a vanília és a bogyós gyümölcsök illatának egyvelegére számíthatunk:


Emellett a „shimmering” felirat tudatja velünk, higy csillámos terméket kapunk. A kipróbálás előtt nagyon reméltem, hogy nem olyan, mint a TBS vaníliás testápolója, amellyel lazán robotnak képzelheti magát az, aki használja. A kezem ugyanis így nézett ki vele:


Szerencsére valóban nem ilyen, hanem visszafogott csillámok láthatóak a kétszínű termékben:

Ne bízz meg benne, mert ki tudja, mit mond rólad a hátad mögött...

A bőrön pedig így mutat:


Nagyon nehéz volt elkapni a csillámlását, mert szerencsére visszafogott aranyfényt biztosít csak, így gyertyafényes estéken szépen kiemelhetjük vele a bőrünket. Az illata egyébként szerény és kellemes, annak ellenére, hogy mind a bogyós gyümölcsök, mind a vanília terén könnyű félrenyúlnia a cégeknek: itt szerencsére nem történt ilyen. A bőrön nem marad meg sokáig, így parfümöt is nyugodtan használhatunk, ha ezt viseljük, mert nem fog őrült keringőre kelni a már rajtunk lévő testápolóillattal.

A bőr mérsékelten zsíros marad utána még jó ideig, én például nekitámaszkodtam az erkélyajtónak, amikor megpróbáltam fényképezőgéppel megörökíteni a csillámokat, és szépen meg is maradt a karom nyoma az üvegen. Ennek ellenére nem tapad, nem volt nehéz öltözködni utána, és kellemetlen tapintásúnak sem éreztem a bőrömet.

Egyetlen hátulütőről tudok csak beszámolni: a benne lévő színezőanyagoknak köszönhetően kissé megszínezi a bőrt, ami az adott estén jól jön ugyan, fehér és fekete ruhán és/vagy ágyneműn azonban nyomot hagyhat. Én a fehérneműmön észleltem ezt, azonban egy mosással gond nélkül kijött belőle, és a kádon sem maradt nyoma zuhanyozáskor az előző esti bőrszínszépítésnek.

A terméket tehát jó szívvel merem ajánlani kellő elővigyázatosság és a beszívódásra hagyott idő mellett, de újravásárolni nem fogom, mert jobban szeretek problémamentes, bevált termékekhez nyúlni.

Ti kinéztétek, netán megvásároltátok magatoknak? Ha igen, elégedettek vagytok vele?

8 megjegyzés:

  1. A winterberry elvileg a magyal, ill. annak a kis piros bogyói. :)

    Üdv, M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, azt én hollynak ismertem, köszi az infót! :-)

      Törlés
  2. hmm....nemtudom valahogy ez a nagyon csillám dolog nem vonz,nemtudom,hogy mások hogy vannak,de hamár testápoló akkor inkább a higéniára menjen rá,nemarra,hogy a böröm diszkógömb legyen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ezzel nem lesz diszkógömb, ellenben a TBS termékével, ami tényleg túlzásba vitte a dolgot :-D Amúgy több barátnőm is szereti ezt a csillogós dolgot, de én főként nyáron, szépen lebarnult bőrön tudnám értékelni az ilyesmit :-)

      Törlés
  3. Testápolókrém és csillám, nem-nem, tessék csak külön árusítani őket! :D
    Nézz be hozzám, díjat kaptál! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, hát én még nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, de ez a visszafogott csillogás nem volt rossz. A TBS-féle viszont egyértelműen nem :-D

      A díjat nagyon köszönöm, ma végre ki is került az én bejegyzésem róla :-)

      Törlés
  4. Ennek nagyon diszkrét a csillogása, ellenben a TBS deres áfonyás csillámos testápolójával, amitől mostanában diszkógömbbé változom :D De őszinte leszek, nekem bejön :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszembe is jutottál a bejegyzés írásakor, hogy vajon mit szólsz a TBS-féle atomcsillogáshoz, de ezek szerint bejött :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.