2015. augusztus 27., csütörtök

Avon Lace Delicate Pink – egy nagyon csajos csillámos lakk

Bizonyára sokan találkoztak már az Avon egyik legújabb körömlakkcsaládjával, a Magic Effects Lace lakkokkal. Nekem egyből felkeltették az érdeklődésemet, és meg is rendeltem őket, és elsőként a legcsajosabb változatot próbáltam ki, a Delicate Pink nevezetűt. Sokféle méretű csillámot tartalmaz, bár inkább félmattak, mintsem csillogóak, és sötét rózsaszín, babarózsaszín és fehér színekben pompáznak. Ebből kifolyólag egy rózsaszín holografikus lakkot, a Colour Alike 510-es szépségét választottam mellé párnak, a csillámos körmök alapját pedig egy régi kedves lakkom, az OPI Cuddle by the Fire alkotta.A manikűr igencsak tetszetős lett, bár Tamás szerint húsvéti tojásra emlékeztet, de nagyon szívesen viseltem, pl. a szombati videóban is ezt láthatjátok majd rajtam.

Mivel a nap a fotózáskor felhők mögött bujdokolt, kétféle ISO-beállítású, természetes fényben készült fényképeket és vakusakat tudok mutatni.
Ráadásként a napfényben készült Instagram-kép:


Minden szép és jó lenne, csakhogy a rétegek száma biztosan sok mindenkit eltántorít majd: a Colour Alike jól fed, vele nem is volt baj, és két réteget láthattok a képeken, az Avon lakk azonban problémás, halászgatós, hisztis lakk, így a szivaccsal felütögetős technika lehet a megoldás, ha tetszik nektek. A három réteg OPI fölé négy réteg Avonra volt szükség, így az alap- és fedőlakkal gyakorlatilag műköröm vastagságú körmöket kaptam. Ez az a kategória, ami engem nem zavar, mert a Seche Vite fedőlakk és az Essence szárítócseppek kombinációja szerencsére még ezzel is elbírt, viszont sejtésem szerint rajtam kívül nem sokan ilyen türelmesek...

Egy kis jobb kedvre derítés érdekében következzen az irodai székben alvás helyes metodikája: párhuzamos testhelyzet, valamint a szomszédos asztal jobb manccsal való megérintése szükséges hozzá. Nem tudom, miért jó ez nekik, de mostanában mindig így alszanak benne. :-DTi hogy álltok az ilyen sokréteges lakkokkal? Adtok esélyt nekik, vagy könyörtelenül kiszavazzátok őket?

18 megjegyzés:

 1. Tényleg húsvéti hangulatú lett ez a manikűr. Kizárt, hogy négy réteggel bajlódjak. Nem is értem, hogy a mai rohanó világban miért nem csinálták jobban fedőre. A CA nagyon szép, ha nem lenne hasonló lakkom megvenném. A cicák összhangja mindent visz. Gyönyörűek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó kérdés, hogy vajon miért nem pakolták meg jobban csillámokkal ezt a lakkot... Azért nyilván nem csak 4-5 darabot szeretne az ember a körmein látni egy réteg után. :-( A cicák persze most is alszanak, bár a székben jelenleg csak Schrödinger tartózkodik :-D

   Törlés
 2. A cicáid irtó édesek, a mai pedig gyönyörű, a négy réteg lakktól pedig olyan 3D-s hatása lett, nekem nagyon tetszik és legalább védi a körmödet :) amúgy a csillámok vadászásához jó ötlet, ha egy fél órára fejjel lefelé fordítod használat előtt. :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg, így legalább zseléhatású körmeim lettek :-D Csak hát fura érzés volt ennyi réteget viselni, főleg úgy, hogy a többi körmömön nem volt erre szükség :-)

   A csillámvadászati tippet köszönöm, és ki fogom próbálni :-)

   Törlés
 3. Gyönyörűek a lakkok. <3
  Nekem nagyon tetszik a kombináció, a CA lakk tényleg mesés, főleg ilye tulajdonságokkal, amit leírtál. :)
  Viszont ez a sok réteg a másik két körmöd esetében..?! Hát, őszinte leszek, nekem nem lenne mindig türelmem ennyi réteget felvinni. Legalábbis nem a hétköznapokra, de valami különlegesebb esemény kedvéért képes lennék felvinni. :) Mindettől eltekintve az AVON fedő tényleg nagyon cuki. Ha meglenne, akkor egy világos rózsaszín lakkot kennék alá. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Colour Alike lakkok minősége tényleg figyelemreméltó, az Avon lakk esetében pedig valószínűleg hasznos lenne a szivacsos-ráütögetős technika, de én meg pont azzal nem vagyok hajlandó bajlódni :-D A világos rózsaszín jó ötlet az Avon alá :-)

   Törlés
 4. Egyetértek Tamással! :)
  A CA lakk mesés, nekem is megvan, de ezt a kollekciót az Avontól kihagytam, mivel sejthető volt, hogy semmi csipke effekt nem fog ebből kisülni. Nem is lenne türelmem ennyi réteget feljátszani a körmeimre...
  A macsekok nagyon cukik! Az enyémekre sajnos nem jellemző ez a nagy összebújás. Akkor viszont nagyon cukik, amikor az ágyban közrefognak: az egyik az egyik oldalról, a másik a másik oldaról bújik szorosan hozzám, mozdulni sem tudok, de nem is akarok, mert olyan aranyosak :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, a cicák odabújása felülmúlhatatlan érzés! Szombaton annyira beteg voltam, hogy végigaludtam a napot, és ugyanígy körbevettek: Maszat a lábamnál volt, Schrödi a hasamon, ahol még jól is esett a dorombolása, Bogyó pedig a nyakamnál :-D

   Törlés
 5. Szépek a lakkok, de a macera eltántorít. A CA lakk viszont gyönyörű!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a macera jó szó erre. Kár érte pedig, mert amúgy jól néz ki a kicsike. A CA lakk viszont szuper választás, és még az ára is egészen baráti :-)

   Törlés
 6. A sok réteges lakkok nálam nem nyerőek, max csak akkor, ha nagyon különleges színről van szó. A manikűröd nagyon szép, de gondolom nem volt egyszerű lemosni a glittereket...ha csak nem használtál lehúzható alapot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem használtam lehúzható alapot, de egészen jól lejött a lakkozás :-) Valahogy mindig könnyű lemosni az ilyen lakkokat is róluk, mégis tartósan fent maradnak. Nem értem az okát, de mindenesetre nagyon örülök neki :-D

   Törlés
 7. De jó lett! Én még nem találkoztam ezzel az AVON lakkal, de nagyon remélem, hogy Romániában is forgalmazzák majd. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, azóta már le tudtál rá csapni :-)

   Törlés
 8. Szuper ez a mani, nagyon csajos :) A cirmókok pedig nagyon tündérek <3 :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :-) Valóban csajos, mégis a magaménak éreztem, bár mostanra már minden lakkot annak tudok érezni, eléggé széles a komfortzónám :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.