2016. április 13., szerda

ILNP Cozy Mittens – a megunhatatlan kedvenc

Ha megkérdezné valaki, hogy melyik a kedvenc körömlakkmárkám, nagy valószínűséggel három márkát említenék, mert holtversenyben állnak nálam: az egyik a Picture Polish, a másik az A-England, a harmadik pedig az ILNP. Ettől a három márkától van a legtöbb olyan lakkom, amellyel elégedett vagyok, tehát a különleges szépség mellett a minőségük is kitűnő. Az ILNP tavaszi kollekciójából ugyan semmit nem szereztem be, de a téliek közül több is megfogott, és közülük most a Cozy Mittenst szeretném bemutatni Nektek.

Tudni kell róla, hogy három rétegben fed tökéletesen, legalábbis én ekkor voltam elégedett vele, és ez a mennyiség adta meg neki azt az igazi mélységet, amellyel nem tudok betelni. Első alkalommal két rétegben viseltem, mert nagyon rövidek voltak a körmeim, így nem kellett elfednem a körömvégeket. Így sem volt ronda, sőt, de a második és a harmadik alkalom háromréteges viselése hatására szerettem bele igazán. Bizony, háromszor egymás után volt rajtam, és ez nagyon ritka dolog nálam. Az első újrakenés a fotózás miatt történt, mert utazás közben, extrarövid körmökön nem akartam bemutatni Nektek, a második újrakenés viszont már puszta hobbiból történt, ekkorra ugyanis menthetetlenül beleszerettem.

A képeken kétféle ISO-beállítású természetes fényben és vakuval láthatjátok, és készítettem néhány közelit is, hogy megmutassam Nektek a lakkocska sokarcúságát.







Na most, a sokarcúságról kicsit bővebben: sok esetben szürkés-borús, emellett pedig egyértelmű aranyfénye is van, így aztán ezüst és arany kiegészítőkkel egyaránt el tudom képzelni. Az aranyfény mellett azonban a lineáris holohatás is egyértelműen jelen van, ami még egy pluszpont nálam, de a hab a tortán a sok pehely, amelyek nem rejtőznek úgy, mint a CbL Berry Gem esetében, hanem bármilyen fényviszonyban láthatóak.


Az aranyfény talán az alábbi kép első fotóján látható leginkább, de élőben ennél sokkal tolakodóbb és egyértelműbb a jelenléte.



Fontos tudnivaló vele kapcsolatban, hogy a Timeless Vow-hoz nagyon hasonló érzés a viselése. Az is borús lakk, bár sötétebb, ugyanakkor abban kevésbé egyértelmű a pelyhek jelenléte, és csak felhős időben fedik fel magukat. Szóval van különbség, nem is kevés, mégis számtalanszor ugrott be a Cozy Mittens hatására a Timeless Vow. Ha tehát valakinek a TV csak azért nem jött be, mert túl sötétnek találta, vagy sajnálta a pelyhek rejtőzködő voltát, akkor a CM tökéletes lehet a számára.

A lakkot a Nailland kínálatából tudjátok beszerezni, ide kattintva.

Nektek hogy tetszik? Titeket is meghódított ez a lakk vagy valamelyik kollekciótársa?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll neked ez a lakk, és tényleg különleges, viszont a pénztárcám legnagyobb örömére ez nem az én színvilágom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gondolod, majd kölcsönadom, amikor itthon jársz, és kipróbálhatod, mert én azért szívesen megnézném Rajtad :-)

      Törlés
  2. Szép ez a lakk, de annyira nem ragadott meg, hogy megvegyem, most már a pasztell és élénk színekre vagyok rákattanva, nem tudnám értékelni, talán majd télen veszek hasonlót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudlak érteni, hiszen most az élénkségnek van itt az ideje. :-) Azt hiszem, nálam egy menta vagy türkiz lesz a következő választás a mostani rózsaszínes korall után :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.