2016. február 22., hétfő

Manikűrvadász, 24. forduló – tavaszi manikűr Anna csupakék alkotása alapján

Ismét egy hétfő, amely bár a hét legutáltabb napja, a mait szebbé teszi az újabb Manikűrvadász-forduló. Nem tudom elégszer megköszönni az alapötletet Izabellának, mert engem mindig feldob ez a játék, és úgy érzem, az összes résztvevő így van ezzel, és nagyon várja, ki mit alkot, és ki hogyan gondolja újra az eredeti manikűröket. Sokszor látunk az eredetivel közel azonos alkotásokat, sok esetben viszont teljes mértékben újragondolt körömfestések kerülnek ki a résztvevő bloggerek keze alól.

A mai manikűrt eredetileg a közel azonos kategóriában gondoltam volna újraalkotni, de a csodás napsütéses időjárás miatt ismét csak erőteljes újragondolás lett az eredmény. Anna eredeti, csupakék manikűrjének színeit ugyanis a kékimádatom ellenére az utolsó pillanatban leszavaztam, és tavaszi színeket választottam helyettük. Némileg hű maradtam a koncepcióhoz, hiszen én is Lovely homoklakkot választottam, mellé pedig régi kedvencemet, a China Glaze It's a Trap-eze színes-mákos lakkot kentem fel, ezenkívül pedig a gyűrűsujj mellett a középső ujjamra is a csillámos lakkot választottam.

Az eredeti manikűr

Még egy változást okozott a türelmetlenségem, ugyanis a Lovely lakk a két rétegben fedés ellenére nem száradt elég gyorsan, így rásegítettem egy kis gyorsszárító lakkal, minek hatására teljesen simának látszott.







Őszintén szólva meglepett a China Glaze lakk, mert fehérebb alapszínre emlékeztem, így aztán lehet, hogy az évek során elkezdték megszínezni a saját csillámai, bár az is igaz, hogy alaplakként felkentem alá az Essence fehér lakkját, így előfordulhat, hogy csak ehhez képest tűnt sárgábbnak. Az összhatás viszont szerencsére tökéletes, nekem legalábbis nagyon tetszik a Lovely lakk mentaszíne és a benne lévő sötétkék részecskék, valamint a CG lakkban jelen lévő azonos színek és egyéb színek vidámsága egyaránt. Méltón tavaszias lakk lett ez a mai csodás napsütéshez.

Ti is tavaszra hangolódó manikűröket viseltek már a szép idő hatására?

12 megjegyzés:

  1. Csodás lett! Játékos az összhatása, nagyon élénk :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a türkiz lakk és a színes pelyhek összhatása, színtiszta tavasz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így érzem, erre ma esős idő jött, és oda a tavaszias hangulat... Sebaj, ha ilyen marad, legalább elkészítem a csupakék verziót is :-)

      Törlés
  3. Játékos, vidám tavaszi manikűr, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, és Rajtad is szívesen megnéznék valami hasonlót :-)

      Törlés
  4. Nagyon tavaszias lett. :) Ez melyik Lovely lakk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy tavaly nyári limitált kiadás, a Summer Sand Nr. 5 :-)

      Törlés
  5. Rendkívül játékos, vidám párosítás lett :) Látom a te szíved is már a tavaszi, lágy színek felé húz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon vidám, és ahányszor visszanézem, mindig kedvem támadna ismét ezt viselni :-) Nálam már nagyon tavasz van lélekben, bizony, úgyhogy remélem, nem lesz már márciusi havazás :-)

      Törlés
  6. Pont olyan, mint a GR Jolly Jewels meg nem mondom hányas lakk, elő kellene vennem. Vidám mani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, teljesen olyan, úgyhogy be is szereztem egy GR-változatot egy későbbi nyereményjáték céljából :-) Érdemes lesz figyelni ;-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.