2015. június 18., csütörtök

I Heart Makeup Black Velvet paletta – smink és vélemény

Még jó két hete mutattam meg Nektek egy bejegyzés keretében az I Heart Makeup Black Velvet palettáját, amelyet azóta is próbálgatok, és gyakorlatilag kevés kivétellel csak ezt a palettát vettem elő, ha sminket készítettem valamilyen alkalomból. Ez pedig nagy szó nálam, mert sok kedvenc lapul a fiókban neves márkáktól is, ugyanakkor szerettem volna teljes képet alkotni a színek minőségéről. Hogy eközben megszerettem-e, az kiderül a bejegyzés további részeiből.

A mai sminkben számos színt felhasználtam, amelyek felelevenítése céljából ide is beillesztem a színneves képet:


A Tender került a szemöldökcsontra és a belső szemzugba, majd a Long a mozgó szemhéjra. Ezt követően először a Feellel mélyítettem a külső V-ben, majd a szempillatöveknél és onnan felfelé a Want és a Wild nevű színt használtam fel. Ferde ecsettel közvetlenül a szempillasorhoz, tusvonalszerűen került a Black, majd a mélyítővonalba először a Sweet, másodszor pedig a Sweet került. Igen, két szín is ezen a néven fut, de először a világos, majd pedig a sötétebb árnyalatot alkalmaztam. Végül az arany szín erősítése érdekében a Longból ismét felvittem egy kicsit, hiszen amúgy is építgetésre szoruló színről van szó, amely a satírozások miatt kissé fényét is vesztette. (Nyitott szemes képpel ezúttal nem tudok szolgálni, mert a jobb szemem egész nap piros volt, hiába vártam, hogy ez majd enyhülni fog.)




Az orcáimra egy ősrégi Oriflame pirosítót tettem, a kontúrozásért pedig szokás szerint a Sleek Contour Kit volt a felelős. A púder a Rimmel Stay Matte volt, amely továbbra is túlmattít engem, és csak néhány óra elteltével vagy Vichy termálvizes permettel tudok vele természetes hatást elérni. A rúzs MAC, méghozzá a Satin Lipstick termékcsalád Faux nevű árnyalata, amely régi vágyam volt már, és minden évszakban jól kihasználható, természetes szín a számomra.



A lényeg viszont a szemfestékek minősége, és erről csupa pozitívummal tudok szolgálni. A legtöbbjük azonnal pigmentált, erőteljes hatású szín, amelyek jól satírozhatóak (Color Tattoo esetében legalábbis mindenképpen), egymással is jól összemoshatóak, így öröm velük dolgozni. Még a viszonylag gyengén teljesítő Long is összességében jól vizsgázott, hiszen bár építgetni kellett, egész nap a helyén maradt, és az intenzitása sem csökkent ezalatt.

A válasz tehát igen, megszerettem ezt a palettát, és nem csupán a tesztelési kíváncsiság miatt nyúltam érte olyan sokszor, hanem a garantált minőséget biztosító, nem aláhulló színek miatt is. A csokis paletta másolata esetében voltak problémáim tartósság és aláhullás terén, ez a paletta viszont minden ilyen problémát nélkülöz, így a jól kihasználható színösszeállítás és a viszonylag sok matt szín jelenléte miatt bátran ajánlom a hasonló szemformájú és -színű, valamint hasonló bőrtónusú lányoknak megvételre.

Nektek van kedvenc palettátok a márkától?

6 megjegyzés:

  1. Csodaszépet alkottál! Nagyon jól áll Neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen kidolgozott smink lett, gyönyörű vagy! Ezek a színek határozottan sokkal jobban állnak, mint a sötétek. :)

    VálaszTörlés
  3. De gyönyörű színei vannak, mindegyik nagyon jól használható

    VálaszTörlés
  4. Na, a 6 millió egyedik szemhéjpúdernél a Makeup Revolution kifogyott a fantázianevekből, hogy két Sweet került ide? :D:D:D
    Amúgy én nem is hallottam még erről a márkáról, a palettáikat még távolról sem ismerem, nemhogy kedvencem legyen közülük... Najó. Az Iconic Pro 2 a szívem csücske! <3

    VálaszTörlés
  5. Na eeeez már Katy-s :PPP No jó, a sötétebb színek is jól állnak, de ez illik a legjobban hozzád, legalábbis szerintem ^^ A MAC Faux rúzsát terveztem én is megvenni, de ahogy nézem a képeidet, azt hiszem van ehhez hasonló árnyalatom, így lehet ő kiesik a kívánságlistámból. Bár, nálam ki tudja... :P

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.